• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký film se ti z topky líbil nejvíce?! Můžeš vybrat 2

• GHOUL

Votes: 0 0.0%
  • SINISTER

• ZHASNI A ZEMŘEŠ

• ONI (THE STRANGERS)

• ZÁVRAŤ

• ZATÍM CO SPÍŠ

• Total voters
    2
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

RainyJohnn

                          
Ahoj, taky se vám někdy stalo, že se nevíte na co koukat, atd? Jestli se vám to teď děje, tak můžete číst dál, mám tu pár rad na filmy, na které by jste se mohli podívat, nejsem asi moc dobrý znalec, ale v něčem bych vám mohl pomoct.( Ano vím že jsem strašný že se v mých letech dívam na takovéto filmy, rodiče to ví.)

Jestli máš nějaký nápad na nějaký thriller, horor, drama, atd tak tu taky muzes neco napsat a udělat svůj žebříček!!! Rád se s vámi o to podělím!!

Žebříček Hororů, thrilerů, a něco v tom je zamixované drama. (řazeno od nejlepšího)

1 - V zajetí démonů tento horor/thriller zná asi skoro každý kdo se alespoň trošku dívá na horory. Tento horor vypráví hrůzný příběh světově proslulých vyšetřovatelů paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenových, kteří byli pozváni na odlehlou farmu, aby pomohli rodině terorizované temnými silami. více -> https://www.kinobox.cz/film/319343-v-zajeti-demonu

2 - OUJIA tento thriller se mi moc líbil. Příběh: Není nic snazšího než vyvolávat duchy v domě s velmi temnou a pohnutou minulostí. Přesvědčila se o tom Debbie, která ke své smůle nerespektovala základní pravidlo „hry" Ouija. To praví, že by ji člověk v žádném případě neměl hrát sám. Z blonďaté krásky, která měla život před sebou, se kvůli tomu stal oběšenec, jenž už to má za sebou. Truchlící přátelé její náhlý odchod nemůžou pochopit a při pátrání po možných důvodech v Debbiině pozůstalosti narazí i na dřevěnou desku Ouija. více -> https://www.csfd.cz/film/287720-ouija/prehled/

3 - Ghoul Jedinečný thriller/horor. Tento film režíroval český řežiser, a ve filmu hrají herci z jiné země, tak si hned nemyslete že to je blbost. Film je hodně psycho, a konec taky. Hodně zamrazí. Příběh: Trojice filmařů se vydává na Ukrajinu s cílem natočit unikátní dokument o kanibalismu. Strašlivý hladomor v letech 1932-1933 tu dohnal spoustu lidí k děsivým činům. Nečekaně se jejich pátrání začíná propojovat s příběhem jednoho z nejzvrácenějších zločinců novodobé historie, kanibala Andreje Čikatila. Během 12 let spáchal přes padesát brutálních vražd, při nichž své oběti částečně snědl. Společně s místní tlumočnicí, průvodcem a senzibilkou se snaží odhalit tajemství domu, kde se vše odehrávalo. Více: https://www.csfd.cz/film/402105-ghoul/galerie/?type=1 .

4 - In fear také mi příjde že tento horor je jeden z jedinečných. Hodně psycho. Příběh (Je v SK) Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty do hotelu z internetu. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom.

5 - AntiKrist Super horor! Sice někomu bude trvat déle, než pochopí, ale pak to bude super!! Hodně na psychologii, v ději si připadáte jako kdyby jste tam byli s nimi, na tento horor jsem díval včera. Příběh: už (Willem Dafoe) a Žena (Charlotte Gainsbourgová) se vášnivě milují. Černobílé záběry klouzavé kamery si vychutnávají jejich zaujetí sexem. Zároveň sledujeme krůčky dítěte, které se s nadšením blíží směrem k padajícím sněhovým vločkám za otevřeným oknem. Divák již tuší, jak tato scéna dopadne, a tragédie, která se dala snadno odvrátit, samozřejmě navždy změní životy Muže a Ženy. Žena zcela zkolabuje, Muž se snaží zachránit jejich manželství a ulehčit jejich utrpení. Navrhuje společnou terapii v odlehlém dřevěném srubu uprostřed lesů, které, k divákovu překvapení, jako by vystoupily z té nejhorší noční můry. V tu se mění i pobyt manželů a to, co mělo být jejich „rájem“, se stává tím nejhorším peklem. Oživlá příroda a zvrácená psychologie hrají velkou roli v tomto podivném experimentu – vrátí se Muž a Žena jako dvojice, nebo každý sám? Vrátí se vůbec? Jeden z nejkontroverzněji přijatých filmů letošního MFF v Cannes vynesl Charlotte Gainsbourgové Cenu za nejlepší ženský herecký výkon.

6 - Sinister docela dost strašidelné, (a jeste víc, když jsem se na to koukal v 7 letech jako můj první horor, s mojí sestrou, pozn.) Příběh : Ellison, autor detektivních románů, objeví na půdě svého domu staré filmové pásy, související se záhadnými vraždami, jež se tu kdysi staly. Pátráním po vrahovi však zkříží cestu celé své rodiny s neznámou nadpřirozenou bytostí a uvrhne ji tak do obrovského nebezpečí.

7 - Zhasni a zemřeš Hodně známý horor. Super, nic co víc říct. Příběh: Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla.

8 - Oni (The strangers) Jednu dobu toto byl můj hodně oblíbený horor. Příběh: mladý pár přijíždí z jedné svatby domů. Brzy zjistí, že je nečeká noc plná vášně, jak si mysleli, nýbrž noc plná utíkání a schovávání se před třemi maskovanými cizinci. Kristen (Liv Tyler) a James (Scott Speedman) se snaží přežít noc hrůzy a utéci cizincům, ale netuší, že Cizincům (Gemma Ward, Kip Weeks, Laura Margolis) nelze uniknout. A tak začíná noc, na kterou nelze zapomenout. (Pozn. Super konec).

9 - Závrať Super thriller. Za mě nejlepší konec z celé top. Příběh: Skupina přátel se rozhodne navštívit terén, který byl pro veřejnost uzavřen. Stezky se nacházejí vysoko v horách. Je tu však ještě něco nebezpečnějšího než samotný výstup. Skupinka zjistí, že v horách nejsou sami. Dobrodružství se promění v noční můru.

10 - Zatím co spíš Velmi zajímavý a napínavý horor, doporučuji. Příběh: César pracuje jako vrátný v bytovém domě v Barceloně. S úsměvem otevírá dveře nájemníkům a vyřizuje jejich stížnosti. Není to sice ta nejlepší práce na světě, ale on o změně místa neuvažuje. Jeho práce mu totiž umožňuje poznat všechny nájemníky domu, jejich denní harmonogram a zvyky. Ví o všech jejich příchodech a odchodech, zná jejich slabé stránky i tajemství. Může dokonce ovládat jejich životy, jitřit otevřené rány a ponořit se do nich. A to vše, aniž by proti němu vzniklo jakékoliv podezření.

FILMY KTERÉ SE SEM NEVEŠLY, ALE JSOU TAKY SUPER! DOPORUČUJI

Prokletí domu slunečnic, Metro, osvícení, Oni 2,v zajetí démonů 2,Saw,Silent Hill, Silent Hill 2, Mama, Sirotek, Sinister 2, To(není moc strašidelný),Sirotčínec, a je jich spoustu víc!!

( všechny horory/thrillery,.. co jsem tu napsal, jsem viděl )

PÁR FOTEK (NE VŠECHNY), promiňte.

SINISTER
sinister2.jpg
sinister.jpg

IN FEAR
infear.jpg

Ghoul
ghoul.jpg

Antikrist
antikrist..jpg

Závrať
závrať.jpg

Jestli se bojíš hororů, tak se neboj, po pár hororech si zvykneš. A když si řekneš že se ti to nemůže stát, tak se bát nebudeš :emoji_wink: .

SHRNUTÍ!!!

Nejstrašidelnější - Sinister, In fear, Oni 1&2, Ghoul

Lekačky - Lights Out, Sinister, Metro, Prokletí domu slunečnic

Atmosféra - Ghoul, Antikrist, závrať

Nejnechutnější - závrať,Osvícení, Saw, A Antikrist (U antikrist pozor, s*xuální scénky, z pohlavních orgánů tam teče i krev.)

Pokud se ti k něčemu muj názor nelíbí, tak prosím respektuj že každý má svůj názor!! Promiňte jestli jsem na nějaký dobrý horor zapoměl, ale mám jich v paměti hodně.
Díky moc za připo jení se do tohoto tématu!!

Dal sem si s tím příspěvkem celkem dost práce, děkuji!

John

Přílohy

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.