• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Vyhledáváte s Seznam.cz?

• Total voters
    29
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Bonjour
Hola
Hallo
Ciao
OLÀ
Namaste
Salaam
Zdras-tvuy-te
Ohayo
Ahn-youngha-se-yo
Merhaba
Sain bainuu
Salemetsiz be?
szia
Sannu
Jambo
Ni hau
Nay hoh
Halo

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Pfff.... Seznam.. Nač by někdo používal Seznam když je tu strýček Google :emoji_nerd:
(Nezajímavá vsuvka: Seznam.cz stejně čerpá většinu dat z Google.....)

#GoogleEverywhere

Naposledny upraveno:

Alinek

Pfff.... Seznam.. Nač by někdo používal Seznam když je tu strýček Google :emoji_nerd:
(Nezajímavá vsuvka: Seznam.cz stejně čerpá většinu dat z Google.....)

#GoogleEverywhere
To sice ano, a když už tak nechápu proč si v Praze postavili několik budov... Např.:
Seznam1.jpg

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
To sice ano, a když už tak nechápu proč si v Praze postavili několik budov... Např.: View attachment 44611
Asi proto. Že chtějí být velká a slavná společnost... Což se jim daří.. V Česku.. Ale ta věc je právě v tom, že si snaží utvářet svá data... Ale je tam jedno velké ALE. Velkou většinu čerpá z Googlu a stejně jejich obsah dat není velký.. Což je pochopitelné když to nemá tolik dat jako třeba náš slavný Google a není to velká společnost.. Nu... Ale jediný co od Seznamu mám je Email.. Proč? Protože jsem si to tehdy udělal přes Seznam a jsem zvyklý.. Ale odbočuju :emoji_upside_down:

Alinek

Asi proto. Že chtějí být velká a slavná společnost... Což se jim daří.. V Česku.. Ale ta věc je právě v tom, že si snaží utvářet svá data... Ale je tam jedno velké ALE. Velkou většinu čerpá z Googlu a stejně jejich obsah dat není velký.. Což je pochopitelné když to nemá tolik dat jako třeba náš slavný Google a není to velká společnost.. Nu... Ale jediný co od Seznamu mám je Email.. Proč? Protože jsem si to tehdy udělal přes Seznam a jsem zvyklý.. Ale odbočuju :emoji_upside_down:
A co mapy.cz, firmy.cz, to je všechno taky od seznamu ne? :D

Alinek

Nevim jestli jsem jedinej, ale když mi bylo tak 5 tak jsem furt používal Seznam. (Samozřejmě jen na hry.cz ta stará verze, nyní jsou to duelovky.cz, ty dnešní hry.cz jsou hrozné...) a když už tak mi mamka pouštěla pohádky xD myslim že se to nikomu v dětství nedělo...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.