_tackyshows_
Velmi známý člen
OkejÁha, tak to prosím jméno ,,Emememc,, a to moto ,,Is back and better,, Díky. :emoji_blush:
OkejÁha, tak to prosím jméno ,,Emememc,, a to moto ,,Is back and better,, Díky. :emoji_blush:
Ano udělámurobiš mi ho teda?
a dej tam Text mam rad ryži xddAno udělám :emoji_slight_smile:
nic.k. 3Da název co tam chceš ? ten 3d text protože to "Bez kebabu nepřežiju" to musí být 2d :emoji_smirk:
ten obrázek je moc malý.Díky moc :emoji_slight_smile:
- poiprika
- Nějaká krásná zelená, druhá tky
- 3D
- http://www.1001fonts.com/adam-warren-pro-font.html
- dia sword
- OK :emoji_smiley:
Tak tak dej nějaký jiný no . Dej tam prosímtě minecraft přiroduten obrázek je moc malý.
DěkujiOMG! dík moc.. komu by se to nelíbilo :emoji_smiley: Umíš krásně dělat grafiku :emoji_smiley:
Tak se nediv když ty profilovky Delaš přes MalovaniC, Mýslím že kámoš nie je spokojný s profilovkou čo som mmu robil @Samson44 tak mu správ pls nejakú s dia mečom :emoji_smiley:
By som ti dal facepalm ale to sa už nedáTak se nediv když ty profilovky Delaš přes Malovani
LOLBy som ti dal facepalm ale to sa už nedá :emoji_smiley:
už půjdu na tvoje ale ještě před tím musím kamajenej2 upravit baner napsal jsem tam kamenej.
LOL tak ty seš Jinej typek ihned follow za toto xduž půjdu na tvoje :emoji_slight_smile: ale ještě před tím musím kamajenej2 upravit baner napsal jsem tam kamenej. :emoji_smiley:
Dík Ještě ten nápis na benneru
už se na tom pracuje.Dík :emoji_smiley: Ještě ten nápis na benneru :emoji_smiley: