2. Je přísně zakázáno využívat jakýchkoliv bugů na serveru. Pokud se vyskytne jakýkoliv glitch k získání peněz, op itemů, hlav, klíčů apod, hráči jsou povinni okamžitě nahlásit daný problém.
Takže: 1. Bug to nebyl :emoji_slight_smile: Co si představit pod tímto :
https://it-slovnik.cz/pojem/bug/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
2.Glitch je anglická zkratka pro chybu ve hře, která způsobí, že se hra dál chová nestandardně. Ať už vzhledem ke grafice, herní fyzice atd. Nevšiml jsem si, že by se ale hra chovala po tom, co jsem překupoval sand, nějak neobvykle :emoji_slight_smile: Co z toho vyplývá ? Glitch to také nebyl.
Závěr: Jak už jsem tu těm "inteligentním" tvorům několikrát psal, ban pro všechny, co tohle dělali, je nespravedlivý a Wake by měl všechny odbanovat. Ať si první napíše pořádně pravidla serveru a potom se na ně v případě potřeby obrací. Zároveň dále chci důkaz, že jsem to dělal. A jen tak mimochodem já netvrdím, že jsem překupoval sand v shopu, ale také ne to, že jsem ho nepřekupoval :emoji_slight_smile: To bych chtěl také dosvědčit od Waka přímo :emoji_slight_smile: Do banu mi totiž schválně připsal, že jsem tvrdil to, že to není pravda a žádnej sand jsem neprodával :emoji_slight_smile: Důvod ? Jako jediný jsem se proti tomuhle nesmyslnému banu ohradil, a proto mi tam přihodil tohle, aby mi mohl dát permu :emoji_slight_smile: