Docela by mě zajímalo, jaký máš nick ve hře, jelikož ten, který máš zde na webu mi nic neříká a nemám pocit, že bych se s tebou ve hře někdy setkal. Nevím, na jaké adminy jsi narazil, ale minimálně já jsem ochotný ti pomoct s tím, na co stačím a celkem se mě dotýká, jak všechny automaticky házíš do jednoho pytle. Je jasné, že to už nikdy nebude jako dříve, ale i tak si myslím, že se to za poslední dobu celkem uklidnilo a jediný dalo by se říct "problém" jsou hráči jako ty, kteří sem přijdou jednou za čtvrt roku, vidí jen to špatné a pak píšou příspěvky typu toho, co jsi napsal. Zkus na ten server zajít častěji, založit si nové residence a zkusit postavit něco nového, když se to holt už smazalo, za to fakt admin nemůže, ten k tomu přístup nemá a nikdy neměl. Nechápu, na co se ti kdo vymlouval, ale byl jsi tu zřejmě někdy v době po wipu, kdy se převádělo. Každý tě zřejmě posílal za Sepim, jelikož byl jediný admin (v tu dobu hlavní), který měl přístup na server, neboli zálohu, kde byly residence všech a mohl je převádět. Teď už ani v AT není, 2 měsíce už to cca budou, tak nechápu, kdo tě za ním teď může posílat. Takové věci jsou tu i doteď, například do záloh inventáře hráčů vím o třech lidech, kteří k tomu mají přístup, z toho je jen jeden admin, který já nejsem, takže bych ti neměl jak pomoct a musel posílat za ostatními. Jeden z hlavních důvodů, proč se děje tohle je asi to, že Wake AT málo věří a to je podle mě ten hlavní problém AT (samozřejmě je stále v AT pár členů, kteří zde nemají podle mě co dělat, protože jejich přístup byl a je zcela odpuzující, což se pak částečně nedivím Wakovi, že takovou důvěru nemá, ale upřímně nechápu, proč takové členy v AT drží). Je zde stále spoustu věcí, se kterými chodíme za ním, nebo musím žádat někoho jiného, kdo na to ty permise má a já ne. Shazuješ tady AT, ale ono skutečně nemá na spoustu věcí permise (též je možnost, že mají, jen je neumí vhodně využít, což by se samozřejmě řešit mělo, ale to bys musel napsat jméno člena AT + co přesně neví, jinak se to řešit nedá) a nemůže se spoustou věcí nic udělat. Další z chyb vedení je podle mě to, že nejsme dostatečně informováni. Psal jsi, že chodíš na suvival, takže určitě znáš custom enchany. Ty se ze dne na den přidaly a já že něco takového je jsem zjistil až na serveru, nedostal jsem k nim žádné informace. Hráči se ptali, ale já věděl stejné prd jako oni, takže jsem byl pak samozřejmě ten admin na prd, když to nevím, ale jak mám vědět něco, o čem mi doteď nikdo pořádně nic neřekl, takže stále o tom vím docela prd a to je to už na serveru jakou dobu. Četl jsem nějaké věci na wiki, tam ale není co jaký enchant dělá a tak dále, chybí tam spoustu informací. Takových situací by se podle mě dalo najít více, ale aktuálně si nevzpomínám a byla by tahle zpráva o mnohem delší. Tímto se nechci vymlouvat, jak jsi psal, že to má AT v oblibě, ale částečně se většiny AT zastat, jelikož se podle mě snaží něco dělat a zároveň ti chci dát najevo, že ne za všechno může jen admin, nebo helper, tak to prosím ber na vědomí, zkus se nad tím zamyslet a ne hned brblat, jak je AT špatný. Dále sis stěžoval na eventy, tak k tomu ti řeknu tohle. Psal jsem si o povolení je dělat dvakrát, pak už jsem to vzdal, jelikož to vždycky skončilo u "uvidíme", což je jako kdyby tě Wake poslal do zadku. Znám aktivitu dnešních eventerů, kteří přijdou jednou za čas, hodí 2 eventy na večer a opět nastane několikadenní pauza. Mají na starosti dělat eventy, kterým se věnují cca 30 minut ten den, kdy je dělají, dělají je jednou za pár dní a co tak vím, tak snad ani nemusí mít 30h celkové aktivity na serveru, jako například admin nebo helper, pokud dělají eventy. Snahu o zlepšení této situace jsem jakožto člen AT měl, bohužel mi to nebylo dopřáno. Neříkám, že kdybych ty práva dostal, najednou by nastoupily nejprofesionálnější eventy, o kterých každý sní, ale myslím, že bych tím minimálně té aktivitě eventů mohl pomoct. K těm residencím už jsem ti psal v jiném tématu, tak to opět nebudu rozepisovat tady.
Jinak osobně rád vzpomínám na dobu prvního Prisonu, který v tu dobu vyšel opravdu včas a bez odkládání. V tu dobu mi i komunita na serveru přišla taková více přátelská a nikdo se nějak moc nehádal. Samozřejmě se občas objevil jedinec, který se nechoval příjemně, ale toho si ta většina přátelské komunity podala, nebo rovnou nahlásila a bylo po problému, jelikož prostě držela při sobě. Dnes je to tady na několik táborů, ten se nemá rád s tamtím, protože mu ukradl diamanty, další nemá rád a nadává tamtomu, protože mu zničil domeček na creativu.. Nevím, co se za těch pár let stalo, nebo jestli jsem to v tu dobu (3,5 roku zpět) nevnímal, ale opravdu velkou změnu pociťuji v té komunitě, která mi občas chybí, například když musím řešit nějaké hádky ať už z nahlášení, nebo přímo ve hře, kde řeší kolikrát naprosté blbosti typu "on mi převzal holku, nemám co shiftit".