• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kapr20

rybiška
Podľa mňa je to chyba aj Slipyho, ale keď si Wake nevie zabezpečiť shop..
Bugy se najdou vždycky...tak wake mohl survival odložit o týden nebo dva než by se všechno vychytalo...sám psal, že to spustí dříve a ne všechno může fungovat tak jak by mělo.. jen za včerejšek se našlo více chyb které opravil

PrdimHranolky

#VolímMencla
Tyvole to je paráda.. Byl wipe survivalu, protože jste dementi a zalagovali jste to a hned další den tam kurvíte ekonomiku... "TLESKÁM" pánové!
Vy asi nemáte nic jinýho na práci, než kurvit věci, že?
Robili to všeci tak som to len skusil :emoji_slight_smile: nemal som z toho ani 10K možno
To, že to robili všeci ještě neznamená, že to je dobře a podle pravidel ;) Přečti si radší pravidla inteligente..

Tyvole to je paráda.. Byl wipe survivalu, protože jste dementi a zalagovali jste to a hned další den tam kurvíte ekonomiku... "TLESKÁM" pánové!
Vy asi nemáte nic jinýho na práci, než kurvit věci, že?

To, že to robili všeci ještě neznamená, že to je dobře a podle pravidel :emoji_wink: Přečti si radší pravidla inteligente..
Nechcel som nič zkazit :emoji_slight_smile: bola to chyba tak mam zato ban :emoji_slight_smile: čo už no :emoji_smiley:

Dawlin

Člen
Kurvíme ekonomiku jo ? :) A kdo udělal tu prvotní chybu ? My, co jsme na toto přišli, nebo Wake, kterej to tak nastavil a od včerejška o tom už věděl ? :) Toť otázka

No_Skill_CZ

Aktivní člen
Chápete, že ban máte právem? To, že vám to přijde nefér má jedno jediné vysvětlení, nenahlásili jste ostatní s tím bugem. Místo těch hádek by bylo myslím lepší počkat si pár týdnů či měsíců a pak banujciho slušně požádat o ub a třeba dostanete něco na styl "podmínky". A ne tu psát blbosti.

kapr20

rybiška
Kurvíme ekonomiku jo ? :emoji_slight_smile: A kdo udělal tu prvotní chybu ? My, co jsme na toto přišli, nebo Wake, kterej to tak nastavil a od včerejška o tom už věděl ? :emoji_slight_smile: Toť otázka
Každý dělá chyby... Navíc když nastavuje stovky věci tak vám něco může uniknout... Kážda chyba se musí hlasit a je to i v pravidlech tak nevím proč tu ze sebe děláš svatouška -_-

Dawlin

Člen
Každý dělá chyby... Navíc když nastavuje stovky věci tak vám něco může uniknout... Kážda chyba se musí hlasit a je to i v pravidlech tak nevím proč tu ze sebe děláš svatouška :emoji_expressionless:
Co když to tak Wake nastavil v tu chvíli schválně ? :) Nikdy nemůžeš říct, že je to stoprocentně chyba, protože zrovna tohle nemají v pravidlech jasně daný :)

D

Deleted member 14268

Návštěvník
Co když to tak Wake nastavil v tu chvíli schválně ? :emoji_slight_smile: Nikdy nemůžeš říct, že je to stoprocentně chyba, protože zrovna tohle nemají v pravidlech jasně daný :emoji_slight_smile:
Urcite by to tam daval naschval ze?
Vlkous - minulé úterý v 22:29
a inak
v shope
neviem ci uz vies
ale
travu kupis lacnejsie
a preda vo vykupe za drahsie
:FeelsNeveriimMan:
MrWakeCZ - minulé úterý v 22:31
to byl písek né tráva
xD
Vlkous - minulé úterý v 22:31
trava taky
MrWakeCZ - minulé úterý v 22:31
:FeelsNeveriimMan:
MAJGAT
Vlkous - minulé úterý v 22:31
stak koupis za 128
a prodas kolem 192
:dddrww:
MrWakeCZ - minulé úterý v 22:32
to je blbost
jo ahá
já to mám blbě v tabulce :beSmart:

Dawlin

Člen
Pokud o tom věděl, tak to měl předělat :) Stále si ale neuvědomujete podstatu věci :) Pravidla jasně neurčují co je chyba a co ne :) Navíc tohle byla přímo jeho blbost, pokud to tak nechtěl udělat a bylo to omylem.

D

Deleted member 14268

Návštěvník
Pokud o tom věděl, tak to měl předělat :emoji_slight_smile: Stále si ale neuvědomujete podstatu věci :emoji_slight_smile: Pravidla jasně neurčují co je chyba a co ne :emoji_slight_smile: Navíc tohle byla přímo jeho blbost, pokud to tak nechtěl udělat a bylo to omylem.
Neznalost pravidel nijak neomlouvá!
Je přísně zakázáno využívat jakýchkoliv bugů na serveru. Pokud se vyskytne jakýkoliv glitch k získání peněz, op itemů, hlav, klíčů apod, hráči jsou povinni okamžitě nahlásit daný problém.

Dawlin

Člen
2. Je přísně zakázáno využívat jakýchkoliv bugů na serveru. Pokud se vyskytne jakýkoliv glitch k získání peněz, op itemů, hlav, klíčů apod, hráči jsou povinni okamžitě nahlásit daný problém.
Takže: 1. Bug to nebyl :emoji_slight_smile: Co si představit pod tímto : https://it-slovnik.cz/pojem/bug/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
2.Glitch je anglická zkratka pro chybu ve hře, která způsobí, že se hra dál chová nestandardně. Ať už vzhledem ke grafice, herní fyzice atd. Nevšiml jsem si, že by se ale hra chovala po tom, co jsem překupoval sand, nějak neobvykle :emoji_slight_smile: Co z toho vyplývá ? Glitch to také nebyl.
Závěr: Jak už jsem tu těm "inteligentním" tvorům několikrát psal, ban pro všechny, co tohle dělali, je nespravedlivý a Wake by měl všechny odbanovat. Ať si první napíše pořádně pravidla serveru a potom se na ně v případě potřeby obrací. Zároveň dále chci důkaz, že jsem to dělal. A jen tak mimochodem já netvrdím, že jsem překupoval sand v shopu, ale také ne to, že jsem ho nepřekupoval :emoji_slight_smile: To bych chtěl také dosvědčit od Waka přímo :emoji_slight_smile: Do banu mi totiž schválně připsal, že jsem tvrdil to, že to není pravda a žádnej sand jsem neprodával :emoji_slight_smile: Důvod ? Jako jediný jsem se proti tomuhle nesmyslnému banu ohradil, a proto mi tam přihodil tohle, aby mi mohl dát permu :emoji_slight_smile:

D

Deleted member 14268

Návštěvník
2. Je přísně zakázáno využívat jakýchkoliv bugů na serveru. Pokud se vyskytne jakýkoliv glitch k získání peněz, op itemů, hlav, klíčů apod, hráči jsou povinni okamžitě nahlásit daný problém.
Takže: 1. Bug to nebyl :emoji_slight_smile: Co si představit pod tímto : https://it-slovnik.cz/pojem/bug/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
2.Glitch je anglická zkratka pro chybu ve hře, která způsobí, že se hra dál chová nestandardně. Ať už vzhledem ke grafice, herní fyzice atd. Nevšiml jsem si, že by se ale hra chovala po tom, co jsem překupoval sand, nějak neobvykle :emoji_slight_smile: Co z toho vyplývá ? Glitch to také nebyl.
Závěr: Jak už jsem tu těm "inteligentním" tvorům několikrát psal, ban pro všechny, co tohle dělali, je nespravedlivý a Wake by měl všechny odbanovat. Ať si první napíše pořádně pravidla serveru a potom se na ně v případě potřeby obrací. Zároveň dále chci důkaz, že jsem to dělal. A jen tak mimochodem já netvrdím, že jsem překupoval sand v shopu, ale také ne to, že jsem ho nepřekupoval :emoji_slight_smile: To bych chtěl také dosvědčit od Waka přímo :emoji_slight_smile: Do banu mi totiž schválně připsal, že jsem tvrdil to, že to není pravda a žádnej sand jsem neprodával :emoji_slight_smile: Důvod ? Jako jediný jsem se proti tomuhle nesmyslnému banu ohradil, a proto mi tam přihodil tohle, aby mi mohl dát permu :emoji_slight_smile:
Takze, ja uz nevim jestli trpis nejakou demenci nebo co ale kurva uz me seres.. pojem glitch k ziskani penez znamena, jakykoliv spusob, na ziskani penez nejakou chybou - chyba v shopu byla, tvoje povinnost byla ji nahlasit tak co tu resis? nemas delat kraviny a premyslej prosim trochu -_-

Dawlin

Člen
No ti inteligentnější pro ty méně inteligentní jsou vždycky dementi, kreténi apod. :) Ale k tématu... Ty tvrdíš, že to byla chyba v shopu. Já netvrdím, že to tak nemohlo být :) Problém ale nastává tehdy, když se nad tím aspoň trošku zamyslíš :) Což ty očividně nedokážeš :) Kdyby ses nad tím zamyslel, tak bys jednoduchou dedukcí zjistil, že Wake ty ceny mohl dát takto i naschvál :) Do hlavy mu nevidíš ani ty ani já :) V pravděpodobných možnostech to ale je a nikdo to nemůže vyvrátit :) Možnost, že to tak mohl udělat naschvál, tu je jen kvůli tomu, že nemá kvalitně zpracovaný pravidla :) Proto se od nich odrážím a sám jsem je sem dal, abych potvrdil, že mám pravdu :) Mysli si co chceš ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.