• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Každý už vie kto som.
Každý už vie koľko mám rokov.
Každý vie že som šibalna.
Každý už vie že hrám na CM.

Keď som odišla zo servera Bombiti.sk kde bolo v prvý deň Bomber ako niečo Vip zadarmo.. Tento server ma bavil ale po čase tam admin nechal výbuchnut celú survival mapu a celý creative.
Po čase sa ten server premieňal.
Jedného dňa som tam prišla o 2.07 a keď som sa chcela prihlásiť vypísalo mi : Pozor! Server menime na 1.8 a to ma nasralo... Keď som sa prihlásila na druhý deň o 17.59 a išla som na survival a creative sa pozrieť či tam mám stavby.. No ale neboli tam.. A to ma nasralo..

Keď som hľadala ďalšie veľké servery tak som našla dream gaming.. Ale keď som chcela ísť za nick : Fiola300 napísalo mi tam : Tvojmu nicku bol udelený ban. Dôvod nadavanie na admina tak som skúsila iný nick napríklad Anna136..banovacie kladivo premluvilo..

Keď som si kúpila Mc mala som tam mineplex.eu a ten server mi lagoval :( po čase som si na lagy zvikla.

Keď som zistila že aj YTBER Gejmrovec má server.. No ale ten ma nebavil :/ Veľmi zlé postavené... Jediné čo ma tam bavilo bol BW..

Ďalej som hľadala..
Keď som našla vašu IP,
veľmi ma zaujala :)
Tak som zadala vašu ip a keď som sa prihlásila váš server bol mega.
Po čase ste menili lobby a čím viac ste ho zmenili tým bol krajší.

Keď som si našla kamarátov tak som zistila že tam je aj /fly :)
Najviac ma zaujímaly nové hry ktoré som po čase na čas hrala.

Keď tam bola alebo prišla nová hra anni1,2,3 uvedomila som si že čo všetko robia ľudia z AT.

Chcem sa prihovorit @MrWakeCZ že to je najlepší server..Keď som tam hrala našla som tam nemcov :) 3nemci..
@Cheap_ aj tebe sa chcem prihovorit...
Robil si pre nás čo si mohol ale nestihal si moc všetko..
@MrJarkoSK Ej Juri ta podz kosic tradzu. Jaj ty vieš prehrávať aj vyhrávať.
@ sem neviem koho mám dať ale teraz sa idem prihovorit hráčom.

@micik10 moja micka :) viem že máš málo kamarátov ako si vravela ale nájdeš si ich...
@meems05 čo k tebe povedať DW génius..
@kto tu chce byť? :)

Týmto som len chcela vysvetliť aký dobry AT mate a aký máte dobrý server..

Vaša Bitch :)
Sry za chybi

Naposledny upraveno:
P

PVNST

Návštěvník
Nemusela jsi uvádět IP ... -.- To si raději ještě uprav, sice je mi jasné, že spousta těchto serverů již neexistuje, ale stejně.

S

Spirit

Návštěvník
Našla si Nemcov? aha.. preto je tam povolená len CZ/SK IP ? :eek:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.