• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Popravdě nevím jak mám začít... To, co tady čtete v nadpisu je čistá pravda. Bohužel, nebo spíše bohudík, to není žádný troll a nebo něco takového. Proč mám tedy Premium? Otázka je jednoduchá a ještě jednodušší je i odpověď. Už mě bytí v AT prostě přestalo bavit. Nebavilo mě už nějakou dobu, ale poslední 3 týdny jsem přemýšlel, zda tomu Wakovi napsat a nebo radši ne. Nakonec jsem se k tomu včera uchýlil a napsal mu velkou slohovku: Dykeš odchod.png. Podle mě jsem se rozhodl dobře. Nic jsem od začátku června pořádně pro CM neudělal, tak nač by byl někdo takový v AT, jak jsem psal, v AT mají být pouze užiteční lidé a ne flákači. Takže jsem to teda udělal. Hned po této slohovce jsem nedopatřením šel na web, no, když už jsem tu teda přišel, tak jsem se s vámi teda nějak "rozloučil" Dykeš konec.png .
Co to teda znamená? No, víceméně se toho ani moc nemění. Mc stejně už nehraju, takže na CM mě asi nehledejte a s webem, nevím jak to budu mít. Na Discordu jsem skoro furt, takže pokud chcete popsat, tak jedině tam, jiné místo mě nenapadá. :D Mám rád slohovky, vždy mi šly (jako např 2 roky v AT), ale dneska mi to nějak nemyslí. Ale šel jsem to napsat radši teď, protože jindy třeba nebude čas a nebo možnost. :D Tak snad se nezlobíte za tak "chudé" odchodové téma. CM pro mě znamenala dost, strávil jsem na ní přes 3 roky jako hráč a z toho 2 roky, 3 měsíce a 18 dnů jako člen AT. Ale technicky vzato, jsem pro CM něco dělal do 13. 5. 2018, kdy jsem požádal o odebrání admina. Takže technicky vzato "jen" 2 roky, 2 měsíce a 4 dny. No, napadlo mě i, že bych tu napsal k pár lidem i nějaký názor, ale většina už stejně ví, co si o nich myslím, takže netřeba. :D Sice by to trochu zaplnilo toto téma, ale myslím, že to není třeba. Vyjádřím se jen k tobě, @MrWakeCZ. Díky ti za ty roky spolupráce, psaní si a všeho možného. Přeju ti štěstí ohledně CM, třeba ji ještě zvedneš, ale musíš chtít a mít taky trochu štěstí! :D Díky ti znovu za vše a hodně štěstí. A vám díky za přečtení, snad to je alespoň trochu čitelné, dneska nemám moc inspiraci na psaní. :D Díky i vám všem za všechno to prožité tady. A moc tady nezlobte <3 Dykeš se loučí a přepíná.

Amibaer_

Mititiho Ofečka
U vysielača veliteľ Ami, prepínam. Tak hlavne nezabudni správne maxkat a neprežeň to s tým Cskom. Samozrejme na tom že odchádzaš sa nemení nič, otravovať a ničiť ti život budem stále. :emoji_nerd:

Tolkyyy

Wdolkyyy
Nu tak to z čeho jsme si dělali srandu se stalo smutnou skutečností. Abych řekl pravdu jsem z toho smutný protože jsem ti vděčný za to že jsi mi pomáhal na začátkách. Když jsem se stal Helperem tak si mě zaučil. Když jsem se stal Adminem ty jsi mě zaučil. :emoji_smiley: Jsi jeden z lidí kteří mě do AdminTeamu přivedli. Děkuju ti z celého srdce že jsi mě zaučil a jsi mi skěvělým kamarádem. Byl jsi skvělý admin a já to říkal i v roce 2017! - DykolaDMIN.JPG. Takže ještě jednou. Děkuju za rady, Děkuju zaučení, Děkuju za zážitky, Děkuju za všechno, Děkuju za to že tě mohu nazývat kamarádem.:emoji_innocent: Budeš mi chybět. Ale to neznamená že ti nebudu otravovat život!:emoji_imp:
Užívej života. Hodně štěstí v realitě.

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Já ani nevím, co tu napsat. Vyjádřil jsem ti to krátkou básničkou na discu :emoji_grimacing: však víš.
Kdykoliv vidím tvůj nick, vzpomenu si na ty úžasné časy, kdy jsme spolu neustále kecali. Také vzpomínám na to tvé zaučení, když jsem byl poprvé v AT. Ty jsi byl správnej admin a dobrej týpek, nic jiného se k tomu napsat nedá.
to by nebyl taki aby ještě nevymyslel něco tady:
Ani milion kebabů tě nám v AT nenahradí,
však jsi byl jedinečný, o tvůj nick se jentak nezavadí.
Vidět tě fialového u srdce zabolí,
avšak furt lepší než modrá,
Wak tě o premium neoholí,
v AT-Chatu chybět mi budou tvá moudra.
Ach Dykole, rudá ti byla souzená,
avšak každého admina čeká
“nekonečná dovolená”,
snad tě pes neseštěká.
Hodně štěstí v realitě náš drahý Dyku,
psát tyhle trapný básně není random, je to o zvyku.
Snad tě CM komunita nezařadí mezi starý vraky,
budeš fakt chybět a nezapomeň...
~ tvůj kámoš Taki

Chtěl jsem napsat jaká je to škoda, že budeš A-teamu chybět... a to já jentak někomu takový věci nepíšu, ale pak jsi mi dal ban na psaní na webu, tak ti nic z toho nenapíšu! :emoji_upside_down:

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Nauč se rozpoznat gramatickou chybu a překlep, myslím že to je docela důležité, ještě když jsi člen Ateamu
já narážel na tvůj stěr v jednom nejmenovaném rozhovoru, promiň, tohle nebylo ofenzivní a navíc to bylo úmyslně :emoji_cry:

Dykol

Odpadlík
Já ani nevím, co tu napsat. Vyjádřil jsem ti to krátkou básničkou na discu :emoji_grimacing: však víš.
Kdykoliv vidím tvůj nick, vzpomenu si na ty úžasné časy, kdy jsme spolu neustále kecali. Také vzpomínám na to tvé zaučení, když jsem byl poprvé v AT. Ty jsi byl správnej admin a dobrej týpek, nic jiného se k tomu napsat nedá.
to by nebyl taki aby ještě nevymyslel něco tady:
Ani milion kebabů tě nám v AT nenahradí,
však jsi byl jedinečný, o tvůj nick se jentak nezavadí.
Vidět tě fialového u srdce zabolí,
avšak furt lepší než modrá,
Wak tě o premium neoholí,
v AT-Chatu chybět mi budou tvá moudra.
Ach Dykole, rudá ti byla souzená,
avšak každého admina čeká
“nekonečná dovolená”,
snad tě pes neseštěká.
Hodně štěstí v realitě náš drahý Dyku,
psát tyhle trapný básně není random, je to o zvyku.
Snad tě CM komunita nezařadí mezi starý vraky,
budeš fakt chybět a nezapomeň...
~ tvůj kámoš Taki
Tobě to nějak jde. :D Jdi cestou básničkáře, jsi v tom dobrý! :D A díky moc, hrozně hezky se to čte <3

_Kamiicek_

Velmi známý člen
Děkujeme Dykole :) Když jsem byl hráč, vždy jsi byl slušný a pomohl jsi mi :) Hodně štěstí do života :)

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Jeden z mojich oblíbených členů A-Teamu. Hodně štěstí v životě.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
No budiž, tak se dokopu k tomu, abych taky přispěl něčím "velmi užitečným" do tohoto vlákna.. Pamatuji si časy ze září/října 2017, kdy jsme spolu ještě s ostatními členy AT skoro každý den kecali na discordu.. Proč zmiňuji zrovna toto? Protože tohle bylo naposledy, co jsme spolu tehdy byli tak nějak tak v kontaktu. Potom jsem na dlouhou dobu0 "vypnul", a s CM tak nějak přestal. No každopádně věřím, že jsi stále takový, jakého jsem tě znal kdysi. Jsem přesvědčen o tom, že CM tímto přišla o svého výborného člena, ale všechno jednou musí skončit, tak jako jsi skončil ty, tak jako někdy skončí každý člen AT tady, i tak jako někdy skončí CM samotná. Nezbývá mi tedy nic jiného, než-li ti popřát možno vše nejlepší co se týče tvého virtuálního i reálného života.

A nezapomeň na náš hotel :D

leggurs

Aktivní člen
si super clovek a dakujem za vysvetlenie, ako si kupit originalny minecraft, nakoniec to nebolo ani take tazke. vela stastia irl, nech sa ti dari a nech si plnis svoje sny. x

pepsi

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.