Z
Znuděná koala
Návštěvník
:emoji_sob:
spisovateľský gang? what?@Horzičkaaaa :3 (idk jak máš nick, píšu to po paměti) KDE MÁM OVL. AT?! :emoji_smileyD btw. přiberete mě do nějákýho spisovatelskýho gangu? :emoji_smiley:
Však to napiš, jako by se nic nestalo, z CM neodcházímani nevieš jak si mi týmto odchodom skazil koniec príbehu :emoji_smiley: (ale tak to holt nejak prepíšem no... nič sa nedeje
promiň---Teraz neberme čo sa stalo v "real life", ale ako hru---
Je ťa škoda... že si opustil AT... Práve ty...Patril si NA PRVOM MIESTE z mojích TOP adminov.... Pamätám si ako sme sa začali baviť na Skyblocku... a dva či tri krát keď som sa ozvala nikdy si nevedel kto som :emoji_slight_smile))....Všetky tie discord hovory pri hrách aj s ostatnými, bola veľká sranda, ale tak real life je prednejší .... Prajem ti Kubii... Aby si bol šťastný a aby si sa zas nedostal do toho do čoho pred tým... ži svoj život a zmeň všetko čo si chcel... Prajem ti veľa šťastia... no bohužiaľ jedno sa už nikdy nesplní... aj keď som sľúbila... že o 4 roky prídem na návštevu... obaja vieme prečo... sa to nestane... je mi to moc ľúto ... nemala som sa vôbec ozývať... ale tak no...stalo sa to čo sa malo stať.. to je asi všetko :emoji_slight_smile)
Tvoja už nie dobrá kamarátka Žužu :emoji_slight_smile)))
Nepřišel jsi o nic, vždy tu budu, pro většinu z vás 100% a vždycky <3Asi nejsmutnější odchod teda alespoň pro mě :emoji_slight_frown: AT tě bude opravdu postrádat zvlášť teď v těžkých časech. Rozumných adminů není nikdy dost a věrných kamarádů ještě míň. Tak snad jsem přišel jen o to první a druhé zůstává <3
Škoda, to je možný, ale já nebyl dobrej ani náhodouByl jsi dobrej Admin :emoji_confused:
Proč všichni dobrý admini odcházejí ?
Ty potom SaddLiife atd. :emoji_confused:
škoda no
ale z AT hejVšak to napiš, jako by se nic nestalo, z CM neodcházím :emoji_smiley:
Tak se přidá k nám Padlým :emoji_smiley: Cornwall jich je plnej :emoji_smiley:ale z AT hej :emoji_smiley:
*prižmúri oči* uvidíme, uvidíme...Tak se přidá k nám Padlým :emoji_smiley: Cornwall jich je plnej :emoji_smiley:
Oh <3 jak už jsem psala, pěkně napsané :} No jen Škoda, že už konec ven pujdem snad brzo a na to plavání taky jako!! Weeb kamaráde <3@Katusska no, kdy zas půjdem někam ven? Nebo někam vlakem? Možná někdy brzo, cením tě jako Weeb kamarádku <3