• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

standiczech

Čokoládka
nikdy jsem nestahoval :emoji_slight_smile:
Jestli ano udej důkaz a klidně se vyjádřím
Kdysi dávno jsem si o tobě něco málo zjišťoval. Hodilo by se vyjádření k tomuhle: http://prntscr.com/lppd5y

Z mých vlastních zkušeností si nemyslím, že bys měl být znovu builderem, jako ti někteří píší. Nic extra osobního proti tobě nemám, i když jsme měli pár konfliktů, které než abychom si vyříkali jsi běžel vykvávat k Wakovi a snažil se mi zřejmě dělat problémy. Neviděl jsem nikdy moc tvoje stavby a též si vzpomínám na téma, kde někdo fotky, které jsi vydával jako svoje našel na jiné stránce a poslal je tam. Toto téma se mi bohužel nepodařilo dohledat, ale od té doby se to "kopírování staveb" s tebou táhne (viz. i screen nahoře, ehm). Mám za to, že něco takového se stalo i podruhé.

Neber to jako hate, stavby nevypadají špatně, jen se ti po tom všem těžce věří. Tyto fotky jsem zkoušel hledat a nikde jsem je nenašel, otázkou ovšem je, jakou část jsi postavil ty a jakou ostatní.

S pozdravem,
Standa.

BeZza03

Člen
Kdysi dávno jsem si o tobě něco málo zjišťoval. Hodilo by se vyjádření k tomuhle: http://prntscr.com/lppd5y

Z mých vlastních zkušeností si nemyslím, že bys měl být znovu builderem, jako ti někteří píší. Nic extra osobního proti tobě nemám, i když jsme měli pár konfliktů, které než abychom si vyříkali jsi běžel vykvávat k Wakovi a snažil se mi zřejmě dělat problémy. Neviděl jsem nikdy moc tvoje stavby a též si vzpomínám na téma, kde někdo fotky, které jsi vydával jako svoje našel na jiné stránce a poslal je tam. Toto téma se mi bohužel nepodařilo dohledat, ale od té doby se to "kopírování staveb" s tebou táhne (viz. i screen nahoře, ehm). Mám za to, že něco takového se stalo i podruhé.

Neber to jako hate, stavby nevypadají špatně, jen se ti po tom všem těžce věří. Tyto fotky jsem zkoušel hledat a nikde jsem je nenašel, otázkou ovšem je, jakou část jsi postavil ty a jakou ostatní.

S pozdravem,
Standa.
Stále nevidím žádný důkaz že jsem něco kopíroval, neznamená že ti to někdo napíše že to je pravda, chci vidět co jsem zkopíroval za stavbu a pak poslat stavbu od které jsem to zkopíroval.

standiczech

Čokoládka
Stále nevidím žádný důkaz že jsem něco kopíroval, neznamená že ti to někdo napíše že to je pravda, chci vidět co jsem zkopíroval za stavbu a pak poslat stavbu od které jsem to zkopíroval.
No, tak díky za objektivní vyjádření k tomu, jak to bylo doopravdy.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ty seš fakt padlej na hlavu. Ti tam standa poslal důkaz :/

standiczech

Čokoládka
Ty seš fakt padlej na hlavu. Ti tam standa poslal důkaz :emoji_smirk:
Tak úplný důkaz to není, ale stejně. Potvrzuje to fakta, která tady například Minotaur napsal a já si na to taky pamatuji. Nicméně schovávat se za "nemáš přímý důkaz, to neznamená, že jsem to udělal" mi připadá dětinské. Danému člověku, který to poslal bylo jen napsáno, jestli něco neví o Mail85. Ani se nemuselo psát, co podle některých udělal, takže něco na tom asi bude :D

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Tak úplný důkaz to není, ale stejně. Potvrzuje to fakta, která tady například Minotaur napsal a já si na to taky pamatuji. Nicméně schovávat se za "nemáš přímý důkaz, to neznamená, že jsem to udělal" mi připadá dětinské. Danému člověku, který to poslal bylo jen napsáno, jestli něco neví o Mail85. Ani se nemuselo psát, co podle některých udělal, takže něco na tom asi bude :emoji_smiley:
Však já si to taky pamatuju :D :/

Zillzi

Builder
Builder
Nu, tak já se tedy taky vyjádřím.
Já stavím už pomalu 7 let a myslím si, že poznám, jak kdo staví. Po shlédnutí jak ty říkáš tvých staveb jsem došel k názoru.
Některé stavby jsou pěkné, ale některé bych jsem ti nejraději omlátil o hlavu. Některé stavby jsou příliš prázdné, nebo těžko hratelné. Podle všeho, jsi tyhle stavby postavil během cca 20ti dní a nahrál na Planet minecraft ? ( http://prntscr.com/luuxzd ) Pochybuji že je to vůbec možné. Navíc, každá stavba má jiný "rukopis". Takže, buď každou stavbu stavěl někdo jiný (ve zkratce nejsou tvoje, nebo jsi použil stavby jiných builderů, které jsi našel a použil je na svoje mapy), nebo máš tým 20ti lidí, co staví ty mapy, o čem silně pochybuji.

Pokud bude nábor, klidně se přihlaš, ale počítej s tím, že pokud se dostaneš do druhého kola, že budeš stavět svou originální mapu build serveru Craftmánie, kde logicky nebudeš moci použít cizí stavby jiných builderů ;)

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
Upřímně, po tom všem, co jsi na CM způsobil, tě v AT už nechci.. bez urážky.
A myslím, že taky nejsem jedinej. Pokud je ta stavba tvoje, tak jako.. o k a y.. ale nevidíme co jsi udělal ty, co udělali jiní.
+ Tenhle stavěcí styl mi tak moc něco připomíná, že už to tu někde bylo. Netroufnu si říct kde, ale přijde mi, že ta tvoje "inspirace" je inspirací natolik, až je z toho 94% okopírováno.

//EDIT: ahaa ja pisu do mesic stareho prispevku ahaok lmao

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.