• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Guten morgen milý liďáčci :) jen tak z nudy a ze zajímavosti jak jste dlouho na tomto serveru? :emoji_astonished:
Na serveru nevím jak dlouho jsem ale na webu 3 roky :emoji_disappointed_relieved:

Přílohy

lilmayu

Developer
Developer
První připojení 2015..hrál jsem asi měsíc, aktivnější v 2016-2017
A teď tak aktivní.. Že tam zajdu tak 1 za Uherský rok ale na forum chodím denně.

xYuriiChan

Velmi známý člen
Asi v polovině roku 2014, nevím přesně.
Byla jsem hodně aktivní, ale teď málokdy vůbec zajdu na minecraft. xd Mě tam dokonce lidi celkem znali, teda do té doby než jsem si změnila můj nick:,)) rip CookieFloink 2014-2016 lolol
(teď mám 13. nick :,,))) rip2)
I tak stále ten server naprosto miluji i když tam nechodím, kvůli němu mám plno přátel doteď, taky to byl můj první server když jsem začala hrát kostičky. Doporučil mi to spolužák a jelikož já doma stažený minecraft neměla, tak jsem hrála v klubu ve škole. :dd Prostě celkově vždy CM bude moje srdcovka a děkuji, že tenhle server mohl vůbec být.♥
:emoji_fire::emoji_fire:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.