Ahoj,
tak pro začátek, psal jsi příspěvek
dnes v 17:48 a v zápětí na to
po třech hodinách na to píšeš, jak ti nikdo neodpoví a "jsme aktivní".
Chci Ti jen objasnit to, že máme také své životy a, bohužel, nejspíš pro tvé překvapení a udivení, NESEDÍME U TOHO POŘÁD, ok? Díky za pochopení.
Co se týká toho VIP, tak Wejk to i psal, další hráči si taky psali i tady na fóru, Discordu a možná i Wejkovi do P.O.Boxu, že chtějí nahodit VIP. Stačilo pouze napsat Wejkovi, Sepiimu, potažmo mně a své VIP by jsi měl už dávno nahozené, po ověření, že sis to předtím opravdu kupoval, a tak dále..
Když si tak stěžuješ, že jsme tak strašně neaktivní, že ti neodpovíme na příspěvek starý ani né 4 hodiny,
proč ses ty nemohl podívat na starší příspěvky, kde je jich hromada ve stylu "KDE MÁM VIP, KDO MI NAHODÍ VIP, APOKALYPSA SE BLÍŽÍ - VIP MI ZMIZELO", kdo ví co ještě by jsi tam objevil.
Takže..
Příště, prosím, uvědom si, že
jsme také jen lidi, děláme tohle zadarmo, děláme to pro vás, protože nás to baví, ale pak se objeví individuum jako jsi ty, které nás kritizuje za to, že ZADARMO, děláme tak málo.
Zkus někdy přijít do obchodu a říct "Dobrý den, jestli chcete, budu vám tu dělat ochranku a výpomoc ZADARMO", neřekneš, že? Možná proto, že zadarmo se nikomu dělat nechce
Tak my to tady zadarmo děláme, protože nás to baví, ale pokud tu bude víc takových, jako jsi ty, tak nás to taky může přestat bavit a budeš si tu psát v příspěvku sám pro sebe
Napiš mi do PM na webu nebo na Discordu a dořešíme to VIP, mohu ti ho hned po ověření nahodit. Stačí si jen napsat :emoji_nerd:
A pokud si po přečtení toho mého komentáře myslíš, že jsem egoista, svině a nevím co dalšího, tak si
kritickým pohledem přečti to svoje, znovu a ber v potaz časový rozestup mezi komentáři.
Já teď strávil přes 10 minut psaním tohoto komentáře, v domění, že se v tobě třeba pohne svědomí a uvědomíš si, co jsi asi mohl udělat jinak a že by to tak mohl dělat i někdo další. Snad to k něčemu bylo.
S přáním příííjemného a ničím nerušeného dne,
Krosta8, člen admin teamu CraftManie :emoji_hugging::emoji_heart_eyes: