• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jste rádi?

• ne stydim se být s tebou na stejné planetě

Votes: 16 100.0%
  • ano hurá alex zpět

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    16
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Lidi... Já mu dal UnBan.. Psal že se poučil.. Dejte mu aspoň šanci ukázat se v lepším světle:emoji_grin:.. Nekdy si říkám jesli přemýšlíte co pište..:emoji_wink: Protože když jste sami nic nejde.. Ale když je vás dost tak musíte mít pravdu:emoji_upside_down:..

Lidi... Já mu dal UnBan.. Psal že se poučil.. Dejte mu aspoň šanci ukázat se v lepším světle:emoji_grin:.. Nekdy si říkám jesli přemýšlíte co pište..:emoji_wink: Protože když jste sami nic nejde.. Ale když je vás dost tak musíte mít pravdu:emoji_upside_down:..
ne

Murka

Velmi známý člen
Sice nemám absolutní tušení, kdo to je, ale zakládat naprosto zbytečný příspěvek o tom, že dostal unban, navíc v takovéto provokativní formě, kde se ještě hádá, rozhodně nedělá dobrý dojem.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.