Neumím to vysvětlitMně se stalo to samý, akorát na 1 ze 6 residencí mi zbyl uřízlej kus. Jedna přepsaná reska se zase vrátila k původnímu majiteli.. nechápu
Automaticky?Resky se mažou po 60 dnech a inventář po 120 dnech To bude nejspíše ten důvod
Takže po 60 dnech se mi smažou obsahy 6 novějších residencí, avšak názvy zůstanou, na nejstarší z nich pro jistotu zbyde půlka baráku od balkónu, to by nebylo ono totiž a poslední nezmizí, ale přepíše se na někoho jinýho. Nechci to tady furt jenom hanit, ale co jako zbylo kladnýho na tomhle serveru?Resky se mažou po 60 dnech a inventář po 120 dnech To bude nejspíše ten důvod
Trpělivost od hráčů to asi nebude, co tak koukám, poslední dobou máš tady na webu kecy furt. Ano, po 60 dnech se ti smažou residence, sám jsi psal, že jsi tu asi čtvrt roku nebyl. 12:4 = 3 měsíce, což je cca 90 dní. Easy matika, opravdu se ti zřejmě smazaly. Pokud v jedné něco málo zbylo, tak to bude asi bug. Zašel bych se podívat na tu residenci, která se ti údajně přepsala, popřípadě celkově omrknout ty residence, pokud tedy vůbec nějaké máš, ale vzhledem k tomu, že mám aktuálně jarní prázdniny a jsem na horách, ze kterých se vracím až někdy v sobotu večer a nemám počítač, tak bych se na to mohl zajít podívat až někdy v sobotu, nebo neděli, pokud se do té doby nenajde jiný admin či helper, který by to mohl jít omrknout a popřípadě dát vědět adminům, kdyby na něco neměl permise. Pokud tedy počkáš, není problém, skočím se na to kouknout, jestli do té doby nezapomenu, kdyžtak se připomeň. Jinak na řešení problémů doporučuji stáhnout Discord, založit tam účet a připojit se na server CM, je tam lepší a rychlejší domluva než tady.Takže po 60 dnech se mi smažou obsahy 6 novějších residencí, avšak názvy zůstanou, na nejstarší z nich pro jistotu zbyde půlka baráku od balkónu, to by nebylo ono totiž a poslední nezmizí, ale přepíše se na někoho jinýho. Nechci to tady furt jenom hanit, ale co jako zbylo kladnýho na tomhle serveru?
Poslední dobou mam kecy furt, alá 2 příspěvky za 4 roky bytí na serveru. Řekněme, že jsem to v sobě asi dusil, a někdy včera nebo předevčírem mě to dojalo tolik, že jsem se rozhodl to sem všechno nahustit.. ňákejch 60 dní slyším poprvý za těch x let a upřímně mě nenapadá žádnej důvod pro takovou koninu.Trpělivost od hráčů to asi nebude, co tak koukám, poslední dobou máš tady na webu kecy furt. Ano, po 60 dnech se ti smažou residence, sám jsi psal, že jsi tu asi čtvrt roku nebyl. 12:4 = 3 měsíce, což je cca 90 dní. Easy matika, opravdu se ti zřejmě smazaly. Pokud v jedné něco málo zbylo, tak to bude asi bug. Zašel bych se podívat na tu residenci, která se ti údajně přepsala, popřípadě celkově omrknout ty residence, pokud tedy vůbec nějaké máš, ale vzhledem k tomu, že mám aktuálně jarní prázdniny a jsem na horách, ze kterých se vracím až někdy v sobotu večer a nemám počítač, tak bych se na to mohl zajít podívat až někdy v sobotu, nebo neděli, pokud se do té doby nenajde jiný admin či helper, který by to mohl jít omrknout a popřípadě dát vědět adminům, kdyby na něco neměl permise. Pokud tedy počkáš, není problém, skočím se na to kouknout, jestli do té doby nezapomenu, kdyžtak se připomeň. Jinak na řešení problémů doporučuji stáhnout Discord, založit tam účet a připojit se na server CM, je tam lepší a rychlejší domluva než tady.