• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Voojta

nový dement na scéně který musí dokazovat jaké má ego s tím že mu dítě s dvouciferným IQ napíše že má cheaty a on to samozřejmě musí dát na web aby si mysleli jaký jsi pán a přitom si všichni myslí a ví že jsi egoista

Voojta

nevedel jsem ze kidik jako ten shy_y si bude jeste myslet ze je v topu kdyz je to warezacek ktery si mysli ze ma origo aby vas predsvedcil ze je v topu na gommehd

Sudden_n

Aktivní člen
Pokial ma chceš poskožovať si na zlej adrese a myslíš, že tvoja kostík army ma porazí ? Uprimne tvoja kostík army je ti k ničemu

BlitzHarwey

Blitzkrieg
To je snad horší než stížnosti od Tuky a přitom machruje jakej je pán že má hacky a tak dále ještě si myslí že chce ovládnout celej server nedejbůh Hypixel ale na to nemá ten kiddo skilly

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Karel: Máš hacky
* Karel byl vyhozen za hacky *
Toto je všechno co jsem z tohoto tématu pochopil. (Ne že se hráč jmenuje Karel, než mi to tu zase nějákej (much cenzura) začne psát.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.