• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DrozdLP

#4ever
Ahoj, free hostingy jsou k ničemu.. slouží jen aby, jsi se zahrál s pár kamarádama ale na nějaký vetší projekt, bys musel trochu zainvestovat.
Třeba hosting Hicoria, je cenově dostupný i snadný.

poiprika

Aktivní člen
@DrozdLP, sice je Hicorie cenově dostupná, ale kvalitní určitě ne.
Na hostingu hicoria jsem měl X serverů a jsem s tím maximálně spokojen. Přes Vánoce/Velikonoce apod. jsou slevy, kvalitní podpora, rychlé spouštění serverů a celkově nastavování je v poho. Doporučil bych ti nejvíc tu hicorii

Xenpai_

sudo rm /srv
Jelikož nějak nemám v lásce Hicorii, tak bych doporučil Fakahedu, jako většina lidí, kteří mají rádi kvalitu. Má suprový AntiDDos, na tickety odpovídají docela rychle, zdarma webhosting, na kterém se opravdu dá hostovat a lze k němu přiřadit vlastní doménu, MySQL s max_connections 30 (Lze přes ticket navýšit), což je myslím, že dost na normální používání a za 1 GB RAM s Neomezenými sloty zaplatíš 125 Kreditů, což není tolik. Sám používám Fakahedu a jsem s ní velice spokojen.

Dop1

Aktivní člen
Na hostingu hicoria jsem měl X serverů a jsem s tím maximálně spokojen. Přes Vánoce/Velikonoce apod. jsou slevy, kvalitní podpora, rychlé spouštění serverů a celkově nastavování je v poho. Doporučil bych ti nejvíc tu hicorii
Kvalitní podpora, která buď neodpoví nebo napíše, že neví? Né, díky..

poiprika

Aktivní člen
Kvalitní podpora, která buď neodpoví nebo napíše, že neví? Né, díky..
No nestalo se mi nikdy, že by buď nevěděli, nebo neodpověděli a nemyslím si, že by toto udělali, tak si tu nemusíš vymýšlet ;)

Dop1

Aktivní člen
Bohužel si nevymýšlím, ale píšu realitu :emoji_wink:
+ To, že mi napíšou, že VPS a DS je to stejné, už je také k zamyšlení...

poiprika

Aktivní člen
Bohužel si nevymýšlím, ale píšu realitu :emoji_wink:
No... jak říkám, nestalo se mi to... Jestli tobě se to stalo ... budiž, tak oni ti neodpoví na všechny otázky co si přeješ.

Btw. Pokud si tu chceš napsat o radu jaký hosting, tak příště napiš, co si tam chceš koupit, jestli normal server, nebo třeba VPS, či jiné servery. Každý hosting se hodí na něco jiného. Třeba na hicorii bych si nekupoval VPSko..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.