• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Néé.. Proč ty.. Tohle je zlej sen. No asi se s tím budu muset smířit.. Ty mi budeš v AT hodně chybět.. Zůstaneš tu nadále doufám? :emoji_cry:

Naposledny upraveno:

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
@Horzičkaaaa :3 (idk jak máš nick, píšu to po paměti) KDE MÁM OVL. AT?! :emoji_smiley:DD btw. přiberete mě do nějákýho spisovatelskýho gangu? :emoji_smiley:
spisovateľský gang? what? :D

Ovládnutie AT... well, už asi dlho Ovládnutím AT nebude (potrebovala by som niekoho kto by mi schválil to nové meno) ale... no, jednoducho som lenivé hovado ktoré sa k ničomu nevie dokopať :D (ale raz... raz...! :D)

ani nevieš jak si mi týmto odchodom skazil koniec príbehu :D (ale tak to holt nejak prepíšem no... nič sa nedeje :D)

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Konec příběhu tam nech :D I v CW vystupuje hodně postav, co už na CM nehraje a dlouho jsem o nich neslyšel :D

Zuzkaa_LP

Člen
---Teraz neberme čo sa stalo v "real life", ale ako hru---
Je ťa škoda... že si opustil AT... Práve ty...Patril si NA PRVOM MIESTE z mojích TOP adminov.... Pamätám si ako sme sa začali baviť na Skyblocku... a dva či tri krát keď som sa ozvala nikdy si nevedel kto som :))))....Všetky tie discord hovory pri hrách aj s ostatnými, bola veľká sranda, ale tak real life je prednejší .... Prajem ti Kubii... Aby si bol šťastný a aby si sa zas nedostal do toho do čoho pred tým... ži svoj život a zmeň všetko čo si chcel... Prajem ti veľa šťastia... no bohužiaľ jedno sa už nikdy nesplní... aj keď som sľúbila... že o 4 roky prídem na návštevu... obaja vieme prečo... sa to nestane... je mi to moc ľúto ... nemala som sa vôbec ozývať... ale tak no...stalo sa to čo sa malo stať.. to je asi všetko :)))
Tvoja už nie dobrá kamarátka Žužu :)))))

Puntys

Veteran | President
Asi nejsmutnější odchod teda alespoň pro mě :( AT tě bude opravdu postrádat zvlášť teď v těžkých časech. Rozumných adminů není nikdy dost a věrných kamarádů ještě míň. Tak snad jsem přišel jen o to první a druhé zůstává <3

_Mr_Adam_

Aktivní člen
Byl jsi dobrej Admin ;(

Proč všichni dobrý admini odcházejí ?

Ty potom SaddLiife atd. ;-(

škoda no

MercyCZ

Living meme
ani nevieš jak si mi týmto odchodom skazil koniec príbehu :emoji_smiley: (ale tak to holt nejak prepíšem no... nič sa nedeje
Však to napiš, jako by se nic nestalo, z CM neodcházím :D

---Teraz neberme čo sa stalo v "real life", ale ako hru---
Je ťa škoda... že si opustil AT... Práve ty...Patril si NA PRVOM MIESTE z mojích TOP adminov.... Pamätám si ako sme sa začali baviť na Skyblocku... a dva či tri krát keď som sa ozvala nikdy si nevedel kto som :emoji_slight_smile:)))....Všetky tie discord hovory pri hrách aj s ostatnými, bola veľká sranda, ale tak real life je prednejší .... Prajem ti Kubii... Aby si bol šťastný a aby si sa zas nedostal do toho do čoho pred tým... ži svoj život a zmeň všetko čo si chcel... Prajem ti veľa šťastia... no bohužiaľ jedno sa už nikdy nesplní... aj keď som sľúbila... že o 4 roky prídem na návštevu... obaja vieme prečo... sa to nestane... je mi to moc ľúto ... nemala som sa vôbec ozývať... ale tak no...stalo sa to čo sa malo stať.. to je asi všetko :emoji_slight_smile:))
Tvoja už nie dobrá kamarátka Žužu :emoji_slight_smile:))))
:( promiň

Asi nejsmutnější odchod teda alespoň pro mě :emoji_slight_frown: AT tě bude opravdu postrádat zvlášť teď v těžkých časech. Rozumných adminů není nikdy dost a věrných kamarádů ještě míň. Tak snad jsem přišel jen o to první a druhé zůstává <3
Nepřišel jsi o nic, vždy tu budu, pro většinu z vás 100% a vždycky <3

Byl jsi dobrej Admin :emoji_confused:

Proč všichni dobrý admini odcházejí ?

Ty potom SaddLiife atd. :emoji_confused:

škoda no
Škoda, to je možný, ale já nebyl dobrej ani náhodou :D

Matrx

Člen
Prosím neodchádzaj bol/a si tu ako ten najlepší ADMIN/KA a tiež Dykol prosím nechoď všetci ťa majú radi :( :-( Nevhoď všetci ťa o to prosia :( A keď tak tak avoj :( <3

_Mr_Adam_

Aktivní člen
Byl jsi dobrej ;(
SaddLiife byl taky mega ale taky odešel ;(
Ty jsi u mě byl 2. nejlepší Admin ;/
První byl Sadd ;(
3.Sépiák ;)
Teď je sépiák první ;D

K

Katusska

Návštěvník
@Katusska no, kdy zas půjdem někam ven? Nebo někam vlakem? Možná někdy brzo, cením tě jako Weeb kamarádku <3
Oh <3 jak už jsem psala, pěkně napsané :} No jen Škoda, že už konec :( ven pujdem snad brzo a na to plavání taky jako!! Weeb kamaráde <3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.