• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký rok vám přišel nejlepší?

• Total voters
    23
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Minotaure, ono to je sice dost individuální, ale měl bys trochu přemýšlet nad tím, čím se budeš snažit argumentovat a co napíšeš. Současné věci typu, že se snažíš dostat na střední a mít pěkný vysvědčení ti nikdo nebere, ale (starší) hráči se ti akorát vysmějí.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Zase se jen vymlouváš...víc absurdnější je to, že jsem si myslel, že už jste na střední a snažíte se dostat na VŠ.. ale že se snažíte dostat na SŠ, to už je fakt... -.- no comment

Kdyby ses radši přestal vymlouvat a na rovinu řekl, že už tě to nebaví tak jako předtím, bylo by to lepší..
Nebudem písať, že ma to nebaví, keď by to bolo klamstvo. Píšem len čistú pravdu. Presne tú, ktorú ty a @Delfik asi podľa všetkého nevedia pochopiť.
Nemám absolútne žiadnu potrebu sa vyhovárať na školu. Toto sú moje posledné slová v tomto príspevku. Myslel som si, že taký inteligentý na to, aby si pochopil realitu. Nuž, každý sa môže mýliť. @Delfik a k tomu tvojmu len jedno. Je mi úplne jedno či mi to niekto bere alebo nie. Povedal som len to, čo je pravdou a nemám potrebu klamať.

Deadboy_38

Aktivní člen
Nebudem písať, že ma to nebaví, keď by to bolo klamstvo. Píšem len čistú pravdu. Presne tú, ktorú ty a @Delfik asi podľa všetkého nevedia pochopiť.
Nemám absolútne žiadnu potrebu sa vyhovárať na školu. Toto sú moje posledné slová v tomto príspevku. Myslel som si, že taký inteligentý na to, aby si pochopil realitu. Nuž, každý sa môže mýliť. @Delfik a k tomu tvojmu len jedno. Je mi úplne jedno či mi to niekto bere alebo nie. Povedal som len to, čo je pravdou a nemám potrebu klamať.
Jasně jasně, furt to samé dokola.. základka ti vlastně bere 12h denně... mě by zajímalo, co děláš teď, když na survu je 70/100 lidé a dva dny tam nebyl eventer, hádám, že se učíš...
Kdyby tě to bavilo jak hráče, co dělají hráčské eventy tak je event každý den a bez výmluv.
Nemáš věk na to mluvit o inteligenci. Delfik to řekl moc dobře... ti lidi, co chodí na VŠ nebo mají střední za sebou a pracují, takové malicherné problémy fakt vnímají jako totální výmluvy... :rolleyes:

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Najprv by si si mal uvedomiť, že sa tu hádaš o hre a nadávaš tu niekomu, že nespraví event na nejakom serveri, aj keď tie eventy robí z vlastnej vôle. Vypadá to, že si nikdy nebol eventerom a zrejme máš iné priority ako osobný život. Veľká časť admin teamu to robí pre hráčov a dobrovoľne. Miesto toho, aby si tu nadával niekomu, kto sa snaží dostať na normálnu školu a neskončiť na úrade práce, tak si mohol ísť na nábor a robiť eventy sám. :--)

Delfik

Člen
Miesto toho, aby si tu nadával niekomu, kto sa snaží dostať na normálnu školu a neskončiť na úrade práce, tak si mohol ísť na nábor a robiť eventy sám. :--)
Prosím, nepoužívej odůvodnění "mohl jsi jít do týmu a dělat to sám". Ti adminé, eventeři a všichni ostatní tam jsou protože chtějí dělat eventy, starat se o server, viz. to, co jsi psal v první části a s čím naprosto souhlasím. Právě proto nechápu, z jakého důvodu by to měl dělat člověk, co o to nemá zájem a k čemu ho teď vyzýváš.

A teď nic proti nikomu, pouze mi přijde blbost něco argumentovat tímhle.

Deadboy_38

Aktivní člen
Najprv by si si mal uvedomiť, že sa tu hádaš o hre a nadávaš tu niekomu, že nespraví event na nejakom serveri, aj keď tie eventy robí z vlastnej vôle. Vypadá to, že si nikdy nebol eventerom a zrejme máš iné priority ako osobný život. Veľká časť admin teamu to robí pre hráčov a dobrovoľne. Miesto toho, aby si tu nadával niekomu, kto sa snaží dostať na normálnu školu a neskončiť na úrade práce, tak si mohol ísť na nábor a robiť eventy sám. :--)
Všichni víme, že se tu bavíme u blbé hře...potom nechápu, proč se taky kvůli blbé hře vymlouvat. Na základku fakt nepotřebuješ celý den pro dobré známky, jžš... ty si myslíš, že ano? Nevím co chceš s tím úřadem práce naznačit :ROFLMAO: Ty jsi jak typický učitel, který straší děti s tím, že když budou mít dvojky na základce, tak se nikde nedostanou :ROFLMAO:
Psal jsem tu, že jestli má nějaký problém s účením, tak to beru a nemyslím to tak...

Super že to dělá z vlastní vůle, to ale znamená, že když nechce tak to nemusí dělat vůbec, že? :) To je trochu na nic, když se nad tím zamyslíš. Máš na serveru plno děcek, které se ptají, kdy zas bude event a pak si začnou stěžovat + SE NA TOHO EVENTERA PŘIHLÁSIL... Jsi developer a nemůžeš tomu rozumět, když nečteš ten chat každý den, někdy třeba na ten server zajít, ne? A pak o tom psát...

Deadboy_38

Aktivní člen
Ať si přizná, že ho to nebaví a má jiné lepší aktivity jako každý, určitě to každý pochopí... ale tohle je jen lhaní...
Taky beru, že na to je teď sám.. znám 10+ různých aktivit které bych místo toho dělal... :D

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ať si přizná, že ho to nebaví a má jiné lepší aktivity jako každý, určitě to každý pochopí... ale tohle je jen lhaní...
Taky beru, že na to je teď sám.. znám 10+ různých aktivit které bych místo toho dělal... :D
Ja som nikde ale nepísal, že sa len učím a učím. "Po škole nemám na CM čas." Pod tým si môže x ľudí predstaviť x aktivít. Písal som však, že som sa pred polrokom v škole venoval trochu viac škole. To je celé. Len vaša predstavivosť si tam domyslela úžasné veci a polovicu z toho prekrútila úplne inak.

Deadboy_38

Aktivní člen
Ja som nikde ale nepísal, že sa len učím a učím. "Po škole nemám na CM čas." Pod tým si môže x ľudí predstaviť x aktivít. Písal som však, že som sa pred polrokom v škole venoval trochu viac škole. To je celé. Len vaša predstavivosť si tam domyslela úžasné veci a polovicu z toho prekrútila úplne inak.
Aha.. že jsem to hned psal:
Ano večer je nejlepší čas na eventy, protože přes týden tu fakt většinou odpoledne/ráno lidi nejsou ale neříkej že hned po škole(14:00, Střední škola life lol) nemáš čas, v tom vidím jen další výmluvu člověka prokrastinátora...Jestli máš nějakou Čajku a děláš závodně nějaký sport, máš brigádu či se věnuješ aktivně hudbě/psaní knih, co já vím... :D , tak se omlouvám za to co jsem teď napsal ale jestli ne, tak si ten čas určitě najdeš, protože jako hodně lidí v tvém věku stejně hraješ nějakou jinou hru na PC, konzoli nebo se díváš na nějaké videa, seriály, filmy, ... :D
ty odpovíš tohle místo něčeho jiného...:
Vieš, keď sa niekto snaží dostať na strednú, tú, ktorú chce a chce, aby mu dobre dopadol monitor/polročné vysvedčenie, tak to myslím stačí k vysvetleniu, že som sa venoval škole. Ostatné tvoje blbé komentáre s nejakou sexy čajkou mi ani nestáli za prečítanie, pretože sú to len blbé drísty. Čo keď obaja máme, čo keď mám ja, čo keď má Cool? Proste nám nevidíš do rl, tak sa do toho láskavo nestaraj.
To tě ale nezachraňuje od toho, že tě to nebaví, protože těch X aktivit(jako je i hraní her) je pro tebe asi důležitější než dělat eventy a fakt buď k sobě upřímný, a přiznej si to, protože ta aktivita to sama dokazuje...protože ty eventy máte postavené a jen tam chodíš dělat dozor...

Hele a jestli máš od rodičů family control software nebo ti prostě nedovolí být na PC furt, tak to určitě všichni pochopí... (taky jsem měl :D ) Ale stačí říct jen pravdu hele...

Deadboy_38

Aktivní člen
Jste eventeři už dlouho, všechno někoho někdy omrzí, proto je důležité nabírat novou krev. Znám minimálně 2 lidi, co by měli zájem to dělat...

ItzMinotaur

Velmi známý člen
To tě ale nezachraňuje od toho, že tě to nebaví, protože těch X aktivit(jako je i hraní her) je pro tebe asi důležitější než dělat eventy a fakt buď k sobě upřímný a řekni, že to je pravda... protože ty eventy máte postavené a jen tam chodíš dělat dozor.
Aby si to tak nezjednodušil, tak presne robím:
  1. Vyhlásim event minútu pred štartom.
  2. Vyhlásim zakázané veci/pravidlá.
  3. Odpočítam 30s, 20s a 10s do štartu.
  4. Robím dozor.
  5. Ukončím Event.
  6. Vyhlásim výhercov.
  7. Rozdám odmeny.
Nie, nevravím, že to je hard. (Aby si zas niektorí nedomysleli.)
Ďalšia vec je, že keby ma to nebaví, tak: DM Wake: "Končím na pozícií Eventera. Bolo mi na CM fajn. Papa."
A áno, asi pre každého okrem noliferov, ku ktorým mi pomaly zapadáš aj ty je rl a x rl aktivít prednejších. Nepísal som, že nie.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.