• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Codik

Člen
Chtěl bych nahlásit hráče Sunshinyy za hackování na warpu pvp server Survival nasledne vydirani a pak zniceni veci spolecne se lzi ze veci vrati (Hodil je na spawnu do lavy) Bohužel jsem nestihl zaznamenat důkaz ale mám svědectví několika hráčů na serveru jako je _Error_404 atd...

standiczech

Čokoládka
Pokud nemáš důkazy, ale jen svědky, je mi líto, ale nemůžu s tím nic udělat. Svědek není důkaz, může říct cokoliv, co nemusí být pravda.

Codik

Člen
Pokud nemáš důkazy, ale jen svědky, je mi líto, ale nemůžu s tím nic udělat. Svědek není důkaz, může říct cokoliv, co nemusí být pravda.
Chápu, že důkaz mít musím ale zeptejte se klidně celého serveru a všichni, kromě těch kteří si hledí vždy jen svého vám řeknou, že se to stalo

hele to je fakt nefer ze nejste spravedlivi nic s tim nedelate jen protoze je vas kamarad vazne ferove pro ostatni...

Codik

Člen
BTW jen kvůli tomuhle bych nerad napsal špatnou recenzi o A-Teamu CraftManie :/ bohužel, pokud ho nepotrestáte, protože vám měsíčně platí 100KČ nebo kolik to bylo budu muset

tohle ze vseho uplne nesnasim kdyz je to adminum s prominutim u prele a nic s tim nedelaji od ceho jste?? kazdy na tom serveru byl v tu domu by vam potvrdil ze to tak bylo.. bavi vas to delat si z nas srandu? ale kdyby jsme toto udelali jemu tak by jsme badn dostali ze? a btw mute mi dali bez upozorneni taky dobry...

_Pyotr

Velmi známý člen
Je hezké mít svědky, ale my chceme důkazy (screeny, videa). Takže dokud nebudete mít důkazy, tak se nedivte, že to nikdo neřeší.

bohužel, pokud ho nepotrestáte, protože vám měsíčně platí 100KČ nebo kolik to bylo budu muset
O tomto se dozvídám poprvé.

Je hezké mít svědky, ale my chceme důkazy (screeny, videa). Takže dokud nebudete mít důkazy, tak se nedivte, že to nikdo neřeší.
a jak asi máme získat důkat když už je to brnění pryč????? jak omyslíte že v tu chvíli si to stihnem natočit? on říkál že mu to vrátí a následně to hodil do lávy nedokážete uvěřit pravdě jako my nemáme důvod lhát...

O tomto se dozvídám poprvé.
a navíc na tom serveru byli dva admini a viděli co píšem do chatu a nic s tím neudělali pouze se vymlouváte protože Sunshinyy vam plati za vip tak o to nechcete prijit ze :)

_Pyotr

Velmi známý člen
a navíc na tom serveru byli dva admini a viděli co píšem do chatu a nic s tím neudělali pouze se vymlouváte protože Sunshinyy vam plati za vip tak o to nechcete prijit ze :)
a jak asi máme získat důkat když už je to brnění pryč????? jak omyslíte že v tu chvíli si to stihnem natočit? on říkál že mu to vrátí a následně to hodil do lávy nedokážete uvěřit pravdě jako my nemáme důvod lhát...
Dokud si neseženete důkaz o tom, že hráč doopravdy cheatoval, tak tu není o čem diskutovat. A to, že má VIP, tak to není omluva, i hráči s vyšším VIP dostali permaban. Takže pokud ho opět uvidíte podvádět pravidla, tak si sežeňte důkazy.

Dokud si neseženete důkaz o tom, že hráč doopravdy cheatoval, tak tu není o čem diskutovat. A to, že má VIP, tak to není omluva, i hráči s vyšším VIP dostali permaban. Takže pokud ho opět uvidíte podvádět pravidla, tak si sežeňte důkazy.
jo jasně..... je tu ban za kažení hry?

Krosta8

Prostě Keighto
Tak a dost, co se tu zase rozjíždí za nesmysl.
Nejdřív mě zajímá, proč si myslíš, že jsme někdo s někým kamarád a nedáváme mu proto trest. Máš snad o tom nějaký důkaz? Rád se na něj podívám. Dokážu si to dohledat i z logu serveru, napiš mi, na koho a kdy se mám podívat, prověřím to.

Další věc, proč myslíš, že chceme důkazy a nikoliv svědectví?
Uděláme si modelovou situaci, co není problém, aby klidně nastala. Není to mířeno osobně, ale ať se do toho více vcítíš, tak řekněme, že ty jsi ten, co údajně podle několika svědků cheatuje.
Nějaký hráč tě nahlásí, že cheatuješ a že má svědky, co potvrdí, že to tak je. Svědci jsou samozřejmě jeho kamarádi, parta kámošů, co se dohodnou, že jim ten hráč vadí, tak mu zařídí ban.
Takže tedy podle tebe máme postupovat jak?
Jeden hráč tě nahlásí, má svědky, tak ti dáme ban? To by se ti určitě nelíbilo.

Jak pak podle tebe bude vypadat server, kde budeme dávat bany s důvodem "máme svědky"?
Pokud si myslíš, že naše jednání je nekorektní, řekni mi, jaké podle tebe je. Rád se o tom s tebou pobavím i na Discordu, nemám s tím problém. Můžeme to řešit :)

Než ale budeš házet špínu z jedné strany na druhou, tak se zamysli nad tím, co by jsi dělal, kdyby jsi byl v naší situaci. Ono říkat, co má kdo dělat, je snadné, když jediné, co musíš udělat, je to nahlásit, ale nikoliv pak řešit, proč jsi ten trest vážně dal a jestli to bylo oprávněné.

EDIT:
@Codik Zajímavé fake stránky, kde počet lidí je vymyšlený a tvrdit, že GameTeam má propracované stránky, ok. Byl jsi někdy na GameTeamu v AT a víš, jak to tam chodí? Určitě ne. Nemůžeš takto soudit. A soudit takto Craftmanii na základě jedné události, tomu říkám přístup.
Mimochodem, když už napíšeš, že se jedná o server Craftmania, tak je jedno, jestli sdělíš web nebo ne, to už si snad každý dohledá.

Tak a dost, co se tu zase rozjíždí za nesmysl.
Nejdřív mě zajímá, proč si myslíš, že jsme někdo s někým kamarád a nedáváme mu proto trest. Máš snad o tom nějaký důkaz? Rád se na něj podívám. Dokážu si to dohledat i z logu serveru, napiš mi, na koho a kdy se mám podívat, prověřím to.

Další věc, proč myslíš, že chceme důkazy a nikoliv svědectví?
Uděláme si modelovou situaci, co není problém, aby klidně nastala. Není to mířeno osobně, ale ať se do toho více vcítíš, tak řekněme, že ty jsi ten, co údajně podle několika svědků cheatuje.
Nějaký hráč tě nahlásí, že cheatuješ a že má svědky, co potvrdí, že to tak je. Svědci jsou samozřejmě jeho kamarádi, parta kámošů, co se dohodnou, že jim ten hráč vadí, tak mu zařídí ban.
Takže tedy podle tebe máme postupovat jak?
Jeden hráč tě nahlásí, má svědky, tak ti dáme ban? To by se ti určitě nelíbilo.

Jak pak podle tebe bude vypadat server, kde budeme dávat bany s důvodem "máme svědky"?
Pokud si myslíš, že naše jednání je nekorektní, řekni mi, jaké podle tebe je. Rád se o tom s tebou pobavím i na Discordu, nemám s tím problém. Můžeme to řešit :)

Než ale budeš házet špínu z jedné strany na druhou, tak se zamysli nad tím, co by jsi dělal, kdyby jsi byl v naší situaci. Ono říkat, co má kdo dělat, je snadné, když jediné, co musíš udělat, je to nahlásit, ale nikoliv pak řešit, proč jsi ten trest vážně dal a jestli to bylo oprávněné.
na tom serveru byli dva admini asi jsou slepý no :/ už to nebudu rešit prostě mě ten server pěkně zklamal nashle...

Krosta8

Prostě Keighto
Tomu říkám reakce. Snažím se to řešit a tvá odpověď, že na to nemáš nervy, blbý server a čau.
Pochopil bych, kdyby jsi napsal blbý server, kdyby to nikdo neřešil a poslali tě do háje, ale já to chci řešit, ale ty už máš rozhodnuto.
Nahlásíš, ale nechceš to dotáhnout do konce, když se snaží ti druhá strana vyhovět, kde je pak tedy problém?
A ber to taky tak, že v chatu dokáže být docela spam, tak si nemusí všimnout. Nejrychlejší a nejjistější je nahlašovat hráče na Discord, kde je to zpravidla nejjistější.