• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Ja by som si aj zahral, problém je že server by som dal na najnovší snapšot (Na tvojom mieste) predsa oldschool je oldschool a odstránil by som pluginy ako Essentials LWC načo tam je LWC keď to má byť private server? .. //upravené.

Víz hermitcraft:

1.4.7 máš až príliž mnoho exploitov že tvoj server nebude hratelný, poznám to celkom .... :D @AnonyFox (AuthMe, Essentials & WorldEdit) Tieto pluginy by ti nepriniesli moc štastia na verzii 1.4.7 :D

Delfik

Člen
Je to na foru v podkategorii ostatní servery...
V popisku sekce je napsáno "Ostatní servery, které nemají kategorii.". Asi si to lze vyložit různě, ale dle mně to je sekce přímo pro servery spadající pod portál CM.

Hráč čistě teoreticky žádná pravidla samotného fóra neporušuje, ale počítám, že na fóru platí i všeobecné zákazy, kde jeden o reklamě mluví, viz:

Je zakázáno psát reklamu, za reklamu jsou brány všechny konkurenční servery (i zahraniční). Název serveru není reklama.

Na druhou stranu, je to pro CM konkurence? To asi určuje někdo výše postaven. :D

Delfik

Člen
Ja to vidím tak na tvojom mieste ak sa ti niečo nelúbi nemusíš odpovedať:)@Delfik
Jako, nechci se tu zapojovat do nějaké hádky s tebou - (i když každý objektivní čtenář uvidí, že se ji snažíš vyvolat ty), ale vzhledem k tomu, že je to veřejná sekce na diskuzním fóru, tak mám právo tu odpovídat na co budu chtít, samozřejmě v rámci pravidel.

Deadboy_38

Aktivní člen
V popisku sekce je napsáno "Ostatní servery, které nemají kategorii.". Asi si to lze vyložit různě, ale dle mně to je sekce přímo pro servery spadající pod portál CM.

Hráč čistě teoreticky žádná pravidla samotného fóra neporušuje, ale počítám, že na fóru platí i všeobecné zákazy, kde jeden o reklamě mluví, viz:

Je zakázáno psát reklamu, za reklamu jsou brány všechny konkurenční servery (i zahraniční). Název serveru není reklama.

Na druhou stranu, je to pro CM konkurence? To asi určuje někdo výše postaven. :D
Já si toho jen nevšiml :ROFLMAO: Ale jak říkáš, jestli je tohle pro CM konkurence... :D