• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
JacobSK_ přidal nový sobour ke stažení:

BetterDiscord - Inštalácia BetterDiscordu - Témy a Pluginy

Zdravím, tu Džejkob. 👋
Dnes sa pozrieme na to, ako stiahnuť BetterDiscord a pluginy alebo témy do neho. 😃 Poďme na to!

Inštalácia
  1. Klikni na tento link a stiahni BandagedBD podľa toho, aký operačný systém používaš.
  2. Stiahneme súbor a otvoríme Installer
  3. Zvolíme možnosť "Install BandagedBD".
  4. Potom si zvoľte inštaláciu do priečinku, kde je Discord (väčšinou je predvolené)...
Dozvědět se víc o souboru...

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
@JacobSK_ je třeba vtipné, že jsem přesně tento příspěvek kdysi také přidal do "sources"
Je mi to jedno, jen mě překvapilo, že sem fakt někdo dá návod jak si stáhnout BD. To je jako, kdybych sem dal návod, jak nainstalovat Kostky nebo Steam :poop::poop::poop:

Vrodrrr

Velmi známý člen
@JacobSK_ je třeba vtipné, že jsem přesně tento příspěvek kdysi také přidal do "sources"
Je mi to jedno, jen mě překvapilo, že sem fakt někdo dá návod jak si stáhnout BD. To je jako, kdybych sem dal návod, jak nainstalovat Kostky nebo Steam :poop::poop::poop:
Sám sem kdysi přidáš návod na BetterDiscord a teď budeš kritizovat Jacoba... To že jsi dostal ban neznámená, že musíš nadávat na celou CM a hledat všude okolo sebe jenom chyby.

Zdravím, stáhnutím aplikace třetí strany pro modifikování aplikace je zakázáno a porušujete Smluvních podmínek společnosti Discord, s kterými při používání Discordu souhlasíte.

Cituji z redditu: "Client modifications like Better Discord and BeautifulDiscord are not supported and are a breach of Discord's Terms of Service, therefore we do not discuss these matters on the subreddit. Third-party addons like these are not safe. Installing anything third-party that modifies the Discord client opens up holes in the security that may result in exposing you to malicious code or losing you your account."
Zdroj: https://www.reddit.com/r/discordapp/comments/btgkq1/_/ep0b52t

Farman52

Aktivní člen
Mám menší problém, vůbec se mi nejde připojit na ten server, ani přes mobil, ani přes počítač. Zkoušel jsem se připojit přes pozvánku od Jacoba, zkoušel jsem i přes web, ale prostě se mi tam nejde nějak připojit. Byl bych rád za každou radu. :)

Farman52

Aktivní člen
Mám menší problém, vůbec se mi nejde připojit na ten server, ani přes mobil, ani přes počítač. Zkoušel jsem se připojit přes pozvánku od Jacoba, zkoušel jsem i přes web, ale prostě se mi tam nejde nějak připojit. Byl bych rád za každou radu. :)
Už není třeba, problém vyřešen.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.