• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Sub_Zero

Aktivní člen
Jsem se rozhod že taky něco napíšu xd
konkrétně Undead (zombie)
takže pár info
hlavní postavy Stella,Vincent,Chandler
Vincent:
Má 23 let
Práci nemá
Priběh:
Mám menšího bratra Chandlera který má 16 let a taky mámu spíš měl umřela na rakovinu a o rodinu se spíš stará táta
Táta mě poslal do obchodu tak jsem otevřel jeho auto a a jel.Poblíž obchodu byl nějakej šílenej bezdomovec vrčel na lidi a jednoho dokonce kousnul ignoroval jsem to a vešel do obchodu koupil věci na seznamu a šel k vchodu viděl jsem že se lidí chovají jako ten bezdomovec jeden dokonce po mě vyjel měl divnou kúži a divné oči.Radši jsem rychle utíkal k autu.Ulice byli plné těch divných lidí jeden mi vjel dokonce do cesty když jsem konečne dorazil domu táta byl jeden z nich.Šel ke mě a snažil se mě zabít.Odhodil jsem ho a ten spadnul utíkal jsem k bratrové místnosti ale jak jsem utíkal táta mě chytl za nohu a já spadnul tak jsem ho jednou nohou kopnul a odhodil když jsem se postavil tak na mě zase skočil tak jsem neměl žádnou možnost než ho praštit tak jsem ho několikrát praštil a nakonec podlehnul.Otevřel jsem dveře a tam nebyl tak jsem šel rychle venku a podívat se jestli tam někde je viděl jsem nějakou ženu tipoval bych jí tak 19 a byl u ní můj bratr

Stella:
19 let
Práci nemá
Příběh
Vyrůstala jsem težce..
Moje matka trpěla epilepsii která mě týrala
Za to můj táta se mě zastával
Má matka měla jednou záchvat a už se neprobrala Táta se mi víc věnoval byl to lovec učil mě používat pušky kuše a nože a to mi bylo jen 14 nechápala jsem proč mě to učí.
no měla klidný život kým přišla tahle podivnost lidi napadali lidi dokonce jich jedli měla jsem obrovský strach
táta šel do lesa a mě nechal tady bala jsem se jestli ho jedna z těch věcí nedostala zabarikadovala jsem vchody a hlídala okna vzala jsem si jen tátuv nůž pak jsem viděla jak nějaký kluk bouchal na dveře tipovala bych mu asi tak 15-16 let tak jsem odtáhla pryč nábýtek od dveří a otevřela
Řekl mi co se děje napadlo mě že půjdu autem někde jinde hledala jsem auto viděla jsem nějaké poblíž nějakého domu ale z jeho dveří se vynořil nějaký můž

Na chandlera se můžete tešit v dalším díle xd a předem se omlouvám za gramatické chyby

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.