• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vexory_27

Velmi známý člen
Zdravím, tak jsem si řekl že se znovu vrátím ke hře Shake and Fidget.

Včera jsem založil cech s názvem Chowbar Society s vůdcem Vexory_27. Jsme na světe 30 Česká Republika, bereme zatím od jakéhokoliv levelu. Pravidla jsou jednoduchá: Nenadávat, nespamovat, respektovat ostatní spoluhráče. Cech teprv běží den, a máme dohromady 3 členy. Budu rád když někdo bude mít zájem o členství našeho cechu :emoji_slight_smile:
Své nicky prosím pište do odpovědí, nebo SZ.
Cechu jsem chtěl dát typický hráčský název SF, ale buď byl zabraný, nebo nebyl k dispozici.

Vexory_27

Velmi známý člen
A hodně kvalitních členů. :emoji_smiley:

Ti co to mastí každý den mi ještě neodpověděli hlavně že řekli "jo super nápad klidně dneska ti ještě napíšu". Jinak, že mají slabý level mi zatím nevadí, je s nimi fajn komunikace a hlavně to jsou fajn lidi. :emoji_smiley:
Možná to budeš brát jako výmluvu, ale vždycky začátky založení cechu byly nejtěžší, teda já si to tak myslím.

Delfik

Člen
Ti co to mastí každý den mi ještě neodpověděli hlavně že řekli "jo super nápad klidně dneska ti ještě napíšu". Jinak, že mají slabý level mi zatím nevadí, je s nimi fajn komunikace a hlavně to jsou fajn lidi. :emoji_smiley:
Možná to budeš brát jako výmluvu, ale vždycky začátky založení cechu byly nejtěžší, teda já si to tak myslím.
Ti co mastí každý den k tobě ani nepůjdou, protože můžou do cechu s lepšími bonusy a více rytíři.

Vexory_27

Velmi známý člen
Ti co mastí každý den k tobě ani nepůjdou, protože můžou do cechu s lepšími bonusy a více rytíři.
Že já psal zrovna sem, kde se všichni chtějí jen shazovat.
Myslel hráče o kterých vím, že do cechu půjdou, už několikrát se mnou byli v jiném světě. No nic tahle debata je o ničem, stejně tady nikdo nemá zájem. (v pondělí už se cech nějak dá do kupy) Takže lock :)

Delfik

Člen
Že já psal zrovna sem, kde se všichni chtějí jen shazovat.
Myslel hráče o kterých vím, že do cechu půjdou, už několikrát se mnou byli v jiném světě. No nic tahle debata je o ničem, stejně tady nikdo nemá zájem. (v pondělí už se cech nějak dá do kupy) Takže lock :emoji_slight_smile:
Tak když o nich víš, není problém jim napsat. :D

A nějakého shazování jsem si nevšiml.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.