Není k tomu důvod.Pls dejte mu zase ipban
Pane "Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse", jelikož 80% lidí tuto demenci neprojevovalo, ale nenaučili se to ještě, nebo tím trpí.Kéž by pořád existovalo pravidlo 22.: ,,V případě zjištění, že hráč projevuje známky demence, bude jeho chování zastaveno dle dostupných banovacích kategorií." Jenže toto pravidlo už bylo zrušeno, bohužel...
Většinou mě všichni nenávidí kvuli tomu, co jsem před měsícem dělal na forum... XDJá jsem s tebou nikdy zadne problemy nemel, takze mi to je celkem jedno :emoji_smiley:
a taky furt delaš chovaš se tu jako dement a pišeš sračkyVětšinou mě všichni nenávidí kvuli tomu, co jsem před měsícem dělal na forum... XD
To že jsem odbanovanej je sračka?a taky furt delaš chovaš se tu jako dement a pišeš sračky
Naštěstí je pořád povolenej ignore, takže aspoň nebude otravovat.
ale koho sakra fix zejma že si dostal unban? to si piš o tom status a ne sem tohle me nejvic na tebe štveTo že jsem odbanovanej je sračka?
No když myslíš. Toto je off-topic sekce.
"Off Topic je výraz přejatý z angličtiny a znamená mimo téma. Tento výraz se dává většinou na fóra jako sekce, kam mohou uživatelé psát cokoliv, co chtějí, eventuálně jako označení stavu, kdy se přispěvatelé odchylují od tématu."
-Webová Definice
Edit/ Takže pokud máš nějáké blbé poznámky, můžeš si je psát někam jinam. To, že píšu sračky, je na off-topic případ každého
Ano, to je fakt že bych si to měl nastavit na status, ale "Cokoliv co chtějí", takže sem můžu přidat příspěvek i o tom, že jsem jedl jídlo před 3 sekundama.ale koho sakra fix zejma že si dostal unban? to si piš o tom status a ne sem tohle me nejvic na tebe štve
A pořád ho nemáš, co?Můžeš sem sice dávat vše co chceš, ale to co sem dáváš svěčí o tvém rozumu. Normální člověk udělá něco co ostatní zajímá , ty jen tohle. Naštveš lidi a teď už si du dát ignore