Hm survival,skyblock a creative sú minihry? (hhh)Na jake minihre pls myslim napr. Vanilla, Survival atd Dik
Zkus to prozradit a zažiješ to, o čem se ti ani ve špatném snu nezdálo.Toumane, to si jen myslíš
Možná to většina lidí neřeší, asi tak 99% lidí, ale já ano,Ahoj,
Milý hráči,hráčky a AdminTeame
Rozhodl jsem se udělat z CM magazín dnes CM týdeník
No tak tady máte nějakou tu nálož novinek
=======TOP=======
BW -> PVNST má přes + 13 000 killů na BedWars !
Skyblock -> Gucci120, Island Level 7072 ! tý jo .. z kama to berou ? :-D
SkyWars :
1. Prochy-28525
2. 22fifa-21831
3. Blaa-20138
4. Madie_Sails-17803
5. CopperOwl7-16344
6. dandan-14777
7. RedFury4-14240
8. Coolz_SG13882
=======News=======
Byla přidán nová minihra jménem Build Battle (bb)
=======MC Filmy=======
Říká se že Mojang/majkrosoft vymýšlejí Film/story do 1-2 roků už by to mělo být ! Máme se žeprej na co těšit !
======= Survival =======
Ahoj, mám pro tebe zprávy ze survivalu:
Hráč (OVIP) Copyright99 plánuje vystavět město, momentálně se skládá ze dvou bytových domů, a pár dalších staveb.
Na survivalu byla otevřena nová pláž, vlastní ji hráč Pavouk a najdete ji na /res tp Pavouk_Beach
Nový obchod na survivalu! Na survivalu byla nedávno otevřena Billa, vede ji hráč dragous a již má několik zaměstnanců, jedná se o klasický chestshop se základním vybavením a itemy. Podívejte se na /res tp Billa
Full diamantová brnění s enchanty se opět po WIPu vrací na survival. Ano, i po WIPu se nám do survivalu 1.8. vrátily diamantová brnění, již drtivá většina VIP (IVIP, GVIP, DVIP, OVIP) vlastní tento armor, brnění si samozřejmě objednávají i hráči (tam je, ale větší riziko ztráty věcí), masivní kampaň s tímto armorem vede WoolyLoxodon (OVIP), který na nich vyrábí neuvěřitelné enchanty, brnění si objednávejte u WoolyLoxodon (OVIP) prostřednictvím příkazu: /msg WoolyLoxodon <text zprávy>
=======Skyblock=======
Zubecek staví spešl město v old typu (mediaval) /is warp Zubecek
=======Skoro Konec=======
Jelikož toto budu dávat na web týden co týden tak nebudu mít ´´Dostatek´´ inormací co dát n Cm Týdeník ! tak prosím piště mi do SZ na webu Novinky z CM ;-)
<Zde může být vaše reklama Skyblock >
< Zde může být vaše reklama Skyblock >
< Zde může být vaše reklama Creative >
< Zde může být vaše reklama Creative >
< Zde může být vaše reklama Survival >
< Zde může být vaše reklama Survival >
No a já se s vámi loučím ! tak za týden !
Zubecek
Ahm nic proti ale .. Mám předlohu do které jen něco hodím a připíšu a opravím ..Možná to většina lidí neřeší, asi tak 99% lidí, ale já ano,
dal jsem ti dislike a to z několika důvodů:
1. Je tam pár gramatických chyb: "Milý" ..
2. Typografická pravidla ti někdy nic neříkají?
3. Proč používáš slovo jako "majkrosoft"? Je to Microsoft, ne "majkrosoft"
4. Proč někde je 1 mezera, jinde dvě ...... Tohle mi vadí asi nejvíce. (To jsou taky typografická pravidla.)
Chci tě na to uporoznit, abys už tyhle chyby neopakoval, nikdo není dokonalý, ale díky mé menší kritice se možná zlepšíš dříve,
přeji ti v tom hodně štěstí.
Jo, je na to meupozorním, protože u nich to nemá cenu a vypadá to tak, že u tebe taky ne, pochop jednu věc, ty se tu snažíš dělat článek ...Ahm nic proti ale .. Mám předlohu do které jen něco hodím a připíšu a opravím ..
Microsoft No pokud sis nevšimla tak tu jsou i děti no počkat i ty jsi kid .. (Do 18 jsme kidi hold už je to tak #NoHateMyPlease
A kde bereš také žvásty ? Jaká typografická pravidla ? Místo toho abys sis to přečetla tak mi to opravuješ ... ? Někteří napíší; Super počteníčko, super, nebo že tam mám něco přidat ... Dle mě si to sem zbytečne psala .. Proto ti dávam i dislike já .. Klobouk dolů ... Ty už si jak má spolužačka které se mě znaží každý den zničit a potopit (prosťe mě nesnáší ...)
No ale to s tímto nesouhlasí.... Tak prosím příště se neozívej ..
Jo a ty chyby ? Amm dejme tomu .. 30 minut, jdi na server, zapni int, mc, jdi na cmko tam zištuj info pak piš pak co ti hráči psali .. No .. Najednou je to těší ale mě to baví ...
Díky váš
Zubík
Okey .. Pokusím se zmírnit chyby ..Jo, je na to meupozorním, protože u nich to nemá cenu a vypadá to tak, že u tebe taky ne, pochop jednu věc, ty se tu snažíš dělat článek ...
Kde jsem vzal typografická pravidla, no, podívej se sem: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Typografické_rady
A nebo si to najdi na internetu.
Já se tě nesmažím zničit, já tě upozorňuji na chyby, je tam velký rozdíl a tvoje spolužačka se třeba snaží o to stejné, ty to jen nevidíš.
Předloha je asi špatná a chtěla by opravu, nebo jsi možná udělal chybu až při psaní do ní.
Podle tebe jsme do 18 kidi, tohle označení používá většina lidí jako nadávku, ale dobře, kvůli tomu, že nám nebylo 18, tedy jsme kidi, píšeš "majkrosoft" místo "Microsoft? Nezdá se ti to trochu jako blbost?
Jak vůbec víš, že mi nebylo 18? Když si ani nezjistíš, že jsem kluk?
Zkus se zamyslet, proč jsem to napsal, vážně tě chci zničit? Kdybych tě chtěl zničit, nepsal bych tvé chyby.
Kdybys chtěl takovýhle "článek" publikovat někde jinde, nemyslim se stejným obsahem, ale se stejnou šablonou a stejnými chybami, asi bys moc neuspěl, proto jsem ti to psal, když se tady naučíš psát bezchybně, typografická pravidla atd. pak budeš moct psát i jinde a nebudeš se muset sám za sebe stydět.
PS: Většinu z toho jsem si přečíst musel, právě, abych ti dokázal říct ty chyby, místo foho, aby sis toho vážil, tak napíšeš další nesmysl.