• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

cree1337

Nový člen
Ahoj všichni!
Chtěl bych se s Vámi podělit o jednu stránku, díky které můžete získat Minecraft nebo peníze do Steam Walletu zdarma. Já jsem za 3 dny vydělal 20$ na Steam. Jde o to, že vyklikáváte/sledujete krátké reklamy či dokonce hrajete hry a dostáváte body. Hned na začátek máte spoustu kodů, díky kterým získáte velký počet bodů. Body poté vyměníte za danou odměnu. Nejedná se o žádný podvod, žádné viry, jen legit vydělávání.
Vše potřebné je:
1) Pomocí e-mailu se zaregistrovat tu https://goo.gl/w7Yx7q
2) Aktivovat e-mail
3) Vesele si vydělávejte na to co chcete, výběr je široký!
x) Zde máte pár kodů hned na začátek: FACEGROUP900, DUCK100, REDDITSUB345, ICE100, DELTA100, PLASMA25

koza37

Iluminát
Nevím jestli je to scam, ale tohle stránky dělají. Pošlou bota nebo člověka a ten ji rozšíří. Vzhledem k tomu, že si se registroval včera nevím nevím. Ale taky to může muze byt fajn stránka, co ja vim.

A ještě umys psát, což je divni

Přesně tak, jenom ovlivněná ovečka. Kdysi Filip6CZ nevím zda je ještě Adminisko (Nějak je mi jedno co za spolek lidí to tu vede) prostě poslal stránku, kde si člověk za zhlédnutou reklamu vydělal 0,03$. Aby ty svině ještě vydělaly tak na začátku to některým lidem aby jim uvěřili vyplatili, nicméně potom na tom několikanásobně vydělali a lidem nevypláceli dividenda ani nic podobného.

Z důvodu poškození lidí a zbytečně ztraceného času a scamu nedoporučuji se těchto věcí účastnit. To raději hrejte Bedwars. Ať již mě máte rádi či ne, v tomto mi věřte a pokud tak neučiníte, tak si pak můžete v hlavě říkat. PVNST měl přece jen pravdu ;)

,PVNST

Murka

Velmi známý člen
@koza37 jako why not. Klikáš prostě na reklamy, tím jim vyděláváš, navíc se jim zvyšuje PageRank a tím zvyšují celkový zisk. Nějaký ten cent možná dávají, když na tom vydělávají tolik

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Nič proti, ale ja by som si radšej cez leto našiel nejakú brigádu než "zarábať" cez toto.

Sspeky

Hl.Builder
Poznám tú stránku a nie je to fake :emoji_smiley: posielam nejaké kody na začiatok..
DELTA100
QUANTECH3000
BEERMONEY3573
FACEGROUP900
REDDITSUB345
MIGHTYSALEH25
FEARLESS50
POINTYNEWYEAR50
KINGY25
FACEPAGE1920
TWEETR562
GOOGCOM294
ICE50
COMET50
PLASMA25

koza37

Iluminát
Well zkusím, ale myslím myslim ze je lepší si koupit csgo nebo pubg a prodávát bedny a itemy na steamu - pubg bedna 0.30-1.00 €. Sice nic velkého, ale zabavíš se hraním a dostaneš €. Za mě je tohle worth
Edit - píšu na mobilu neukamenovat

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.