_tackyshows_
Velmi známý člen
Ahoj, jsem zpět s grafikou, ale teď animuji a dělám obrázky. A chci vědět co říkate na jednu scénu fightu "já vs nějaký týpek xd"
Obrázek:
Obrázek:
O animovaném videu jsem přemýšlel, ale bude to těžké zrealizovat, přece jenom jsem sám. Ale zkusím, jsou prázdniny takže do toho budu moct věnovat čas a celé to zrealizovat.Pěkné, zkus udělat celé animované video. :emoji_slight_smile)
Jsi si jistý že to používam?Nice.. tky poznám Nova Wallpaper :emoji_stuck_out_tongue:
Istý si niesom, ale podozrenie by tam boloJsi si jistý že to používam? :emoji_stuck_out_tongue:
Ok tak ať mi důvěřuješ.Istý si niesom, ale podozrenie by tam bolo :emoji_smiley:
To už by sa dalo.. ale mohol si to vytvoriť v Nova Skin a iba to premiestniť do editačného programu a prt scrOk tak ať mi důvěřuješ. :emoji_smiley:
View attachment 47965
Děkuji.Ale dobre.. verím ti.. je to pekné ! :emoji_slight_smile:
Děláš i na profilovky?Ahoj, jsem zpět s grafikou, ale teď animuji a dělám obrázky. A chci vědět co říkate na jednu scénu fightu "já vs nějaký týpek xd"
Obrázek:
View attachment 47964
kdybych už aleredy neměl nejhezčí tapetu na světě tak si nastavim jako tapetu tohdletoTakto vypadá finální výsledek, a taky asi budouci miniatura pro animaci! :emoji_smiley:
View attachment 47967
Programy byly dva: Cinema 4d R17 , Photoshop CC 2018Jaky program? :emoji_smiley: Jinak hezke :emoji_slight_smile:
každý má jiný názor :Dobře ty,ale mc bannery jsou špatné af,anime jsou lepší