• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Titul prezident bude velmi důležitý a zajímavý, bezcenný, nesmyslný a nebude mít takřka žádnou funkci
Přihlásit se může kdokoliv
/QUOTE]
Takže jako v současných volbách.

Naposledny upraveno:

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Pokud vyhraji, bude Kostková republika Craftmania reformována v První kostkové impérium! Pro zajištění prosperity a bezpečnosti, která potrvá tisíce let! Úřad prezidenta zanikne a místo něho nastoupí císař, který bude vládnout se souhlasem většiny! Impérium, které bude sjednoceno pod jedním vůdcem a jedním řádem! Už žádné ,,Konec na CM", seznamky, miss. Všichni zbývající kidíci budou nalezeni a zlikvidováni!

A btw., pokud budu zvolen, možná bude prison.

(PS: Možná jsem se nechal trochu unést.)

Naposledny upraveno:

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Pokud vyhraji, bude Kostková republika Craftmania reformována v První kostkové impérium! Pro zajištění prosperity a bezpečnosti, která potrvá tisíce let! Úřad prezidenta zanikne a místo něho nastoupí císař, který bude vládnout se souhlasem většiny! Impérium, které bude sjednoceno pod jedním vůdcem a jedním řádem! Už žádné ,,Konec na CM", seznamky, miss. Všichni zbývající kidíci budou nalezeni a zlikvidováni!

A btw., pokud bude zvolen, možná bude prison.

(PS: Možná jsem se nechal trochu unést.)
kdyz bude zvolen Diktator Takateki Aritakaru, bude v zemi vetsi bezpeci. Nebudeme likvidovat male a nevinne kidy. Budeme je ucit, aby se jednoho dne pridali do nasich rad. Zadne Imperium. Diktatura. Repu(bleee)ka ne. Budeme Zeme Vychazejiciho Prisonu. Sushi pro vsechny. Zijte blaze.

Naposledny upraveno:
máme přes 40 přihlášek a jediného rekordmana leonse který je přihlášen 2x
přihlášky se berou do zítra ráno a někdy odpoledne, prostě až budu doma, bude volba

Misery96

Dark Lord of the Sith
Volte mě :emoji_smiley: budu rozhodovat střizlivou hlavou jak Zeman :emoji_slight_smile: Urážky snesu, srandu si ze sebe taky udělám a rád si dám skleníčku :emoji_smiley: Budu jako prezident více hodný xD
nevím proč, ale nějak ti tu 2. větu nevěřím :D

Menclik12

Je to zloděj! Symbol korupce! Tady Pan Kalousek, symbol korupce! On tu 10 let kradl!

#NeKampan
Proto volte mě! Když z republiky udělám impérium a budu jediný vládnoucí, nebude tu korupce! Takže žádný pan Wake a jeho nepravdy a pan Kubrastig a jeho dotace na Eventí hnízdo!

#MenclNaHrad

Podle mě mají z přihlášených největší šanci:
- TvojeMáma
- Neřeknu
- Jak jsem se tu dostal ?

MercyCZ

Living meme
Když budete volit mě, povolím na crea sexroomky, zlegalizuju trávu a zavedu hlasování o unbanu pro déle zabanované jedince (6+ měsíců)

Také mám v plánu zprovoznit prison, opravit mizející kostky na minihrách, zlepšit anticheat a přidat možnost převodu a posílání craftcoinů.

V mém volebním plánu je také mimo jiné; Nabrání cheathunterů (jako za starších časů), schopné buildery a developery jako dodatek k našemu součastnému skvělému development a builder teamu, dále povinné přepnutí pvp na 1.8. Pvp na všech minigames a v neposlední řadě také přidání spleefu jako samostatné minihry (neprogramované Krocanem).

Volte chytře,
Volte Mencla

Menclik12

Pokud budu zvolen a nastolím svou diktaturu, z Kapra udělám Správce pivovarů, lihovarů a vinic v Impériu a z Mercyho udělám Správce miniher.

Volte chytře,
Volte Mencla.
(Jak už řekl Mercy)

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Pokud budu zvolen a nastolím svou diktaturu, z Kapra udělám Správce pivovarů, lihovarů a vinic v Impériu a z Mercyho udělám Správce miniher.

Volte chytře,
Volte Mencla.
(Jak už řekl Mercy)
A kdyz bude Taki prezident, z mencla si udelam rohozku pred hradem.
Zadne imperium. Diktatura bude. Zeme Vychazejiciho Prisonu.
Zadne zradce netrpime.
Sve radce jmenuji po svem JISTEM vitezstvi.
Zijte dlouze, zijte blaze, nastolme oligarchickou diktaturu.
Sushi nebo nic. Taki na hrad.

Upřímně nečekám, že se stanu presidentkou, ale stejně pokud budu zvolena, budu se starat o to aby zde byly lepší vztahy mezi některými jedinci :D volte mě, protože to myslím jako jedna z mála vážně (tak trochu) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.