• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Ahoj, dneska je ten čas vyhlásit soutěž o 100 milionu na SkyBlocku, všechny výherce žádám aby se mi do 24 hodin ozvali buď na email, web, discord. Jinak výhra propadá mě, (Musím vydělat ne xd). Tak se na to vrhneme ne?

Box č.1 - HeadBox - Nikdo se nezůčastnil, nidko nevyhrál :(
Box č.2 - SecreetBox - @SaddVlkk Výhra jednoznačná, protivník žádný (šance na výhru 100%)
Box č.3 - ItemBox - Nikdo se nezůčastnil, nidko nevyhrál :(
Box č.4 - HeadBox - @X_Jeff_X Výhra byla pravděpodobná, protivník jeden (šance na výhru 50%)
Box č.5 - HeadBox - @3tr0mik Výhra pravděpodobná, protivník jeden (šance na výhru 50%)
Box č.6 - MoneyBox - @iTzKac Výhra málopravděpodobná, protivníci 3 (šance na výhru 25%)
Box č.7 - UltraBox - @DarkSnajp_ Výhra jednoznačná, protivník žádný (šance na výhru 100%)
Box č.8 - MoneyBox - @Tittaros Výhra pravděpodobná, protivníci 2 (šance na výhru 33,333%)
Box č.9 - PhumLBox - @koza37 Výhra jednoznačná, protivník žádný (šance na výhru 100%)
Box č.10 - UltraSecreetBox - @fs Výhra pravděpodobná, protivníci 2 (šance na výhru 33,333%)

Tak to by bylo, prosím všechny výherce ať se mi do 24 hodin ozvou nebo výhra propadne mě :D, pa lásky. :*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.