• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Upřímně nečekám, že se stanu presidentkou, ale stejně pokud budu zvolena, budu se starat o to aby zde byly lepší vztahy mezi některými jedinci :emoji_smiley: volte mě, protože to myslím jako jedna z mála vážně (tak trochu) :emoji_smiley:
Ja to myslim taki vazne, neurazej mou oligarchickou diktaturu nebo jdes vedle mencla

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
A kdyz bude Taki prezident, z mencla si udelam rohozku pred hradem.
Zadne imperium. Diktatura bude. Zeme Vychazejiciho Prisonu.
Zadne zradce netrpime.
Sve radce jmenuji po svem JISTEM vitezstvi.
Zijte dlouze, zijte blaze, nastolme oligarchickou diktaturu.
Sushi nebo nic. Taki na hrad.
Neposlouchtejte toho weeba! Je čas očistit svět od anime, hentaie a podobných věcí!
Je čas pro velká rozhodnutí, čas pro finální řešení kidovské otázky. Konec sexroomek, miss a seznamek!
Čas na znovuzavedení pravidla č. 22:
,,V případě zjištění, že hráč projevuje známky demence, bude jeho chování zastaveno dle dostupných banovacích kategorií."
Pokud budu zvolen, nechám naklonovat Waka, aby stihl prison a kitpvp ještě do léta!
Nastolím pevný řád, který zajistí bezpečí a prosperitu nového impéria! Na imperiálních hranicích nechám vybudovat tu nejlepší zeď, a to mi věřte, že bude nejlepší, protože já jsem ten nejlepší stavitel! A za tu zeď budou deportování všichni kidíci, kteří se nepřizpůsobí! A tu zeď ještě sami zaplatí svým majetkem!
A abych nezapomněl, znovuotevřu Menclburger a všichni mí voliči dostanou hambáč zdarma! Nevěřte Takatekimu a jeho sushi! Dá Vám Sushi z ryby fugu, které Vás může zabít!

Jo a pokud mě nezvolíte, bude převrat.

Volte chytře,
Volte Mencla.

enzeus_anx

Neposlouchtejte toho weeba! Je čas očistit svět od anime, hentaie a podobných věcí!
Je čas pro velká rozhodnutí, čas pro finální řešení kidovské otázky. Konec sexroomek, miss a seznamek!
Čas na znovuzavedení pravidla č. 22:
,,V případě zjištění, že hráč projevuje známky demence, bude jeho chování zastaveno dle dostupných banovacích kategorií."
Pokud budu zvolen, nechám naklonovat Waka, aby stihl prison a kitpvp ještě do léta!
Nastolím pevný řád, který zajistí bezpečí a prosperitu nového impéria! Na imperiálních hranicích nechám vybudovat tu nejlepší zeď, a to mi věřte, že bude nejlepší, protože já jsem ten nejlepší stavitel! A za tu zeď budou deportování všichni kidíci, kteří se nepřizpůsobí! A tu zeď ještě sami zaplatí svým majetkem!
A abych nezapomněl, znovuotevřu Menclburger a všichni mí voliči dostanou hambáč zdarma! Nevěřte Takatekimu a jeho sushi! Dá Vám Sushi z ryby fugu, které Vás může zabít!

Jo a pokud mě nezvolíte, bude převrat.

Volte chytře,
Volte Mencla.
Zadne Imperium, zadna deportace.
Proc nakladat s kidama tak zle? Tak otresne? Takoveho prezidenta si nezaslouzi... nekdo, kdo by sam zaslouzil veset nekde na krizi.
Kidove budou vycviceni, aby mohli do nasich rad. A tve vyhruzky prevratem? Ma garda uz ted cita dva lidi, tak bacha yo.
Nenutim vas me volit, ale mejte na pameti, Mencl je cire zlo.
A anime neni spatne. Jen je to jako support v Overwatch. Vsichni vi, ze tam je, ale nikdo si to nevezme. Ja mainim supporty.
Budme silni. Sushi nebo nic. Taki na hrad.

Menclik12

Zadne Imperium, zadna deportace.
Proc nakladat s kidama tak zle? Tak otresne? Takoveho prezidenta si nezaslouzi... nekdo, kdo by sam zaslouzil veset nekde na krizi.
Kidove budou vycviceni, aby mohli do nasich rad. A tve vyhruzky prevratem? Ma garda uz ted cita dva lidi, tak bacha yo.
Nenutim vas me volit, ale mejte na pameti, Mencl je cire zlo.
A anime neni spatne. Jen je to jako support v Overwatch. Vsichni vi, ze tam je, ale nikdo si to nevezme. Ja mainim supporty.
Budme silni. Sushi nebo nic. Taki na hrad.
Já dávám kidům na výběr, buď se přizpůsobí nebo půjdou za zeď. Jak to řešíte vy, pane Takateki, ve svém programu převýchovy? Když ho nepřevychováte, tak ho zabijete?
A to o čirém zle... Občas je potřeba konat zlé věci, od toho jsem Sith. Používám Temnou stranu pro vyšší dobro.
Je čas pro někoho, kdo se nebojí dělat velká rozhodnutí!

Volte chytře,
Volte Mencla.

enzeus_anx

Já dávám kidům na výběr, buď se přizpůsobí nebo půjdou za zeď. Jak to řešíte vy, pane Takateki, ve svém programu převýchovy? Když ho nepřevychováte, tak ho zabijete?
A to o čirém zle... Občas je potřeba konat zlé věci, od toho jsem Sith. Používám Temnou stranu pro vyšší dobro.
Je čas pro někoho, kdo se nebojí dělat velká rozhodnutí!

Volte chytře,
Volte Mencla.
Ne. Nezabijet. Kidi za to nemohou. Bud se prizpusobi nebo ne. Je to na nich. Budou mit moznost se zapojit do programu Kit2RealMan.
Jen z tebe bude rohozka.
Vy opravdu chcete, aby vasim prezidentem byl Ben Swolo?
hh... to uz radsi toho animu weeba.
Star Wars neexistuje. Diktatura ano.
Volte me a budete pod ochranou pred temito fantastamagoriemi.
Budme silny narod, ne nejaky imaginarni fujtajbl.
Volte me a kazdy dostane jednu chicago rolku a bodypillow zdarma.
A moznost zapojit se do me oligarchie.
Jdete do toho se mnou? Nebo s Menclem?
Rozhodnuti je na vas.
Sushi neo nic. Taki na hrad.

MercyCZ

Living meme
Přeji hodně zdaru, ať vyhraje ten lepší Kandidát. @omgmen by mohl udělat nějakou předvolební debatu, něco jako rozhovor, ale se všemi kandidáty.

Gl,
Mercy, vedoucí kampaně Menclika12
Volte chytře,
Volte Mencla.

Menclik12

Přeji hodně štěstí ve volbách. A teď je zase čas na mou reakci:
Nevolte pana Kubru!
Volte Mencla!

Zkušenosti na CM:
Na Craftmanii jsem působil od 30. března 2014 do 21. září 2015, z toho 10. měsíců jako Hl.Builder. Působil jsem hlavně na survíku, kde jsem stavěl město Cornwall, tudíž jsem způsobilý vykonávat funkci prezidenta, jelikož už s reprezentací státního útvary mam zkušenosti. Na webu můžete najít mou povídku Age of Darkness.

Proč volit Mencla:
Pokud chcete změnu, volte Mencla. Nastolím pevný řád, bezpečnost a prosperitu. Znova zavedu pravidlo č. 22 ,,V případě zjištění, že hráč projevuje známky demence, bude jeho chování zastaveno dle dostupných banovacích kategorií.". Toto pravidlo umožní boj proti kiddům.
Ukončím seznamky, miss, sexroomky atd. na creativu, který vyčistím od kidíků. Buď se přizpůsobí, nebo budou deportování za velkou zeď na hranicích, kterou vybuduji. Pokud mě zvolíte, na server se vrátí prison, kitpvp a frakce.

Je čas pro nový věk, věk Prvního kostkového impéria s jedním vůdcem, který všechny sjednotí. Nevolte pana Kubru, který manipuloval s dotacemi na Eventí hnízdo.

Volte chytře,
Volte Mencla.

Strana svobodných Sithů

Menclik12

Nebojte, pane Intere. Počítám s Vámi v armádě Prvního kostkového impéria!

Zuzkaa_LP

Člen
Nevím proč to dělám, prosím nehatujte mě mám z vás strach :emoji_slight_frown:
https://docs.google.com/forms/d/1AkpkAIhFIr1j_ungCSf9IjYFTaR2ehaS_S2-ZlkgRL4/viewform?edit_requested=true
Můžete přihlásit pouze sami sebe. Už o víkendu bude hlasování z přihlášených lidí, protože mě tato věc napadla až teď. Asi bude i první a druhé kolo, podle výsledků.
Titul prezident bude velmi důležitý a zajímavý, bezcenný, nesmyslný a nebude mít takřka žádnou funkci, ale pořád je to dobré vyznamenání o tom, co si o vás ostatní hráči myslí.
Přihlásit se může kdokoliv kdo je alespoň trochu aktivní na CM.
Díky
Waau xd čo sa tu ešte nevymyslí :DD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.