Xenpai_
sudo rm /srv
Jistě si říkáte, další příspěvek o tom, že někdo končí, v podstatě ano, končím, avšak nadále budu sledovat aktivitu webu CraftManie, jestli se aktuální situace změní.
Proč zrovna příspěvek s názvem End of the Line? Odpověď je prostá. End of the Line je název poslední mise v GTA: San Andreas. Tato hra má místo v srdíčku u tisíce lidí, to samé platí pro mě s CraftManií.
CraftMania byla původně hodně inspirovaná serverem MCCentral, na stejném stylu bylo postavené i první Lobby, když přešla CM na BungeeCord a začala přidávat různé Gamemody, avšak v té době mě CM moc netáhla, jelikož jsem v této době převážně hrál minihry.Na změnu nikdy není pozdě, doufám, že ani v tomto případě.
(Yes, jednalo se o toto staré Lobby, pořízeno pravděpodobně standim na začátku roku 2015)
Ach, ten rok 2015
Na Anni jsem potkal spousty lidí, které nezapomenu. Spousta z nich odešla, kvůli tomu, kam CM spěje nebo dostali Blacklist.
Nějaký ten seznam lidí, které jsem tam poznal:
- FrozenLeafCZ (Frouzn @FROUZN)
- hihiji
- Premr_53 @Premr_53
- Heddysek
- LinteoLP
- jb00101
- HD_Ender_HD
Hodně lidí si jistě pamatuje přichod MiniAnni na QPlay a snahu Wejka přidat na Anni nové kity a mapy, aby CM nebyla zaostalá, kity však byly nevyvážené.Někdy je lepší ponechat něco, jak je, než to měnit.
Horserider nemohl dostat damage, dokud neslezl nebo mu někdo nezabil koně.
Defender byl s Dia Armorem víc OP, oproti normálnímu hráči
Jumper byl oproti ostatním kitům nevyvážené s redukováním Fall damage.
S mapama se udělala osudová chyba. Nejlepší mapy byly odebrány. Jednalo se o mapy: Andorra, Kingdoms
Tyto mapy byly jedny z nejhranějších na CraftManii, místo toho zůstala skoro vůbec nehraná, ale oproti ostatním novám mapám, poměrně hratelná Rustic, která měla na mapě X bugů, se kterýma šla udělat Fast game jen s Invis Potionem.
V PC MÁM FORK STARÉHO CRAFTMANIA ANNIHILATION, KTERÉ NEOBSAHUJE TYTO KITY, POUZE ZMĚNY, JAKO JE BOSSBAR PRO 1.9+ A PRO 1.8 ACTIONBAR A NĚJAKÉ OPRAVY.
Po zrušení Annihilation jsem migroval na Creative a částečně na Survival, jelikož v té době žádný jiný pořádný server nebyl.
Po znovu-spuštění plug.dj jsem byl na něm aktivní každý den a jak nejdéle to bylo možné. Dopracoval jsem se na Vyhazovače po několika žádostí od častých uživatelů.
https://craftmania.cz/posts/125280/
Na CraftMania plug.dj jsem aktuálně Zástupce hostitele a jistě se tam i ukážu a pokusím se plug.dj obnovit do plného proudu, jako kdysi nějakými Eventy o Steam Klíče.
- Minulost:
- + Úžasná No Toxic komunita
- + Friendly AdminTeam
- + Ochotný AdminTeam
- + TeamSpeak
- + Lepší podpis hráčů na serveru (Návrhy hráčů byly přijímány častěji a byli "zapojeni" do vývoje)
- + Lepší Prison @Rejmond
- + Server založen vlastní hlavou, né hlavou ostatních serverů
- + Aktivita na webu / fóru
- + Hezké Lobby
- + Negativní hodnocení na fóru, které udávalo chování osoby, nemůžeme za to, že Fiki nedokázal snést hate.
- - Poměrné časté bugy
- - Málo Eventerů
- - Časté nábory
- Dnešek:
- + Občasné bugy
- + Méně časté nábory, není přeplácaný AdminTeam
- + Vlastní design webu, avšak z mého úhlu pohledu byla verze 2.0 / 3.0 lepší
- + Hostováno na VDS
- + Veřejně dostupné Projekty na GitLabu
- + Informace o výpadcích serverů
- + Podpora verzí 1.8 - 1.12 (Zatím)
- +- Velké Lobby s jedním Questem a dialogy s ArmorStandy, ale po designové stránce nic moc
- - Vybíraní hráči v náboru do AT jsou často pod minima z podmínek
- - Do AT se dostane v podstatě kdokoliv, kdo si nechá přihlášku zkontrolovat od rodičů či zdatnějších lidí v Českém / Slovenském jazyce a lze uvěřit jakékoliv lži bez ověření
- - Toxická, hnusná, arogantní, fixovaná komunita a AdminTeam (Až na nějaké vyjímky)
- - Ztráta miniher, jelikož neměly co nabídnout, avšak bylo X možností, jak odebrané minihry obohatit
- - Odebírání věcí, co mají hráči rádi. (BedWars, Staré SkyWars, Annihilation, TurfWars) Chápu sice toto rozhodnutí, ale jistě to sem patří a třeba se to jednoho dne vrátí, jelikož se hostuje na VDS a nemusí se platit za každý server zvlášť. #HypeZpetOldMinihryNaCM
No, je to tady. Více, co bych napsal, mě už nenapadá. Doufám, že si toto vezme někdo k srdci a zkusí realizovat tyto změny ( @MrWakeCZ ), které by mohly opět CM vznést na vyšší úroveň. Na CM se pravděpodobně do zlepšení AdminTeamu neukážu, jelikož je tam pro mě a ostatní obtížné hrát. Samozřejmě, jak jsem již psal, budu aktivní na Fóru a budu sledovat různé novinky a akce, co se na CraftManii dějí, tzv. bych se maximálně účastnil nějakých větších eventů nebo turnajů na serveru, které doufám, že i budou tento rok, jelikož minulý SkyWars turnaj byl opravdu úžasný, oproti Bw Turnaji, co pořádal Filip6_CZ někdy v roce 2016, každý ví, že to byl propadák.
Rád bych poděkoval za úžasně strávené chvíle na serveru těmto lidem:
Rád bych poděkoval za úžasně strávené chvíle na serveru těmto lidem:
- @omgmen - CM Bulvár pls a pls jdi na Helpera #ChcemeLepsiAT
- @Rejmond - Chceme starý Prison Hype?
- @FROUZN - Pro mě neporazitelný bůh PVP, byla s tebou sranda, byl bych i rád, kdyby jsi na CM někdy dostal unblacklist a kdyby bylo přidané Anni, tak opět zahrál <3
- @JustAnn_ - ahoj ily <3 <3
- @MercyCZ - WidowmakerCZ zpět do AT
- @JacobSK_ - Byl jsi fajn týpek, ale bohužel týpci tvého věku si stojí za názorem, za kterým si stojíš teď, nebudu ti nutit názor staších lidí na Vrodrra.
- @MrsRachí - Co takhle si zase někdy pokecat? xD Awesome time spent on server & plug.dj
- @Peliik - BW god & No Lifer, že ano ^.^
- @melancholiife - Jeden z top týpků, co jsem kdy poznal, jeden z mála lidí, co tento rok ten AT tahal. Škoda x3
- @koza37 - Jeden z nejlepších Eventerů, co na CM byl, fajne týpek, snad si mě ještě pamatuješ. uwu
- @Ropacint - Můj aktivní společník v zločinu na plug.dj #SkipyZdarma
- @Murka - Nevím co napsat Rusáčku
- @Nurtuka - Pane Rager, už ti jde Cinema4D?
- @Dykol - Ooooooohhhhhh. Awesome týpek, dobře se s tebou dá kecat o hodně tématech.
- @Takiphyllite - Jediný týpek, co je ještě v AT a je na mém seznamu poděkování, je s tebou dobrý pokec. Denestria will rise.
- @Krosta8 - Slyšel jsem od Andy hodně hezkých věcí a také jsem si s tebou párkrát pokecal, mám tucha v Abnormálech na Discordu.
- @MrWakeCZ - Jasný, tebe nezapomenu, velmi nápomocen u pár pluginů, kreativní člověk, avšak nevidí, jak se chová jeho AT z pohledu hráče. Nehejtuju, nebanuj mi účet <3
Přichází část, kterou nikdo zatím nenapsal a to je seznam lidí, kteří na CM hráli/hrají a nemám je rád <3 (Naschvál neoznačené, třeba se najdou)
- Tolkyyy - Zprvu sympatický člověk, ale nedokáže si přiznat, že CM není dokonalá, v hádkách se přiklání na stranu lidí, co se s ním baví (viz. hádka na Discordu s Verunou)
- _yyySepii - Vůbec mi nejsi sympatický. 15 let a Vedení velkého serveru? Přijde mi to málo, ulevovat o 2 roky a úmyslně změnit datum narození, aby nebyly problémy s komunitou, která by se na tebe obrátila? Nechci říkat, jak to bude vypadat v tomhle postupu za 2 roky. (Viz. zabijalův status u Vrodrra - komentář @CataClysm )
- Gangyy_ - Ano, tohoto člověka nenávidí spousta lidí včetně mě. Admin v takovémto věku? To je vtip, že? Pohled na svět má jiný, než o 2 roky starší lidé, kteří tu hru nevidí jako život, ale opravdu jako hru.
- Speedy11 - "No, ale pak kdo tu kopíruje
vsadím se, že by prison bez CM neexistoval, protože by jsi to neznal :GWqlabsKek:"
"LMAO
JÁ HRAL PRISON NA PRIMEMC"
Nejsi mi ani trochu sympatický a někdy jsou tvoje otázky přímo dotěrné.
- WarcoldCZ - Již neexistující člen CraftMania komunity, ale jistě hodně lidí ho zná. Kde máš Natálku? Jak ti funguje DL? Žeby se na tebe OhYeah vyprdl? Jasně že!
- munlock - JÁ TĚ TAK NESNÁŠÍM A TU CELOU TVOJÍ RODINKU XDDD ASI MĚ NĚKTEŘÍ CHÁPOU
- Sspeky - NA TEBE JSEM NEZAPOMNĚL! Pořád skrýváš to, že jsi na CraftManii hackoval? Dokážeš si to přiznat? Ne! Důkazy nikomu nestačily, protože je všem jasné, ke komu to šlo a kdo tě v AT chce. (Neříkám, že to bude pravda <3)
- pavuk - ARACHNOFOBIA GONE WRONG! AUTOCLICKER NENÍ CHEAT!
- zabijal - pro atmyna ropa uš nemam ac
Závěrečná Yusariho kvóta:
Je jedno, zda jsi hráč starý, či nový hráč, hlavně nebuď Toxic, nehoň si ego v AT a nehackuj. Na každého špatného člověka vždy jednou karma padne.
Můžete mě kontaktovat na:
Discord: Yusarii#0001 | Instagram: @_yusari | Snapchat: dinicek | Anilist.co: JustYusari
Discord: Yusarii#0001 | Instagram: @_yusari | Snapchat: dinicek | Anilist.co: JustYusari
Statistiky: +-9556 znaků, psáno 1 hodinu a 35 minut, psáno večer, psáno od srdce.
Naposledny upraveno: