Zdravím všechny. Opět jsem se stal terčem tpakillu. Tentokrát jsem byl chytřejší a tak tu máte screenshot https://ctrlv.cz/GpAC
Hráč Paolo_ITA.
Hráč Paolo_ITA.
Přílohy
-
254 KB Zhlédnutí: 172
O žádné pomstě nevím, takže No, já tohle trestat nebudu. Ať se k tomu vyjádří někdo jinýPokud vidíte to slovo "Nebudeš tu krást" tak asi víte, že to bylo pomstou kterou jsem si nezasloužil a to omylem rozhodně nebylo
Dobrá a ještě bych se chtěl zeptat, posta která zahrnuje grief je přestupek?O žádné pomstě nevím, takže :emoji_smiley: No, já tohle trestat nebudu. Ať se k tomu vyjádří někdo jiný :emoji_smiley:
Ano, grief je také porušení pravidelDobrá a ještě bych se chtěl zeptat, posta která zahrnuje grief je přestupek?
Hmm přesněji jak vážný když mě také griefoval? Mohu za to mít ban? Jsem v hře nový a plánuji si koupit ihned po přidájí vipAno, grief je také porušení pravidel :emoji_smiley:
Přesněji ban na 2 dnyHmm přesněji jak vážný když mě také griefoval? Mohu za to mít ban? Jsem v hře nový a plánuji si koupit ihned po přidájí vip
Jej.. to by mi všechno skazilo mojí brigádu v hřePřesněji ban na 2 dny :emoji_smiley: