• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

AnonyFox

Člen
Zdravím všechny příchozí. Kdo z vás si pamatuje sérii Majnuj? Kdo z vás si ještě pamatuje starý dobrý Minecraft? Kdo z vás na toto vzpomíná v dobrém? Tak pro tyto lidi mám dobrou zprávu. Chystám se totiž WL Vanilla server na verzi 1.5.2 pro 50 lidí. Lidé by zde mohli volně hrát, natáčet na YouTube a hlavně si užívat atmosféry. Server by měl pouze pár pluginů jako je /home nebo /spawn. Pokud byste měli zájem o tento server, hlasujte, prosím, nahoře v anketě.

Pokud byste měli nějaké otázky napište mi na mail: bagrmann@gmail.com nebo si mě přidejte na Discordu: AnonyFox#6887

Vytvořil jsem předběžný WL ZDE. Beru prvních 50. Pokud by si někdo svoje rozhodnutí rozmyslel, ať mi dá na výše uvedený Discord nebo email vědět. Stačí napsat svůj nick ve hře že si přejete odstoupit.

Delfik

Člen
Celkem dobrou myšlenku jste si naprosto uzemnili tou verzí, osobně bych od současné verze nikdy nepřešel k 1.5.2, kde vesměs není po nějaké době co dělat.

AnonyFox

Člen
Celkem dobrou myšlenku jste si naprosto uzemnili tou verzí, osobně bych od současné verze nikdy nepřešel k 1.5.2, kde vesměs není po nějaké době co dělat.
Mno to je tvoje rozhodnutí, ovšem jsou tu i tací kteří toto uvítají rádi.

Delfik

Člen
No jo, ale o to jde. Vanilla survival na nových verzích má kde kdo. Ale zkuste dneska najít server na 1.5.2 😀
Furt jsi nám nikde nevysvětlil tu výhodu, proč hrát verzi 1.5.2, která je oproti současným zastaralá a pro většinu lidí nudná.