• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

VeleMarw

Velmi známý člen
Jelikoz už mám konečně i intro, rozhodl jsem se, že můj kanál už asi nebude jen o natočených cheaterech, nebo dalších tehlech kravinách.. proto budu za každý nový odběr rád, + můžete na tento odkaz hodit like :) Potom s vámi klidně natočil hru :p Stačí si říct. :0

Nemáš intro. To MineImator myslíš vážně tam vpravo?

Intro navíc není až tak podstatná část tvorby jako opatřit si kvalitní mikrofón, doladit zvuk, mít fajn obraz a tvorbu hele.

Nemáš něco společného se jménem Marwan? Popř MarwanCZ z tehdejšího ,,čvachtuj,, ?

Jinak hodně štěstí v tvorbě :) Přál bych každému aby si prošel tím čím já a až poté soudil.

,PVNST

VeleMarw

Velmi známý člen
Nemáš intro. To MineImator myslíš vážně tam vpravo?

Intro navíc není až tak podstatná část tvorby jako opatřit si kvalitní mikrofón, doladit zvuk, mít fajn obraz a tvorbu hele.

Nemáš něco společného se jménem Marwan? Popř MarwanCZ z tehdejšího ,,čvachtuj,, ?

Jinak hodně štěstí v tvorbě :emoji_slight_smile: Přál bych každému aby si prošel tím čím já a až poté soudil.

,PVNST
Promiň, nevím co myslíš, nějak se nechápeme :D toto mi jako intro přijde dostatečné, je to dělané ručně přesně v tom programu, co tam je.

Navíc, VeleMarw mám převzaté od firmy Marvel, potom, co jsem začal hrát S&F to byl Marwelius a do Mc VeleMarw no.
(Menší vsuvka do dějin, musel jsem)

Každopádně díky, za to štěstí. :D

VeleMarw

Velmi známý člen
Promiň, nevím co myslíš, nějak se nechápeme :emoji_smiley: toto mi jako intro přijde dostatečné, je to dělané ručně přesně v tom programu, co tam je.

Navíc, VeleMarw mám převzaté od firmy Marvel, potom, co jsem začal hrát S&F to byl Marwelius a do Mc VeleMarw no.
(Menší vsuvka do dějin, musel jsem)

Každopádně díky, za to štěstí. :emoji_smiley:
A za ty rady :)

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Jelikoz už mám konečně i intro, rozhodl jsem se, že můj kanál už asi nebude jen o natočených cheaterech, nebo dalších tehlech kravinách.. proto budu za každý nový odběr rád, + můžete na tento odkaz hodit like :emoji_slight_smile: Potom s vámi klidně natočil hru :emoji_stuck_out_tongue: Stačí si říct. :0
Úúú.. MineImator.. Taky jsem používal.. Ale jen na tvoření krinž obrázků typu Wake ohnutej přes creepera s postelí vzadu a mnou letícím ve vzduchu... :emoji_grimacing:

VeleMarw

Velmi známý člen
Já neříkal že je špatnej :emoji_smiley: To spíš bych s tím neuměl fungovat.. Kdybych se snažil.. Jenže já jsem línej.. :emoji_grimacing:
Jo, ok xdxd a neboj, taky jsem línej. Nebýt bráchy, budou to jen holy videa. xdd ale jak budu natacet gameplaye tak to zacnu aj strihat, doteď to bylo jen na ty cheatery zaměřený xd

VeleMarw

Velmi známý člen
Spíš jde o to, že to logo to hodně kazí..

Jinak konec dodrbanej, prostě to samé asi polovinu celkového času, takové o ničem
Taky jsem si chvílí rikal ale nechal jsem, jak je :D každopádně diky za názor. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.