• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Henousek

Aktivní člen
Dobrý den pány a dámové poprvé vám strejda Heny poví nějaké ty věci které by jste měli vědět. Samozřejmě, pokud je víte tak mi to do komentářů nemusíte dávat najevo, děkuju muck <3

Spoiler, který asi nikdo nepochopil
Tuhle fotku postnul Speedy na CM discord i reddit, a k ani jednomu nic nedopsal. Tak jsem začal pátrat, a vypátral jsem od TaJnÝcH zdrojů že se jedná o něco s livem. Nevím jestli mi ten TaJnÝ zdroj nekecal, ale mělo by to znamenat tohle:

šipka = Až bude
červená tečka = něco s livem = stream
dveře = otevře se
portál = portál
block - k tomu jsem se nic nedozvěděl, ale podle mě to bude nějaká nová minihra ...

Zeptal jsem se i lidí z CM discordu

A jak pověděl Wake

Booooooosting CMMMMMMMMM

Pro lidi kteří žili minulý měsíc pod kamenem je to pro vás novinka, ale pro ostatní asi ne

• +50 Emoji (celkem 100 emojis)
  • Kvalita zvuku 128 kb / s
  • Vlastní pozadí
  • Animovaná ikonka

• Vše v úrovni 1 a… ..
  • +50 automatů Emoji (celkem 150 emojis)
  • Kvalita zvuku 256 kb / s
  • Banner serveru
  • Limit stahování 50 MB pro členy, kteří nejsou členy Nitro (pouze server)

• Vše na úrovni 1 A na úrovni 2 A… ..
  • +100 slotů Emoji (celkem 250 emojis)
  • Kvalita zvuku 384 kb / s
  • Limit stahování 100 MB pro členy, kteří nejsou členy Nitro (pouze server)
( ͡ ° ͜ʖ ͡ ° ) JE TO PŘEKLAD GOOGLU Z ANGLIČITNY NEBOJTE NEJSEM NEGRAMOT ( ͡ ° ͜ʖ ͡ ° )

CraftBans

Nový banovací systém. O něm zatím nic nevím, ale vím že by měl být ( ͡ ° ͜ʖ ͡ ° )

Wake je KafoFil ?

Wake si nějak oblíbíl kafíčko ... pokud vám pošle kafíčko a napíše vám že se chce sejít NECHOĎTE je teď v období říje, snad by jste chtěli mít malé kidíky ?

To je pro dnešek vše ... :D
49609