(facepalm)win07
zas?(facepalm)
Hej! myslím že z mýho nelegálního softwaru bys udělal větší knihu (punch)Já na Windows 10 nepřejdu, mám tolik nelegálního softwaru a jiných věcí, že by se z toho dala udělat deseti svazková kniha ... Prostě jediná věc, kterou jsem si kdy koupil byla Minecraft, no a ten Windows, abych aspoň na NTB měl legální .. Nevím příjde mi, že ti softwaroví giganti mají prachů dost
Já ani ten windows koupený nemám..no a ten Windows, abych aspoň na NTB měl legální
Vezmi si CD na W7/8 a nabootuj ho..@Filip6_CZ a kde preboha alebo ako?
Napiš do tý lupy co máš u startu "přejít zpátky k windows 7/8.1" - bude stačit když napíšeš třeba jen windows, vyskočí ti toLudia neviete jak si dam späť na win 8.1/ 7 ?? win 10 je nuda pomaly a na nic
Pokud ty W10 nemá déle jak měsíc tak to jde i takto no..Napiš do tý lupy co máš u startu "přejít zpátky k windows 7/8.1" - bude stačit když napíšeš třeba jen windows, vyskočí ti to
Já měla nejradši XPčka. Sice graficky nestály za nic ale zabíraly jen 200-400 mb ramky. Win 7 mi žerou i 1,5 Gb.. (I po čisté přeinstalaci)win10 je hnus největšího kalibru..měl jsem ho 2 týdny a musel jsem přejít zpět na nejlepší win7..Každopádně ti to nezablokuje to co máš, ale to co si tam dáš (dal jsem si tam hru z jinýho záchodu a sekla se při načítání a nic..teď šlape jak má) + zablokuje torrent.tracker a podobný stránky kde se dá stahovat