• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Quet1api3

Nový člen
Dobrý den,

z jakého důvodu na serveru Survival nefungují zaměstnání?

Dále mi připadá, že tento server není vůbec vyvíjený ze stranu vedení, a to třeba z toho důvodu, že je mizerná ekonomika (nefungují práce, nefungují obchody na prodávání / kupování). Šlo by s tím něco udělat?

D

Deleted member 14268

Návštěvník
Dobrý den,

z jakého důvodu na serveru Survival nefungují zaměstnání?

Dále mi připadá, že tento server není vůbec vyvíjený ze stranu vedení, a to třeba z toho důvodu, že je mizerná ekonomika (nefungují práce, nefungují obchody na prodávání / kupování). Šlo by s tím něco udělat?
Jobs boli odobrane kvoli bugom, /shop sa nahradil naspat /warp shop, kvoli mobtrapkam a tak podobne, dalej su tu questy (/quest) ktorymi si mozes privyrobit, takze su tam veci ktorymi sa da zarobit :D
jj wake na to sere, sepii taky, ohh.. co si počneme ? graniku ? nasleduje tvá práce.
Zato, ze mas ban, nemusis provokovat ako male die.. aha pockaj, ty nim si (to "18" tam mas mozno cislom, inteligenciou ale nie ;) bby)

Quet1api3

Nový člen
Dobrá, ale přeci se ten bug s prací může opravit. Když napíši "/warp shop" nejde mi tam nic prodávat a nakupovat, cedulky jsou prázdné.

Chápu, že je to spousta povinností se starat o minecraft server a najít na vývoj volný čas. Ale to k tomu vlastnění serveru patří a jeden z nejhranějších CZ/SK serverů by se měl snažit být co nejdokonalejší a nejlepším místem pro minecraft hráče.

SakuraSpike

Hypebeast Edition
Dobrá, ale přeci se ten bug s prací může opravit. Když napíši "/warp shop" nejde mi tam nic prodávat a nakupovat, cedulky jsou prázdné.

Chápu, že je to spousta povinností se starat o minecraft server a najít na vývoj volný čas. Ale to k tomu vlastnění serveru patří a jeden z nejhranějších CZ/SK serverů by se měl snažit být co nejdokonalejší a nejlepším místem pro minecraft hráče.
Keď dáš (/warp shop) a pôjdeš stále rovno, a na konci zabočíš do ľavej strany tak tam sa predávajú veci tým, že na cedulku klikneš pravým :) Samozrejme musíš mať ten materiál v inventári ktorý chceš predať.. Potom môžeš hlasovať ( https://craftmania.cz/hlasovani/ ) a keď zahlasuješ a si pripojený na surve tak dostaneš VC ktorú môžeš kľudne predať aj za 30k.. Potom sú tu ešte (/quest) takže sa tu dá vporiadku zarobiť :) (alebo zober krompáč a choď pod zem, a predávaj ore v /warp shop :D)

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Krom toho na survivalu jsou questy, za které se docela dobře vydělavá (pokud je děláš) xd

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.