• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Ahojte končím z MC...nadlho, prestal ma baviť...ja viem je to ťažké raz za čas si zahram ale nepodporujem hackerov a kidov..bez hackov by boli v prdeli :( mám vás rada a zajtra si posledný alebo predposledný krát zahram cm...

Chcem sa poďakovať hráčom ktorý boli so mnou aj budu...

@MinerFoxx milujem ťa :)
@meems05 si milá a pomahas mi..
@micik10 síce sa poznáme krátko :(
@Trosi11 ty moja troska :D si Proste skill :)
@Toky aj teba poznám krátko ale si skill :)
@riso @NicoBubak ako bratia :) mate skill
@PayBackJackpot si vtipna :D

Teraz AT..

@Cheap_ si dobrý chlapec..si proste všetko :)
@MrJarkoSK ten naj helper :D
@PVNST ty matoha :D

Ďakujem vám..
A na záver sa chcem poďakovať best hráčom...
@MrWakeCZ @PrasiakkSK @SumeRr_SK ste všetko... :) vás nič nerozdeli!! No a na záver..Cm si Pridem zahrať raz za čas :( :) nebojte sa..

Fialka♡

Velmi známý člen
Micik...
Začína sa škola písomky...
A hráči si odpracovali to čo mali...
Nemajú už čo na CM robiť..tak tiež ma nastval reštart Survivalu :( Dneska bude posledná alebo posledné 2 alebo posledné 3 anni hry... Tak tiež si zahrám UHC..ešte aj DW... A možno aj BW :) Nebojte na CM si ešte prídem zahrať..ale asi neskôr :/

Za chvíli evidentě odejdou všichni slušní hráči a zůstanou tu jen d*****vé, já, A-team a cheateři jako třeba Gormit001....

Delfik

Člen
Sice mě nemusíš, ale i tak je slušnost se s tebou rozloučit a aspoň jednou ti říct, že s tebou v tomto souhlasím. Na CM je bohužel dost kidů a hackerů, no.. Ani já tu už moc nehraji. To je asi všechno... Tak se měj :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.