MrRiox
Jednou tě budu vlastnit.
Ahojteeee ! Večer, 21:10 hodín, a ja sa nudím, tak som sa rozhodol urobiť trošku dlhší príspevok o CM
Niečo o mne
Hrajem na CM 2 a pol mesiaca asi (od začiatku prázdnin), ale už dávnejšie som tu hral pod iným nickom, juuj to bolo dávno pradávno. No ale vráťme sa späť k Rioxovi. Toto meno som si zvolil preto, lebo sa mi páči rozprávka Rio, ale to by som opakoval, tak som si tam pridal X, a dal som že som Majster (Mr) Minecraft hrajem od 11 rokov, asi rok po vytvorení minecraftu, kámoš v škole mi o tom povedal Tak som to skusil, a hneď som bol štastný, ale nie tak, ako keď som objavil CM ! Bol som na jednom serveri admin. No a prišiel tam hráč, ktorý začal spamovať IP jedného servera... No ale ten server bol CM Tak ja že prečo to neskúsim Išiel som tam, a bolo to skvelé, KitPvP ma bavilo najviac asi No a teraz keď už mám origo tie 2 mesiace, som rád že som ho kúpil, mimochodom som ho kúpil kvôli CM
Niečo o CM historii ?
CM má lákavú históriu, velkolepú ale aj šialenú
No do nedávna tu bol OITQ (OneInTheQuiver) kde sme sa luk a lopatou zabíjali. Ešte predtým tu bolo KitPvP, na ktoré si pamätám, tie kaktusové hlavy s kaktus kitom nemali chybu No ale... Zase deti, kidy, cheateri. Musia tú hru kaziť vždy... A tak to aj bude.
Ďalej si z histórie pamätám, že v A-Teame nebola ani polka tých, čo tam sú teraz
Kto ma taký napadá, nebol tam napríklad : PVNST, SnowBall_CZ , Notchi, no a helperi tu boli 3 možno ?
To je z histórie asi všetko, ale z príspevku ešte nie
Kámoši a admini ?
No jasne že som za 2 mesiace stihol nachytať kámošov, a spoznať skvelých adminov
Teraz vám tu napíšem celý Friends list, len tak pre zábavu
1 assasin12
2 Superchick77
3 tom244
4 Gucci120
5 FailerCZE
6 Kundros
7 Gepard14_cz
8 MicougCZ
9 Filip6_CZ
10 ItsMatrixCZ
11 YouAreDEAD
12 LOLDSFAN
13 Lau_1137
14 FrozenLeafCZ
15 Acrobina
16 hihiji
17 rulo11
18 larva1
19 Mitchell2410
20 Anooch
21 LewisV
22 HexO_O
23 Cheap_
24 Excelim
25 Zymbex
26 Radiko
27 Nedzdo
28 Simonka2003
29 Mickey_Mouse
30 MC_Druzy
31 leiqi
32 PrasiakkSK
33 DJstanley
34 Copyright99
35 SkateQue
36 NicolHD
37 Twixinka
38 krtekCZ
39 MinionCZ
40 Etoilith
41 ReloaR
42 jb00101
Tak to sú všetci kámoši, a kámošky :3
Adminy sú skvelý všetci, nemám čo dodať, pretože ich mám velmi rád
Helperi sú taktiež skvelý
Builderi majú perfektné stavby. Môžem povedať len WOW.
Eventer tu je ! A je to flafy a ešte niekdo, povedal @SkateQue !
Takže to je z mojej nudy všetko, dúfam že sa vám to páčilo, ak áno dajte like (jak na youtube), a ďakujem že ste si to prečítali
Zase nabudúce napíšem takéto niečo
Váš Riox
Niečo o mne
Hrajem na CM 2 a pol mesiaca asi (od začiatku prázdnin), ale už dávnejšie som tu hral pod iným nickom, juuj to bolo dávno pradávno. No ale vráťme sa späť k Rioxovi. Toto meno som si zvolil preto, lebo sa mi páči rozprávka Rio, ale to by som opakoval, tak som si tam pridal X, a dal som že som Majster (Mr) Minecraft hrajem od 11 rokov, asi rok po vytvorení minecraftu, kámoš v škole mi o tom povedal Tak som to skusil, a hneď som bol štastný, ale nie tak, ako keď som objavil CM ! Bol som na jednom serveri admin. No a prišiel tam hráč, ktorý začal spamovať IP jedného servera... No ale ten server bol CM Tak ja že prečo to neskúsim Išiel som tam, a bolo to skvelé, KitPvP ma bavilo najviac asi No a teraz keď už mám origo tie 2 mesiace, som rád že som ho kúpil, mimochodom som ho kúpil kvôli CM
Niečo o CM historii ?
CM má lákavú históriu, velkolepú ale aj šialenú
No do nedávna tu bol OITQ (OneInTheQuiver) kde sme sa luk a lopatou zabíjali. Ešte predtým tu bolo KitPvP, na ktoré si pamätám, tie kaktusové hlavy s kaktus kitom nemali chybu No ale... Zase deti, kidy, cheateri. Musia tú hru kaziť vždy... A tak to aj bude.
Ďalej si z histórie pamätám, že v A-Teame nebola ani polka tých, čo tam sú teraz
Kto ma taký napadá, nebol tam napríklad : PVNST, SnowBall_CZ , Notchi, no a helperi tu boli 3 možno ?
To je z histórie asi všetko, ale z príspevku ešte nie
Kámoši a admini ?
No jasne že som za 2 mesiace stihol nachytať kámošov, a spoznať skvelých adminov
Teraz vám tu napíšem celý Friends list, len tak pre zábavu
1 assasin12
2 Superchick77
3 tom244
4 Gucci120
5 FailerCZE
6 Kundros
7 Gepard14_cz
8 MicougCZ
9 Filip6_CZ
10 ItsMatrixCZ
11 YouAreDEAD
12 LOLDSFAN
13 Lau_1137
14 FrozenLeafCZ
15 Acrobina
16 hihiji
17 rulo11
18 larva1
19 Mitchell2410
20 Anooch
21 LewisV
22 HexO_O
23 Cheap_
24 Excelim
25 Zymbex
26 Radiko
27 Nedzdo
28 Simonka2003
29 Mickey_Mouse
30 MC_Druzy
31 leiqi
32 PrasiakkSK
33 DJstanley
34 Copyright99
35 SkateQue
36 NicolHD
37 Twixinka
38 krtekCZ
39 MinionCZ
40 Etoilith
41 ReloaR
42 jb00101
Tak to sú všetci kámoši, a kámošky :3
Adminy sú skvelý všetci, nemám čo dodať, pretože ich mám velmi rád
Helperi sú taktiež skvelý
Builderi majú perfektné stavby. Môžem povedať len WOW.
Eventer tu je ! A je to flafy a ešte niekdo, povedal @SkateQue !
Takže to je z mojej nudy všetko, dúfam že sa vám to páčilo, ak áno dajte like (jak na youtube), a ďakujem že ste si to prečítali
Zase nabudúce napíšem takéto niečo
Váš Riox
Naposledny upraveno: