Parrot spawner xd <3Jakou odměnu ti měl dát? :emoji_slight_frown:
No ty **** tak ho půjdeme pověsit ne? A tebe pak taky... :emoji_expressionless:Pozdravil jsem Tolkyyho jako první a on mi nedal odměnu :emoji_slight_frown: Dal ji KitSikovy xd
:dbagu.... :d
Ahoj Tolkyyy tu odměnu prosím co nejdřívA já že si dělal srandu.. Prý ne:emoji_confounded::emoji_joy:
Blbost číslo jednaPozdravil jsem Tolkyyho jako první a on mi nedal odměnu :emoji_slight_frown: Dal ji KitSikovy xd
Jsi hroznej kadmin, porad kadis na hvace to je spatny, musime to ukoncit krutovladu @Tolkyyy omg znicimieho womg musime zhodit tuhle vladu XD XD XDA já že si dělal srandu.. Prý ne:emoji_confounded::emoji_joy:
Pokud si nepochopil tak se jedná o vtip, když se podíváš na to co tu je za odpovědi tak to lze z toho i logicky odvodit je to pouze žert který nikomu podle mého úsudku tolkymu,wakemu ani nikomu jinému z AT nevadíBlbost číslo jedna
Nesnaž se, u něj je to zbytečnéPokud si nepochopil tak se jedná o vtip, když se podíváš na to co tu je za odpovědi tak to lze z toho i logicky odvodit :emoji_slight_smile: je to pouze žert který nikomu podle mého úsudku tolkymu,wakemu ani nikomu jinému z AT nevadí
Jsem si na 99% jistej, že falešné stížnosti se trestaj.Pokud si nepochopil tak se jedná o vtip, když se podíváš na to co tu je za odpovědi tak to lze z toho i logicky odvodit :emoji_slight_smile: je to pouze žert který nikomu podle mého úsudku tolkymu,wakemu ani nikomu jinému z AT nevadí