• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je cena okolo 5M $ dobrá?

• Jop

• Nope

• Tolik v životě nevydělám xD

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MikeER

Aktivní člen
Zdravím,
Jelikož bych rád chtěl začít stavět můj is od znova, tak jsem se rozhodl, že prodám ten svůj aktuální :D
Prodal bych úplně celý is i s ittemama, nechal bych si jen IronGolem Spawnery a pár důležitých věcí z beden.

Cenu bych viděl někde nad 5.000.000 $ :D
Abyste neřekli, že je to nějaká nevýhodná nebo špatná cena, tak jsem si IS nechal ocenit pár hráči.
Screen 1 - Mates01 - Navrhl cenu okolo 10.000.000 $
Screen 2 - Vrodrrr - Navrhl cenu okolo 2.000.000-3.000.000 $
Screen 3 - ItzKac - Navrhla cenu pár miliónů $ :D

Samozřejmě pokud máte 4M a máte zájem, tak se můžeme nějak domluvit :DD

+Screen Is levlu
+Video a screeny isu

//MikeER

Přílohy

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Spawnery si bereš, není tam nic co by hráči který se snazi vydělat peníze pokohlo, max kaktus farma a to už není to co byvalo. Vzhled je spatny, sklad malý a warpy na prd. Material je levný a Is level je maly. 2/10. Za me cena kolem 500k

MikeER

Aktivní člen
Spawnery si bereš, není tam nic co by hráči který se snazi vydělat peníze pokohlo, max kaktus farma a to už není to co byvalo. Vzhled je spatny, sklad malý a warpy na prd. Material je levný a Is level je maly. 2/10. Za me cena kolem 500k
ok :D

_BranN

Happy :)
MikeER takýto is by som si postavil za 150k a úplne easy za víkend. Neoplatí sa Ti dať 5M cca. Takže asi tak xD

MikeER

Aktivní člen
MikeER takýto is by som si postavil za 150k a úplne easy za víkend. Neoplatí sa Ti dať 5M cca. Takže asi tak xD
150K ?!? LOL
Materiál bys tím možná pokryl, ale já neprodávám materiál mého isu, ale celý IS se vším všudy, tam počítám i "čas", který jsem strávil budováním ...
Sice si ho asi můžeš postavit za +- 150k, ale stavěním strávíš desítky hodin...
Když si např. (v reálu) koupíš kytaru, tak taky neplatíš jen výrobní materiál, ale i čas, který nad tím člověk / stroj strávil ...

SilentSnajp

Aktivní člen
150K ?!? LOL
Materiál bys tím možná pokryl, ale já neprodávám materiál mého isu, ale celý IS se vším všudy, tam počítám i "čas", který jsem strávil budováním ...
Když si např. (v reálu) koupíš kytaru, tak taky neplatíš jen výrobní materiál, ale i čas, který nad tím člověk / stroj strávil ...
Myslím že když prodáváš is tak tomu komu to prodáváš je jedno kolik si do toho dal času.

_BranN

Happy :)
150K ?!? LOL
Ako čas hej ale kto by Ti platil 4M za čas. Ja by som ti tak dal 100k plus za čas. Ten is je úplne s lacných surovín ako je: Dirt, Brick, Cobblestone, Wood...
To stojí v shopu par money. A ten čas si zober Tú Gitaru. Kúpiš ju za 200$ cca + zaplatíš za čas, značku a druhá polovica sú suroviny. (Mám Gitaru tak viem o čom hovorím xD)

Naposledny upraveno:

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
Jn.. Ten sklad je malej jak něco...

Tohle bych nekoupil ani za 100K? už jenom ten pocit, ze ten is delal nekdo jinej, je hroznej.
Myslim že hráči, co řikali ze to máš prodat za nekolik milionu, si mysleli, že to bude i se spawnerama:
Zdravím,

Screen 1 - Mates01 - Navrhl cenu okolo 10.000.000 $
Screen 2 - Vrodrrr - Navrhl cenu okolo 2.000.000-3.000.000 $
Screen 3 - ItzKac - Navrhla cenu pár miliónů $ :emoji_smiley:

//MikeER
EDIT: Celý is je zamněřený jen na IGF, k ničemu jinemu není.

MikeER

Aktivní člen
Tohle bych nekoupil ani za 100K? už jenom ten pocit, ze ten is delal nekdo jinej, je hroznej.
Myslim že hráči, co řikali ze to máš prodat za nekolik milionu, si mysleli, že to bude i se spawnerama:

EDIT: Celý is je zamněřený jen na IGF, k ničemu jinemu není.
Pokud se podíváš na screeny, tak můžeš vidět, že píšu "bez spawnerů" :D

Ale to je jedno...
Tenhle příspěvek nedopadl tak dobře, jak jsem očekával, proto prosím o lock :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.