• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Anoy

Člen
Takže dnes sem si šel zahrat cca okolo 21:20 honzabial napsal do chatu kdo chce 3 dia /tpa...
Tak sem dal /tpa bylo divne že mel meč v ruce ale vím že by mne nezabil protože mam lepši meč a to o mnoho
pak mne začel zabijet i s nejakym typkem mam to i natočene jako dukaz klidne to nekam pošlu :)... Doufam že
dostane ban protože když sem ja udelal /tpa kill ban sem dostal na 2 dny! :) Diky

Anoy

Člen
Nebo to mužeš klidne nechat tak mne to je celkem jedno ale pride mi nespravodlivi když ja sem dostal ban a nekdo ne :D

regrooo

Aktivní člen
Anoy musíš sem dát důkazy taky někdo může říct hej hej regro mi ukradla tamto a tamto a nebude mít důkazy a budu mít ban bezdůvodně, musíš mít důkazy

Nebo to mužeš klidne nechat tak mne to je celkem jedno ale pride mi nespravodlivi když ja sem dostal ban a nekdo ne :emoji_smiley:
Dej to na youtube tam musíš dát "Neveřejné" (pokuď chceš aby to nikdo neviděl kromě těch, kterým dáš link od videa) tam to nahraješ a odkaz pošleš sem :emoji_nerd:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.