Nikdo statusy nečte...myslím že stačil status na tak dementní otázku
dementní otázky taky nikdo nečte takže je to stále posthuntingNikdo statusy nečte...
Edit/ taky se říká že většina lidí z Česka používá seznam
To sice ano, a když už tak nechápu proč si v Praze postavili několik budov... Např.:Pfff.... Seznam.. Nač by někdo používal Seznam když je tu strýček Google :emoji_nerd:
(Nezajímavá vsuvka: Seznam.cz stejně čerpá většinu dat z Google.....)
#GoogleEverywhere
Asi proto. Že chtějí být velká a slavná společnost... Což se jim daří.. V Česku.. Ale ta věc je právě v tom, že si snaží utvářet svá data... Ale je tam jedno velké ALE. Velkou většinu čerpá z Googlu a stejně jejich obsah dat není velký.. Což je pochopitelné když to nemá tolik dat jako třeba náš slavný Google a není to velká společnost.. Nu... Ale jediný co od Seznamu mám je Email.. Proč? Protože jsem si to tehdy udělal přes Seznam a jsem zvyklý.. Ale odbočuju :emoji_upside_down:To sice ano, a když už tak nechápu proč si v Praze postavili několik budov... Např.: View attachment 44611
A co mapy.cz, firmy.cz, to je všechno taky od seznamu ne?Asi proto. Že chtějí být velká a slavná společnost... Což se jim daří.. V Česku.. Ale ta věc je právě v tom, že si snaží utvářet svá data... Ale je tam jedno velké ALE. Velkou většinu čerpá z Googlu a stejně jejich obsah dat není velký.. Což je pochopitelné když to nemá tolik dat jako třeba náš slavný Google a není to velká společnost.. Nu... Ale jediný co od Seznamu mám je Email.. Proč? Protože jsem si to tehdy udělal přes Seznam a jsem zvyklý.. Ale odbočuju :emoji_upside_down:
Seznam ale už není jen vyhledávač O: ) Má třeba stream, datacentra a spoustu dalšího :emoji_slight_smile:A co mapy.cz, firmy.cz, to je všechno taky od seznamu ne? :emoji_smiley:
Mnojo, ale to jsou služby které Seznam vlastní a já se bavím o vyhledávači ale NVM už to neřeš :emoji_smiley:A co mapy.cz, firmy.cz, to je všechno taky od seznamu ne? :emoji_smiley: