• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iMaKawaiiDonut

Velmi známý člen
Ahoj...
Chcel by som urobit pribeh na Wattpad a možno dat aj tu ale neviem o čom ho mam robiť nevie mi niekto poradiť? :D
Vlastne že či by ste mi nemohli poradit jak nejaky ten pribeh urobit.. :D

Predom dakujem za odpoved :D

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
ak si myslíš že ti budem vymýšľať tému na príbeh, tak sa šeredne mýliš :DDDD úplne mi stačí vymýšľať pokračovanie Ovl. AT a popritom písať ešte jeden iný príbeh :D

...myslela som že moje pohlavie sa dá vydedukovať z môjho nicku :DDDD

iMaKawaiiDonut

Velmi známý člen
ak si myslíš že ti budem vymýšľať tému na príbeh, tak sa šeredne mýliš :emoji_smiley:DDD úplne mi stačí vymýšľať pokračovanie Ovl. AT a popritom písať ešte jeden iný príbeh :emoji_smiley:

...myslela som že moje pohlavie sa dá vydedukovať z môjho nicku :emoji_smiley:DDD
Ja nechcem any si ho vymyslela len dat neviem jak to povedet :emoji_smiley:

A vidno že si pužila google prekladaš lebo "tak sa šeredne myslíš" je pre inych wtf :emoji_smiley:D

iMaKawaiiDonut

Velmi známý člen
Takže jse de psat jo a menši otazka nechceš tam byt nejaka postava nevím vymysli jsi jmeno, vek a neco jineho a klidne tam budeš pak pridam ješte jiny lidi :D

_Pyotr

Velmi známý člen
Ja nechcem any si ho vymyslela len dat neviem jak to povedet :emoji_smiley:

A vidno že si pužila google prekladaš lebo "tak sa šeredne myslíš" je pre inych wtf :emoji_smiley:D
,,No tak u slovakov je to nezmysl :emoji_smiley:"

Já nevím, ale já to vidím i u jiných Slováků.

_Pyotr

Velmi známý člen
Takže jse de psat jo a menši otazka nechceš tam byt nejaka postava nevím vymysli jsi jmeno, vek a neco jineho a klidne tam budeš pak pridam ješte jiny lidi :emoji_smiley:
Jméno:
Michal

Věk:
16

Něco o něm:
Je to melancholik, který je někdy moc pozitivní a někdy, dalo by se říci až v depresi. Hodně se zajímá o jazyky, třeba anglický, ruský, ukrajinský, běloruský a začal se zajímat i o francouzštinu. Chce vždy svým přátelům pomáhat, ale ne vždy to je na čase, taky se tím chce živit, pomáháním druhým. Není pasivní.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.