• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lilmayu

Developer
Developer
Well... Na Minecraft už moc nechodím, ale spíše se věnuji programování (a to přesněji C++) jako koníček. Naučil jsem se tak trochu pár základních věcí a ostatní věci. (Zatím stále jen v console-window(lehce, cmd), jelikož s vytváření oken a takovéhle grafické věci jsem si ještě nehrál.)
Ale zpět k tématu, neměl by.. někdo nějaký nápad co napsat v C++? Protože možná určitě jste někdy přemýšleli, že "kdybych měl toto...mohl bych.." v smyslu toho, že by to byl nějaký program, který by vám ulehčil práci, nebo zlepšil výkon(jen pomocí programu Razer Cortex...jako na zadávání klávesových zkratek a poté spouštění ram-boostu, v tom daném programu). (Nebo dát nějaký náhodný nápad na sebrání mého času, ale také zdokonalování se v myšlení, jak co udělat :d + také nervů)

Kreativitě a blbostem se meze nekladou.... :D

** Pro ty co by nevěděli co to je C++, tak to je programovací jazyk, ve kterém byl např. naprogramovaná část Windowsu(jelikož windows je naprogramovaný z C, C#, Assembly, ale také trochu C++, možná i jiné prog. jazyky)

Vrodrrr

Velmi známý člen
Chtěl bych program do kterého by se zadalo slovo např. "Ahoj" a program by sám vypsal všechny možné kombinace písmen z toho daného slova např "johA" "ohAj" a všechno to uložil do textového dokumentu. Nevím jestli to zvládneš, ale dost by se mi to hodilo popř. kdyby to už někdo našel na netu, může mi to poslat. Díky

lilmayu

Developer
Developer
Chtěl bych program do kterého by se zadalo slovo např. "Ahoj" a program by sám vypsal všechny možné kombinace písmen z toho daného slova např "johA" "ohAj" a všechno to uložil do textového dokumentu. Nevím jestli to zvládneš, ale dost by se mi to hodilo popř. kdyby to už někdo našel na netu, může mi to poslat. Díky
Hmmmm... Možná vím jak to udělat, uvidím, vrhnu se na to, hned jak budu moct! Pokusím se, aby to dnes bylo. Dobrý nápad ^^

lilmayu

Developer
Developer
Well...
Nevím jak to dát do doplňků, ale každopádně, tady je zatím 1. verze, co jsem udělal.
Může to využít kdokoliv. Vydám pak i source-code, kdyby to někoho zajímalo, ale není to žádný údiv...

- Jméno: Word-Mixer
- Verze: 1.0.0
- Vytvořil: Mayuna
- Pro: Vrodrr a pro kohokoliv dalšího
-- Changelog --
+ 1. vydání
-- To do list --
* Opravení bugu - maximální počet nalezených slov
* Najít možnost, jak najít jen jiná slova a nevyužívat "maximální počet nalezených slov"
* Zlepší front-end část (UI)
* Zlepší back-end (Kód programu)
* Určit si jméno souboru do, kterého se budou ukládat slova
* A další věci, které mě nepadli zatím
-- Download --
* 1.0.0: https://bit.ly/2EjjPyV

Budu na tom pokračovat přes den, ale mám teď něco na práci, tudíž nemám na to úplně čas... Do konce dne se pokusím vydat 1.1.0!
Všechny bugy mi pište do PM ve formátu
'
Program: *jméno programu*
Verze: *verze programu*
Co jste udělali: *co jste udělali, než se stal daný bug*
Co jste očekávali, aby se stalo: *co se mělo dle vás stát*
'

Mayuna (+ pište mi klidně nápady na zlepšení!)

lilmayu

Developer
Developer
Well..
Tak jsem udělal 1.1.0 za ten čas, když jsi tu ještě nebyl, má to pár bug-fixů a více možností + vylepšené UI s menu. Pro dnešek si dávám pauzu :emoji_smiley:
- Verze: 1.1.0
-- Changelog --
- pastebin.com/BV0eEyrd - (dám tam link na source code 1.0.0(velmi špatně to vypadá) a 1.1.0(trochu lepší)
- Download: https://bit.ly/2QIHsGV

Vrodrrr

Velmi známý člen
Well..
Tak jsem udělal 1.1.0 za ten čas, když jsi tu ještě nebyl, má to pár bug-fixů a více možností + vylepšené UI s menu. Pro dnešek si dávám pauzu :emoji_smiley:
- Verze: 1.1.0
-- Changelog --
- pastebin.com/BV0eEyrd - (dám tam link na source code 1.0.0(velmi špatně to vypadá) a 1.1.0(trochu lepší)
- Download: https://bit.ly/2QIHsGV
Mega super, takhle mi to bohatě stačí. Díky moc <3.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.