• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
R.I.P Divá Bětka...
Jistě si vzpomínáte na zábavný podnik na skyblocku s názvem Divá Bětka. Ten, ve kterém jsem pracovala jako hlavní pooldancerka, a na kauzu s tolkyym který zaipbanoval celý klub Divá Bětka, včetně nevinných dětí co si tam šly koupit lízátko. A vzpomínáte na Monstereje? Zde je mé obhájení celé kauzy.
Divá Bětka byl neškodný night club BEZ sex roomů. Sice to jako sex roomy mohlo vypadat, ale opak je pravdou, byl to pouze můj dům... Několik týdnů jsme stavěli s Mydoriko a Monsterejem tento překrásný domov zábavy a pak přišel rasistický admin tolkyy a několikrát nás zabanoval. Monsterej si záhy koupil VIP za 200KČ, opakuji 200KČ!!! A druhý den bezdůvodně dostal ban od admina tolkyho. Když Monsterej zažádal o unban tak byl lhostejně odbyt a dostal IP BAN na forum. To ale club Divé Bětky nezastavilo a teď jsme zpět. Lze se rozumně domluvit na kompromisu, ovšem si nemyslím, že naše činy by jakkoliv překračovali řád serveru.
Ps: "Gangbang" v Divé Bětce se tolkyyymu líbí, ale nakupování VIP za 200KČ mu očividně tolik nevoní. Protože tipuju že dostanu zase ban tak za 10 minut, tak mi napište na IG Gátka Zimáková :)

R.I.P Divá Bětka...
Jistě si vzpomínáte na zábavný podnik na skyblocku s názvem Divá Bětka. Ten, ve kterém jsem pracovala jako hlavní pooldancerka, a na kauzu s tolkyym který zaipbanoval celý klub Divá Bětka, včetně nevinných dětí co si tam šly koupit lízátko. A vzpomínáte na Monstereje? Zde je mé obhájení celé kauzy.
Divá Bětka byl neškodný night club BEZ sex roomů. Sice to jako sex roomy mohlo vypadat, ale opak je pravdou, byl to pouze můj dům... Několik týdnů jsme stavěli s Mydoriko a Monsterejem tento překrásný domov zábavy a pak přišel rasistický admin tolkyy a několikrát nás zabanoval. Monsterej si záhy koupil VIP za 200KČ, opakuji 200KČ!!! A druhý den bezdůvodně dostal ban od admina tolkyho. Když Monsterej zažádal o unban tak byl lhostejně odbyt a dostal IP BAN na forum. To ale club Divé Bětky nezastavilo a teď jsme zpět. Lze se rozumně domluvit na kompromisu, ovšem si nemyslím, že naše činy by jakkoliv překračovali řád serveru.
Ps: "Gangbang" v Divé Bětce se tolkyyymu líbí, ale nakupování VIP za 200KČ mu očividně tolik nevoní. Protože tipuju že dostanu zase ban tak za 10 minut, tak mi napište na IG Gátka Zimáková :emoji_slight_smile:
neškodný nightclub

GANGBANG SE TOLKYMU LÍBÍ @Tolkyyy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomalu umíraj kvůli 200Kč za OPAKUUUJIIII 200KČ

V nightclubu divá bětka si děti nakupují lízátka

KAMO TOTO MĚ FAKT DOSTALO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XD BUM PRSÁK #NAMUNLOCKA ALE TOHLE JE FAKT MOC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

_Kamiicek_

Velmi známý člen
R.I.P Divá Bětka...
Ps: "Gangbang" v Divé Bětce se tolkyyymu líbí, ale nakupování VIP za 200KČ mu očividně tolik nevoní. Protože tipuju že dostanu zase ban tak za 10 minut, tak mi napište na IG Gátka Zimáková :emoji_slight_smile:
Celé bych to posoudil jako nevhodnou stavbu. Co jste tam dělali, to už je kapitola č. 2.

@Tolkyyy Možná bys jim mohl zkrátit ban na 14 dnů a dát jim podmínku.

Pokud by tato možnost nastala, odstraňte si tu stavbu.

neškodný nightclub

GANGBANG SE TOLKYMU LÍBÍ @Tolkyyy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomalu umíraj kvůli 200Kč za OPAKUUUJIIII 200KČ

V nightclubu divá bětka si děti nakupují lízátka

KAMO TOTO MĚ FAKT DOSTALO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XD BUM PRSÁK #NAMUNLOCKA ALE TOHLE JE FAKT MOC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zasloužíme si unban ne??

Tolkyyy

Wdolkyyy
Opravdu na vašem ISu SexRooms neexistuji? A co bylo když nás "tanečnice" zavřela v domě a nabízela nám "sex"? Pořád nic?..
Rasisticky Admin Tolky :'D... To je řeč a fake screenu který je ostříhaný aby to vypadalo že to píšu já?..
Monsterej --> Screenshot_2018-03-15-22-39-29-363_com.android.chrome.png

To že si koupil VIP v ceně 200kč.. Super! Pomohl serveru^>^ ale choval se jak blb a poslední kapka byla ta Stížnost.. Smutný :emoji_slight_frown:..
A že se mi něco u vás libilo.. Nelíbilo se mi nic :emoji_slight_smile:.. A oddychl jsem si že ma monsterej ban.. A že klub Dívá Bětka je kompletně zavřený..
To že dostal ban i na Forku za to si může sám.. Kdo si hraje s ohněm, spálí se.

Opravdu na vašem ISu SexRooms neexistuji? A co bylo když nás "tanečnice" zavřela v domě a nabízela nám "sex"? Pořád nic?..
Rasisticky Admin Tolky :'D... To je řeč a fake screenu který je ostříhaný aby to vypadalo že to píšu já?..
Monsterej --> View attachment 46107

To že si koupil VIP v ceně 200kč.. Super! Pomohl serveru^>^ ale choval se jak blb a poslední kapka byla ta Stížnost.. Smuzny :emoji_slight_frown:..
A že se mi něco u vás libilo.. Nelíbilo se mi nic :emoji_slight_smile:.. A oddychl jsem si že ma monsterej ban.. A že klub Dívá Bětka je kompletně zavřený..
To že dostal ban i na Forku za to si může sám.. Kdo si hraje s ohnem, spálí se.
To že vám byl nabízen sex pravděpodobně mnou je moje věc... byla jsem zamilovaná . Ale lidé se mění dejte nám poslední šanci

Tolkyyy

Wdolkyyy
@Kamajenej2 Těžko mohu UnBanovat když jsem to nebanoval já..
To že vám byl nabízen sex pravděpodobně mnou je moje věc... byla jsem zamilovaná . Ale lidé se mění dejte nám poslední šanci
Ať to byl kdokoliv.. Tak je to nechutné.. Jesli si myslíš že si zasloužíš Unban tak si o něj napiš.. Třeba se poštěstí.. Co já vím.

_Kamiicek_

Velmi známý člen
@Kamajenej2 Těžko mohu UnBanovat když jsem to nebanoval já..

Ať to byl kdokoliv.. Tak je to nechutné.. Jesli si myslíš že si zasloužíš Unban tak si o něj napiš.. Třeba se poštěstí.. Co já vím.
Já myslel, že jsi to byl ty.

Jak již píše Tolky, napište si o Unban a třeba se podaří.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.