• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete raději soutěžit jen o peníze nebo i o spawnery a různé bloky??

• Total voters
    16
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MikeER

Aktivní člen
Zdravím,
Napadlo mě, že bych mohl pořádat týdenní soutěže o nějaké ty
$money$ na SkyBlocku.
Pokud tě to zaujalo, tak neváhej a čti dále !

Kdy a kde?
Každý pátek okolo 18:00 bych nahrál na svůj YouTube kanál asi 30sekundové video, kde podám informace o nastávající soutěži + vylosování výherce předešlé soutěže.

O kolik by se tak soutěžilo?
Noo... Bude to různé, ale výhry by se pohybovaly okolo 500.000$ (500K $).
!! POZOR !! Nebudou to pokaždé peníze, někdy se může hrát třeba o 1 stak dia bloků (to je 576K $) nebo o 3 IronGolem Spawnery, ...

Jak se můžu zúčastnit?
1) Přejdi na můj kanál: https://www.youtube.com/channel/UCwxGqp2KnTWDAkIW9bvCoHA
2) Dej mi odběr
3) Přejdi na soutěžní video: (link a video bude až v pátek okolo 18:00) :D
4) Taky nezapomeň dát like
!! Nejdůležitější krok !!
5) Do komentářů napiš: CraftMania + "TvojeJménoNaServeru"
Např. "CraftMania MikeER"

Jak budu losovat výherce?
Nechám si náhodně vygenerovat číslo na stránce "https://www.random.org/" a podle toho čísla vyberu vítěze.
Např. padne mi 8 --> tak pojedu na 8 komentář a ten kdo ho napsal vyhrává soutěž !!
Jak jednoduché, že? :D

Kdy se bude konat první kolo soutěže a o kolik se tentokrát bude hrát?
První kolo se bude konat už hned tento pátek ( 26. ledna ).
Vylosování bude 2. února.
+
Protože toto bude první kolo soutěže, tak budeme hrát o 750.000 $ (750K $).
Tak neváhej a běž na můj kanál, dej mi odběr a hlavně nezapomeň kliknout na zvoneček, aby ti neutekla žádná ze soutěží!!! :D

© MikeER

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Zdravím,
Napadlo mě, že bych mohl pořádat týdenní soutěže o nějaké ty
$money$ na SkyBlocku.
Pokud tě to zaujalo, tak neváhej a čti dále !

Kdy a kde?
Každý pátek okolo 18:00 bych nahrál na svůj YouTube kanál asi 30sekundové video, kde podám informace o nastávající soutěži + vylosování výherce předešlé soutěže.

O kolik by se tak soutěžilo?
Noo... Bude to různé, ale výhry by se pohybovaly okolo 500.000$ (500K $).
!! POZOR !! Nebudou to pokaždé peníze, někdy se může hrát třeba o 1 stak dia bloků (to je 576K $) nebo o 3 IronGolem Spawnery, ...

Jak se můžu zúčastnit?
1) Přejdi na můj kanál: https://www.youtube.com/channel/UCwxGqp2KnTWDAkIW9bvCoHA
2) Dej mi odběr
3) Přejdi na soutěžní video: (link a video bude až v pátek okolo 18:00) :emoji_smiley:
4) Taky nezapomeň dát like
!! Nejdůležitější krok !!
5) Do komentářů napiš: CraftMania + "TvojeJménoNaServeru"
Např. "CraftMania MikeER"

Jak budu losovat výherce?
Nechám si náhodně vygenerovat číslo na stránce "https://www.random.org/" a podle toho čísla vyberu vítěze.
Např. padne mi 8 --> tak pojedu na 8 komentář a ten kdo ho napsal vyhrává soutěž !!
Jak jednoduché, že? :emoji_smiley:

Kdy se bude konat první kolo soutěže a o kolik se tentokrát bude hrát?
První kolo se bude konat už hned tento pátek ( 26. ledna ).
Vylosování bude 2. února.
+
Protože toto bude první kolo soutěže, tak budeme hrát o 750.000 $ (750K $).
Tak neváhej a běž na můj kanál, dej mi odběr a hlavně nezapomeň kliknout na zvoneček, aby ti neutekla žádná ze soutěží!!! :emoji_smiley:

© MikeER
To vypadá dobře.. Uvidíme :emoji_smiley:

Murka

Velmi známý člen
Sice si chceš nahnat subs, ale na co ti je hodně subs, když je stejně tvá tvorba nezajímá? Jinak jak poznáš, že jsem opravdu dal subscribe na tvůj kanál? Třeba ne

MikeER

Aktivní člen
Sice si chceš nahnat subs, ale na co ti je hodně subs, když je stejně tvá tvorba nezajímá? Jinak jak poznáš, že jsem opravdu dal subscribe na tvůj kanál? Třeba ne
Noo poznám to jednoduše...
Vyždycky když mi někdo dá sub, tak mi to pošle e-mail s jménem toho, kdo mi ten sub dal + na YT úču se mi u zvonečku zobrazí upozornění...
Takže EZ :emoji_smiley:

+ edit
Je mi to celkem jedno, jestli je bude má tvorba zajímat, ale každopádně (snad) budou chtít každý týden soutěžit o $money$ :D :D :D

Naposledny upraveno:

Murka

Velmi známý člen
Vyždycky když mi někdo dá sub, tak mi to pošle e-mail s jménem toho, kdo mi ten sub dal + na YT úču se mi u zvonečku zobrazí upozornění...

+ edit
Je mi to celkem jedno, jestli je bude má tvorba zajímat, ale každopádně (snad) budou chtít každý týden soutěžit o $money$ :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley:
Oh, nějaká nova informace, děkuji.

Pořád jde o to, že je to ubohý způsob, jak získat subs

Oh, nějaká nova informace, děkuji.

Pořád jde o to, že je to ubohý způsob, jak získat subs
Tak jako aspoň nějakou činnost vykonává a není to jen ,,pls odběr kanálu: https..,, :-D

Nicméně kdyby to podal tak, že jednou týdně na jeho kanále bude losování a odběr výhodou místo toho aby říkal lidem.. Hej dejte odběr, like, zvoneček.. Bylo by to vhodnější pro zdejší komunitu a zapojilo by se třeba i více lidí. Čím složitější cesta a kraviny okolo, tím méně zájemců. Lidi mají rádi snadné věci ;) Neříkám, že zadané věci jsou složité, ale jsou to nezáživné drbačky. Nápad jinak cením,.Zajímavé :O

,PVNST

Murka

Velmi známý člen
Tak jako aspoň nějakou činnost vykonává a není to jen ,,pls odběr kanálu: https..,, :emoji_smiley:

Nicméně kdyby to podal tak, že jednou týdně na jeho kanále bude losování a odběr výhodou místo toho aby říkal lidem.. Hej dejte odběr, like, zvoneček.. Bylo by to vhodnější pro zdejší komunitu a zapojilo by se třeba i více lidí. Čím složitější cesta a kraviny okolo, tím méně zájemců. Lidi mají rádi snadné věci :emoji_wink: Neříkám, že zadané věci jsou složité, ale jsou to nezáživné drbačky. Nápad jinak cením,.Zajímavé :emoji_astonished:

,PVNST
No právě.. kdyby odběr byl čistě dobrovolný, tak neřeknu nic..

Delfik

Člen
V sekci odběratelé vidí, kdo ho odebírá. Nehledě na to, že s 9 odběrateli nebude muset dlouho hledat. :emoji_smiley:

V sekci odběratelé vidí, kdo ho odebírá. Nehledě na to, že s 9 odběrateli nebude muset dlouho hledat. :emoji_smiley:
Můžeš si nastavit i aby lidi nemohli vidět komu si dal odběr a ani oni ho neuvidí. V nastavení - Odběry: Veřejné/Neveřejné

SirDrusticaL

Aktivní člen

+ edit
Je mi to celkem jedno, jestli je bude má tvorba zajímat, ale každopádně (snad) budou chtít každý týden soutěžit o $money$ :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley:
Ohavné si nahnat subs pomocí CraftMánie, to jak kdyby si spamoval ,,ALL pls odber vsechno hri vlogi fsechno proste pls odber" Tyhle kecičky jsou trapné a myslím si, že si si prišiel nahnať subs, lebo si zistil, že na CM je aj forum, ohavné... Nu nápad je to dobrý kdyby bylo na mě se nepřipojím

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.