• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Líbilo se mi být členem CM Komunity. Pod tímto nickem jsem zde byl od září 2016, a pod nickem luky (kterej mi stejně nedaj zpět) asi tak cca od roku 2015.

Od té doby, co mě MC přestal bavit, jsem na CM chodíval jen na chvilky, někdy i jen AFKovat. Poslední dobou jsem začal trollit pod jinými nicky a z toho mi vyklouzl perma.

Aspoň splním lidem Phum_ , MrMitchellin, CraftManiaMEME atd. jejich sen, abych navždy odešel.

Mějte se dobře.
--Lukáš

Alinek

Tak počkat. Ted' mě něco napadlo.
Jak je EvilMonkey sprosté jméno?
Možná se překoukávám z mojich starých banů za sprosté jména, ale EvilMonkey není sprosté.

WTF
@Tolkyyy pls vysvětli. Pokud to je něco jiného mohl jsi mi to dát hned po minulém banu...

Tolkyyy

Wdolkyyy
Nu ban si dostal za nicky: AlexBoyCZ99  2.png AlexBoyCZ99.png ..
Pak si se připojil za nick AlexBoyCZ99  3.JPG ....
Jo jenom: Je možnost UnBanu.. Hned se loučit nemusíš.. Jen kdyby jsi si nedával tak nevhodné nicky tak by to bylo lepší.. A ano mohl jsem to napsat na minulej nick "Dement" ale to mi hnedka nedošlo :emoji_rolling_eyes:

Naposledny upraveno:

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Líbilo se mi být členem CM Komunity. Pod tímto nickem jsem zde byl od září 2016, a pod nickem luky (kterej mi stejně nedaj zpět) asi tak cca od roku 2015.

Od té doby, co mě MC přestal bavit, jsem na CM chodíval jen na chvilky, někdy i jen AFKovat. Poslední dobou jsem začal trollit pod jinými nicky a z toho mi vyklouzl perma.

Aspoň splním lidem Phum_ , MrMitchellin, CraftManiaMEME atd. jejich sen, abych navždy odešel.

Mějte se dobře.
--Lukáš
Ok.. Napíšeš tu ještě něco nebo už zmizíš? Poslední věc.. Ale jinak papá Lukáši.. :emoji_upside_down:

Alinek

Ok.. Napíšeš tu ještě něco nebo už zmizíš? Poslední věc.. Ale jinak papá Lukáši.. :emoji_upside_down:
Pravděpodobně se objevím asi v Září... Nevim ještě. Jinak ty šílený tématy tady budu číst, popř. i odpovídat.

Alinek

Raději se už nevracej nikdy na CM a jdi hrát na GayTým
Raději se zabiju než jít hrát na neoriginální vtip.
Vážně, myslíš si že jsi vtipný? Tento vtip je až moc používanej a spíše už trapnej...
(a na gt mam taky perma lol)
Edit/ Taky existujou jiné servery než CM a GT... Slyšel jsi někdy o QPlay? Nebo Hypixel?
(Na 100% vím že někdo se chystá napsat "REKLAMA!" i když to tu ukázal i samotný majitel, takže radši nic nepište.)

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Raději se zabiju než jít hrát na neoriginální vtip.
Vážně, myslíš si že jsi vtipný? Tento vtip je až moc používanej a spíše už trapnej...
(a na gt mam taky perma lol)
Edit/ Taky existujou jiné servery než CM a GT... Slyšel jsi někdy o QPlay? Nebo Hypixel?
(Na 100% vím že někdo se chystá napsat "REKLAMA!" i když to tu ukázal i samotný majitel, takže radši nic nepište.)
Well ale ty tu děláš ze sebe idiota ty tu děláš samé cringe kraviny,které nikoho nezajímaj ano znám víc serverů než GT a CM nejsem tupej jak ty

Alinek

Neznám když jsem někde z Moravy ty Čecháčku raději zůstanu doma
Kdopak změnil téma?
Je mi jedno kde jsi.
A když už, tak z Moravy by si utíkal jak slečinka kdyby na ní útočili...
A taky jsem se narodil v Olomouci ty chytrej. :emoji_slight_smile:
Jak vůbec "můžeš" vědět jestli jsem Čech, Moravan nebo Slezsan? Není to vlastně úplně jedno co jsem?

Alinek

Nu ban si dostal za nicky: View attachment 45321 View attachment 45320 ..
Pak si se připojil za nick View attachment 45322 ....
Jo jenom: Je možnost UnBanu.. Hned se loučit nemusíš.. Jen kdyby jsi si nedával tak nevhodné nicky tak by to bylo lepší.. A ano mohl jsem to napsat na minulej nick "Dement" ale to mi hnedka nedošlo :emoji_rolling_eyes:
Ted' jsem si to uvědomil, ale jméno "P***" jsem nezaložil já, jen jsem se snažil připojit, ale pořád jsem tam jako "P***" nebyl. Hmmmmmmmmmm.
Magic
+ Ten nick "VyhulSiPero1112" nebo jak to je, udělal muj brácha... Však jsem ještě hlásil majitelovi pozemku, že tu blokuje.

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Kdopak změnil téma?
Je mi jedno kde jsi.
A když už, tak z Moravy by si utíkal jak slečinka kdyby na ní útočili...
A taky jsem se narodil v Olomouci ty chytrej. :emoji_slight_smile:
Jak vůbec "můžeš" vědět jestli jsem Čech, Moravan nebo Slezsan? Není to vlastně úplně jedno co jsem?
Utíkal? U-TÍ-KAL? wtf ty jsi tak patetický. Nemysli si že jsi lepší

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Já tě tady nechci ? A to jsi zase sebral kde ? Jediné, co jsem ti kdy napsal je to, že jsem ti na skype napsal "přestaň psát sračky". Nikde jsem neuváděl, že bych tě nechtěl na serveru, ty pako.

Alinek

Já tě tady nechci ? A to jsi zase sebral kde ? Jediné, co jsem ti kdy napsal je to, že jsem ti na skype napsal "přestaň psát sračky". Nikde jsem neuváděl, že bych tě nechtěl na serveru, ty pako.
No víš, ta věc jak reaguješ na moje věci...
MichellinBetrayal.png

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.