Ako sorry Gangyy_ hovoril že dnes je nábor na buildera a spodky ostrovov keď tak vylepšíme to s tým suchým... No neviem čo je suché :emoji_smiley: možno tak pé*o, .. no ale proste staval som to na nábor ale aj pre hráčov a nechápem ako si myslel to s tým že mi to je nanič keď sa robí BW 2.0 .. No a čo že sa robí? To akože tam nedajú moju mapu lebo bude update? WTF tak to je potom cringeMnohem lepší (-: Avšak furt se mi nelíbí spodky ostrovů a je to takové suché..
btw dělá se BW 2.0, takže tohle stavět nemá ani smysl :emoji_slight_frown:
A okrem spodkov je inak vsetko ok?Mnohem lepší (-: Avšak furt se mi nelíbí spodky ostrovů a je to takové suché..
btw dělá se BW 2.0, takže tohle stavět nemá ani smysl :emoji_slight_frown:
Ako ako vieš, že na nábor sa bude musieť stavať BW mapa? :emoji_nerd: Možno nás Wake prekvapí niečim inýmAko sorry Gangyy_ hovoril že dnes je nábor na buildera a spodky ostrovov keď tak vylepšíme to s tým suchým... No neviem čo je suché :emoji_smiley: možno tak pé*o, .. no ale proste staval som to na nábor ale aj pre hráčov a nechápem ako si myslel to s tým že mi to je nanič keď sa robí BW 2.0 .. No a čo že sa robí? To akože tam nedajú moju mapu lebo bude update? WTF tak to je potom cringe
DnafD písal wakovi že či to je ešte stále platnéAko ako vieš, že na nábor sa bude musieť stavať BW mapa? :emoji_nerd: Možno nás Wake prekvapí niečim iným :emoji_wink:
Proč si postavil tedy mapu pro týmy dva?DnafD písal wakovi že či to je ešte stále platné
Odpoveď:
BW mapa 4 tými / SW mapa 8 hráčov
máma stavět murderaHM, tak právě jsem psal wakovi a prej to změnil... máma stavět Murder mapu nebo BW 2.0... RIP Ale z týhle mapy to jde ještě stále změnit :emoji_slight_smile: mě to tedy nevadí
Ale to je mapa pro 4 týmiProč si postavil tedy mapu pro týmy dva? :emoji_smiley:
Jo btw, BW 2.0. se co nejdříve přidá na server, bylo už na GIGA Turnaji
-Bude to úplně jiné rozložení ostrovů, suroviny a ostatní věci.. :emoji_smiley: Počkej si a uvidíš, že tahle mapa se na server dát ani tak nemůže, protože v porovnání s mapama na BW 2.0 je tahle opravdu (pod)průměrná :emoji_frowning:
Tak postavíme BW 2.0 mapu ?HM, tak právě jsem psal wakovi a prej to změnil... máma stavět Murder mapu nebo BW 2.0... RIP Ale z týhle mapy to jde ještě stále změnit :emoji_slight_smile: mě to tedy nevadí
sry nechcelo sa mi hrať s chunkamikáámo, je nějáký divný že na nějákých screenech jde vidět bedrock na spodu a někde ne :emoji_thinking: