Ayweed300x
Nic :(
:herold:Myslíš pathetický? :emoji_wink:
:herold:Myslíš pathetický? :emoji_wink:
Dle čeho na té správě soudíš, že tě tu nechci ?No víš, ta věc jak reaguješ na moje věci... View attachment 45344
Tak když mi nadáváš a říkáš že píšu sra*ky, tak co si mám myslet?Dle čeho na té správě soudíš, že tě tu nechci ?
Máš si myslet to, že asi není v pořádku to, co píšeš, když ti něco takového někdo sdělí, a něco s tím dělat.Tak když mi nadáváš a říkáš že píšu sra*ky, tak co si mám myslet?
Můžu odejít, kdy chci. Nikdo mě nenutí. :emoji_upside_down::emoji_upside_down:No jdi už :emoji_slight_smile:.
Jdi, čau.Můžu odejít, kdy chci. Nikdo mě nenutí. :emoji_upside_down::emoji_upside_down:
Aha někdo bude číst muj status s 5ti sledovateli!Wow, dvě témata kvůli jedný a tý samý blbosti, která 90% lidí nezajímá. Stačilo napsat status...
Obávám se, že tě tato skutečnost rozzlobí, ale na webu existují nějaká pravidla, která do jisté míry také vymezují to, co můžeš a co nemůžeš psát do různých sekcí, včetně OffTopicu.Aha někdo bude číst muj status s 5ti sledovateli! :emoji_astonished:
A toto je off-topic.Sem můžu psát i to že jsem viděl slona jak vykonává potřebu.
Obávám se, že tě tato skutečnost rozzlobí, ale na webu existují nějaká pravidla, která do jisté míry také vymezují to, co můžeš a co nemůžeš psát do různých sekcí, včetně OffTopicu.