• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Zkusili jste tento program?

• Ano, ale pak jsem se na to vykašlal byla to nuda.

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    12
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
D

Deleted member 14268

Návštěvník
Víš, tou větou ale dokazuji, že se v tom právě naopak moc nevyznám, lopato. Nebudu snad kecat slohové o něčem, co sotva vím, jestli existuje. Hele.. Sice k tomu schyluji už po druhé, ale uvažuj logicky o tom, co píšeš..
Ty by si o tom uvazovat mal tiez nu, samozrejme ze ty si nikdy nic nemal, len ti zahadne spadla mys pri miereni na spoluhraca a ten wolfram je len nejakeho tvojho clena rodiny, si uplne cisty a nikdy si nic nemal, hm? :)

_Kamiicek_

Velmi známý člen
Pěkný, ale asi bych nevydržel celý den čuměním do elektroniky :D Radši si dopoledne zahraju a odpoledne zajdu ven :D

Pěkný, ale asi bych nevydržel celý den čuměním do elektroniky :emoji_smiley: Radši si dopoledne zahraju a odpoledne zajdu ven :emoji_smiley:
No jo no já jsem závislák, maniak bramborák, ještě nevím co, prostě jsem toho hodně, :D ale chápu ^^ Já to stvořil pro lidi co jsou závislí a nudí se.. :) A taky jsem chtěl sdílet super webovky kde jsou snad všechny seroše a filmoše, :)

VeleMarw

Velmi známý člen
Ty by si o tom uvazovat mal tiez nu, samozrejme ze ty si nikdy nic nemal, len ti zahadne spadla mys pri miereni na spoluhraca a ten wolfram je len nejakeho tvojho clena rodiny, si uplne cisty a nikdy si nic nemal, hm? :emoji_slight_smile:
Víš, jak říkám. Zapoj mozek :) vidíš ty předešlá videa? Jakože tam nic není? Hmm, i blbýmu dojde, že je to čistě stahnuty, lmao

Misery96

Dark Lord of the Sith
Celkem trapný když dítě o víkendu celý den sedí na prdeli za pc.. Copak nemáte kamarády se kterýma byste šli na fotbal, florbal.. je spoustu her kde jak banda autistických volů běháte za kulatým nesmyslem, kterej vám nakonec stejně uteče..

To co si napsal mi spíš sedí na to "Jak se nudit o víkendu"...

Misery96

Dark Lord of the Sith
V horším případě skončí sousedům v okně. :emoji_smiley:
Lepší než celej den sedět na prdeli za pc..

Tomu se říká adrenalin, jestli to soused řekne rodičům nebo to nechá plavat.. Ne jestli si dobře hodil smoke v kántr strajku..
A když už .. každý menší město má aspoň 1 hřiště

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.