• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je Win 10 dobrý?!

• Áno

Votes: 4 44.4%
  • Nie

Votes: 4 44.4%
  • Něco mezi

Votes: 1 11.1%

• Total voters
    9
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Ahojte,
Windows 10 je taký decký myslím ako tie ikony sú ako pre deti...odporúčam windows 8.1

P

PVNST

Návštěvník
Já na Windows 10 nepřejdu, mám tolik nelegálního softwaru a jiných věcí, že by se z toho dala udělat deseti svazková kniha ... Prostě jediná věc, kterou jsem si kdy koupil byla Minecraft, no a ten Windows, abych aspoň na NTB měl legální :D .. Nevím příjde mi, že ti softwaroví giganti mají prachů dost :D

Misery96

Dark Lord of the Sith
win10 je hnus největšího kalibru..měl jsem ho 2 týdny a musel jsem přejít zpět na nejlepší win7..Každopádně ti to nezablokuje to co máš, ale to co si tam dáš (dal jsem si tam hru z jinýho PC a sekla se při načítání a nic..teď šlape jak má) + zablokuje torrent.tracker a podobný stránky kde se dá stahovat

Naposledny upraveno:
Já na Windows 10 nepřejdu, mám tolik nelegálního softwaru a jiných věcí, že by se z toho dala udělat deseti svazková kniha ... Prostě jediná věc, kterou jsem si kdy koupil byla Minecraft, no a ten Windows, abych aspoň na NTB měl legální :D .. Nevím příjde mi, že ti softwaroví giganti mají prachů dost :D
Hej! myslím že z mýho nelegálního softwaru bys udělal větší knihu (punch)
Mimochodem měl sem win 7 legální, vyndám HDD a dám ho do jinýho ntb a mám nelegální? (wtf) si v mrkwosoftu ze mě dělaj srandu, mám i legální klíč, ale naštvaly mě tak, že sem aktivoval, ale aktivátorem z uložto... :p

P

PVNST

Návštěvník
No nevím teda ... S tím bych se s tebou i hádal. Když vezmeš v potaz cenu určitých programů a množství kolik tam toho máš ... Třebas já tam měl různé Adobka za 13 000,- Kč+, teď jsem přešel na jinčí věcí, ale ty taky stojí nějakých 8000,- .. A prostě když takových podobných prográmků máš na PC desítky, tak se to posčítá atd.. Navíc i teď mám na NTB 2 Minecrafty, jeden legální a druhý nelegální :D

HexO_O

Aktivní člen
win10 je hnus největšího kalibru..měl jsem ho 2 týdny a musel jsem přejít zpět na nejlepší win7..Každopádně ti to nezablokuje to co máš, ale to co si tam dáš (dal jsem si tam hru z jinýho záchodu a sekla se při načítání a nic..teď šlape jak má) + zablokuje torrent.tracker a podobný stránky kde se dá stahovat
Já měla nejradši XPčka. Sice graficky nestály za nic ale zabíraly jen 200-400 mb ramky. Win 7 mi žerou i 1,5 Gb.. (I po čisté přeinstalaci)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.